Jag sitter här och har lite småvärkar som kommer och går :) 
Vi väntar som sagt vårat första barn som kan komma vilken dag som helst :) För min sambo är det extra viktigt att vi har en babymoniton med videokamra som övervakar bebisen.När vi var inne i stan förra veckan så gick han i genom alla Babymonitorer inne i affären innan han bestämde sig för vilken vi skulle ha.Sen så var vi tvungna att köpa en termometer till bebisen och där var han exakt lika noga med att det ska funka.Visst jag är med noga med att grejerna ska funka men det behöver inte vara så mycket grejer på allt.
Jag  som har två hundar tycker att kvalitetstid med en hund i taget är en viktig grej :) Jag och min äldsta hund Stina är  ensamma hemma och har hela huset för oss själva.Grabbarna åkte in till Norrköping och tog med sig min andra hund.Jag orkar inte att träffa massa folk och trängas.Stina är inte den som tycker om att mysa men ibland händer det att hon går med på det..
 
Jag fick ett ryck när strömmen kom tillbaks och ställde mig och gjorde bulldeg. Nu är dom första bullarna klara :-) andra plåten med bullar är inne i ugnen. Sambon tycker att maten borde gå förre bakningen men där håller jag inte med honom :p Han ska också kommentera hur jag ska göra bullarna.  Carro så gör inte min mamma när hon bakar bullar utan gör så här. Håll tyst nu gör jag på mitt sätt och jag är inte din mamma. Ät inte deg vad gör han själv? Ju står och äter massa med bulldeg.
Vi är strömlösa här ute på landet och grabbarna springer runt som vilsna hönor. Jag själv tycker att det är rätt mysigt  
Tänkte uppdatera mig lite ang min graviditet för er som är lite nyfikna.I måndags var vi  hos Barnmorskan på en vanlig kontroll allt såg fint ut.Barnmorskan berättade att hon tror att våran lilla bebis kommer att komma tidigare än beräknad förlossning.Bebisen har lagt sig tillrätta och tryker på rätt mkt där nere. Barnmorskan tror att bebisen kommer komma senast nästa vecka.I förrgår hade jag värkar i stortsätt hela dagen och lite i går.Sambon är väldigt nervös och tror varje gång jag säger hans namn att vattnet har gått.Jag kan inte gå utanför dörren förrens sambon eller min svåger kommer och tittar till mig.Jag har en så länge gått upp ca 20 kg under graviditen och det börjar kännas av i ryggen mer och mer.Jag har väldigt svårt att hitta en bra sovställning som är skön att ligga i.Jag är mer pigg nu och håller tummarna på att bebisen vill stanna kvar inne i magen fram till efter nyårsafton i alla fall.Jag är inte den minsta nervös inför förlossningen men det kommer väl i sista sekunden.Sambon och min svåger har gjort upp en plan på vad dom båda ska göra när det väl är dags.Min svåger bor just nu här hemma eftersom att han ska vara hundvakt åt våra hundar när vi åker in till sjukan.Är det något särskilt ni undrar över min graviditet tveka inte att fråga.Har ingen ny bild på magen så bjuder på en gammal bättre än inget.
 
 
 
 Det ärligt talat så härligt att se att Rex och Tintin är så bra vänner. Dom är nästan lika gammla det skiljer 3månader mellan dom.Det är så himla kul att husse är jul ledig så man kommer hemifrån. Både jag och sambon är rastlösa av oss och kan inte bara sitta ner. Vi beslutade att ta bilen ner till kompisarna på en kopp kaffe samtidigt som Rex fick leka av sig. Det har inte blivit mycket bloggande dom senaste dagarna. Som ni nog förstår så passar jag på ett umgås med sambon och hundarna innan bebisen kommer. Tror nog att den tittar ut dom närmaste dagarna. 
 Grannen ringde och undrade om jimmie kunde agerar som jultomten till hans ungar. Så nu håller han på att förbereda sig för att vara tomten.  Haha jag har den sexigaste tomten här hemma på landet.  Hundarna sitter och glor på tomten och är nyfikna över den konstiga gubben. God jul på er allihopa :-)
Jag har lyckats med att övertala sambon att vi ska göra något vi aldrig annars gör. Vi ska nämligen sitta uppe i kväll och spela bingolotto :-) Vi håller på att fixa till middagen och alla god saker inför uppesittarkvällen. Jag har tagit en liten paus ett tag så jag orkar med hela kvällen.  
Shit vaknade utav att min huvudkudde började låta och röra på sig. Trodde förstås att jag bara hade drömt en ovanlig dröm. Men det var ingen dröm och det var inte heller kudden som talade. Det är min stora rottis som  ligger där och sover ganska djup.Här ligger jag nu med mobilen och kan inte somna om.Funderar på om man kanske skulle ta och gå upp i stället och göra ordning lite frukost.
 
 
 
Jag har fått förfrågan ett par gånger hur det går med garage bygget och nu ska ni få svar på det.Det krävs endel jobb innan vi kan sätta i gång med att bygga vårat dröm garage.Min sambo och svåger håller på varje helg med att fälla ner träd som är i vägen för bygget just nu.Dom kommer att fortsätta på detta fram tills bebisen eller snön kommer.Så förhoppningsvisst är garagebygget i gång på allvar i maj nästa år om allt går som planerat.
Så där ja nu har jag i vilket fall lyckas få på mig stövlarna och ska försöka ta en liten promenad med hundarna.Bebisen i magen är vaken och är väldigt aktiv så vi får se hur långt jag kommer på denna promenad.

 Jag  har precis kommit ut från duschen  och skulle upp för trappan och in i mitt rum där jag har mina kläder.Trpr ni inte att ena benet låser sig när jag är på väg upp för trappan vilket leder till att jag trappar väldigt snett med ena foten.Nu gör det så förbannat ont i foten och bara ren tur att jag har med mig mobilen här uppe på övervåningen.Jag kan inte ta mig ner på egen hand så har precis ringt efter sambon som är ute i trädgården och jobbar.Det första han säger när han svarar är har vattnet gott eller vad?Nej min fot allså den gör så förbaskat ont.In kommer han springades och tror på fullt allvar att foservattnet har gott.
 
Man får sån energi och glädje i kroppen när solen tittar fram tycker jag.  Och dessa dagar blir man  extra glad över sådana små detaljer .) Jag har tillbringat nästa hela dagen ute tillsammans med sambon,svåger och hundarna.Jag har inte någon som helst lust att ligga inne och vila när det är så fint väder ute.Jag blir så trött på folk som ska säga åt mig att vila så mkt jag bara kan.Det är inte så lätt att bara lägga sig ner och vila i soffan för min del.Jag kan inte somna och blir lätt rastlös av att bara ligga stila.Visst det kommer att bli mkt för oss fram över när bebisen kommer men nu tar jag en dag i taget.Jag känner själv av vad jag orkar att göra och inte göra.
 God morgon gott folk :)  Här är man  lika pigg som en nötkärna och då tänker jag ta vara på dagen.
 
 
Tog av mig mina byxor och stod och tittade mig i spegeln och tänkte här inne i magen bor en liten bebis :) Min kropp byggs ut utav en liten människa som jag och min sambo har skapat tillsammans.Magen bara växer och här krävs inget bygglov för att den ska växa.Jag kan inte förstå att det inte är lång tid kvar tills vi får möta våran bebis för första gången.
 Jag håller på med dagens middag som är en chilensk soppa.Jag är så otrolig trött på att laga svensk middag hela tiden.Jag skäms verkligen att jag inte kan laga så mkt chilenskmat när jag har en pappa som är chilenare.Nu ska det bli ändring här hemma nu ska jag lära mig att laga lite nytt och gott.Det får bli soppa idag eftersom att sambon har åkt på magkatarr och får då endas äta kokt mat.Sen om jag lyckas att göra den lika god som mina farföräldrar är en annan femma.
 Jag har nästa gått upp 20kg hittills under graviditeten. Jag kunde aldrig i min fantasi tro att vågen skulle vissa en siffra på över 60kg på mig. Jag är inte direkt ledsen över dessa extra kg som har satt sig på min kropp utan tvärtom. 
Jaha sambon är i väg på julbord med lite folk här i från vikbolandet.Jag var självklart också bjuden på julbordet men tackade nej. För jag orkar inte att åka i väg och trängas med massa människor. Visste det skulle vara trevligt att umgås med folket här i från.Men det är trots allt luciatåg och allt möjligt på schemat också på julbordet. Jag har sovit i stort sätt hela dagen och vaknade till för en halvtimme sen. Jag har ingen energi i kroppen och känner mig bakis.Dock kan jag inte vara bakis eftersom att jag inte har druckit alkohol på snart ett år.Bjuder på en gammal bild
 
 
Jag måste erkänna att jag aldrig hade förväntat mig att jag skulle känna mig så här vacker under graviditeten.
 Ja det är inte så lätt att ta kort på sin egna mage och  vissa hur stor den är idag.
För 28år sen var det första gången jag fick möta världen och tittade ut i från min mammas mage. Nu har jag själv en liten som ligger inne i min mage. Det är en månad kvar tills han/hon är beräknad att komma. I kväll ska vi fira mig med lite smörgåstårta och alkoholfri cider ;-)
 
 
 Jag har aldrig känt mig så snygg och sexig som nu när jag  är höggravid.Jag har fått höra utav många att dom har  känt sig ful,fet,osexig,världelös när dom var gravida.Men det har jag inte alls tänkt tanken på och för varje dag som går känner jag mig vackrare.Hittills har jag gått upp ca 12 kg och lär nog gå upp några till innan bebisen är redo för att titta ut.
 Hejsan  nu är jag uppe på bena igen och ska strax gå en promenad med  min svåger och hundarna.
Jag var hos min barnmorska i går och gick i genom alla vanliga kontroller man gör innan förlossningen.Ni kanske minns att jag har haft lite problem pga smärtsamma sammandragningar och det tog jag upp med henne.När min barnmorska gjorde den vanliga undersökningen på mig och skulle trycka lite på magen så kom smärtan tillbaka.Hon kunde inte ta på min mage utan att jag skrek rakt ut så därför avbrött hon undersökningen och ringde upp till förlossningsavdelningen. När vi väl kom till förlossningen så kontrollerade dom blodtrycket,vilket min barnmoska redan hade gjort en gång innan.Denna gången var blodtrycket för hög och fick göra blodtrycks kontroll varr 5 min i en timme samtidigt som jag övervakades med CTG övervakningsapparat.Med en sk CTG-apparat mäter man värkarnas styrka och registrerar barnets hjärtverksamhet.Blodtrycket var helt normalt igen efter ett tag och man kunde inte se något på CTG som skulle vara avikande.Fick byta rum där dom gjorde en gynekologisk kontroll och mäte fostervattenmängden och kollade i fall om fostervattnet  hade ändrar färg.Dom frågade flera gånger om jag var säker på att inte vattnet hade gott.Men nej jag borde väl ha märkt av att vattnet skulle ha gott.Dom kollade extra många gånger så jag inte var öppen där nere.
 
Nu fick jag byta tillbaka till samma rum som jag fick från första början.Läkaren kommer in och säger att hans kollega ska kolla på mig så inte han har missat något viktigt.Den nya läkaren klämmer på min mage och jag hoppar till och skriker för det gör så förbannat ont på högersidan.Dom båda kollar på varandra och säger efter ett tag att dom bara ska prata i hop sig så kommer dom snart igen.Där låg jag helt ensam i rummet utan att veta om vad som skulle ske.Dom kommer tillbaka och ber mig sätta mig upp så dom kan klämma lite till på magen och ryggen.Nej proverna och kontrollerna vissar inte varför jag har så ont när man tar på mig eller när jag lägger mig ner.Vi beslutade att jag fick åka hem om jag lovade att höra av mig om jag får feber eller om smärtan ändras till något helt annat.Jag har säkert nu glömt hälften av allt dom gjorde på förlossningsavdelningen men nu fick ni lite info i allafall.
   Går dagen var intensiv och mer om det tar jag inästan inlägg. Hur som helst så ligger vi inne i värmen med med kaminen tänd och en kopp te. Det är gråt och trist väder ute med blåst regn. Fick med mig min svåger på en promenad tillsammans med hundarna på 2km för någon timme sen. Vågar inte ge mig ut själv längre med hundarna i fall det skulle hända något.
Nu var det ett par dagar sedan man var här inne och skrev. I skrivande stund är jag hemma hos min svåger och är här för att jag ska lämna rex på dagis. Jag själv ska i väg till barnmorskan på en kontroll. Jag har haft sen söndags kväll värsta sammandragningar och dom är inte smärt fria heller. Jag är inte den som gråter för det lilla minsta utan det krävs endel. Jag har gråtit mig till sömn samtidigt som sambon har masserat min mage och rygg. I natt kröp jag in till toaletten för att det gjorde så jävla ont. Jag är helt slut och skulle helst av allt vilja sova ut.
Jag kan inte förstå att det redan har gått så lång tid sen det vart han och jag. Tänk idag firar vi 11 år tillsammans och fler år har vi framför oss. Vi har hunnit uppleva många utomlands resor trevlig heter och tråkigheter i hop. Nu väntar vi dessutom vårat första barn i hop. Vem kunde tro att det skulle bli så här då? För varje sekund och för varje minut och timme med honom gör mig bara mer kär. Jag är verkligen lycklig över att jag väntar barn tillsammans med honom. 
Detta är nog dagens största  höjdpunkt och här skulle jag kunna tillbringa hela kvällen. Jag saknar verkligen att ha ett badkar att lägga mig i på kvällarna. Tur att man har släkt som man kan bada hos. Måste dess värre strax gå upp här i från så sambon hinner bada. Vi ska hem till min pappa och jag ska prova massa kläder som syrran är snäll och lånar ut till mig.
Så där ja nu har herren fått jobba lite och är helt slutkörd. Jag ska strax åka in till stan tillsammans med sambon där vi ska tillbringa natten. Vi ska nämligen på hans firma fest i kväll och hundarna får stanna hemma. Min svåger kommer att vara hundvakt här ute åt dom. Det kommer bli en utmaning för herren som aldrig har sovit utan matte men det går nog bra ändå. Han är trots allt hemma i sin trygghet tillsammans med stina. Jag kan inget lämna över en över pigg hund och åka i väg. Så därför har jag kört drag och gott en lång promenad med hundarna.  Ha en underbar fredag gott folk
 Jag älskar verkligen denna stiliga unga herren :-) 
Ligger i soffan och har sällskap utav stina. Ligger här och känner hur aktiv bebisen är inne i magen. Har ingen ork till att hitta på något just nu.  Det är bara att ligga här och samla krafter inför en promenad med båda hundarna. 
I går gick jag in i en ny vecka för graviditen och är nu inne i vecka 35 :)Nu tycker jag det är dags att ni får börja gissa,datum, längd, vikt och kön på bebis.Vi har inte kollat könet och kommer inte göra kan jag tillägga..Beräknat födelsedatum är 12 januari så kom igen och gissa vad du tror ligger där inne i min mage :)
 
 
Jag har precis vart ute på en promenad i skogen men hundarna och jag känner av att jag inte orkar gå lika mkt längre.Jag blir tröttare och tröttare efter varje dag som går efter en promenad på 2 km.Det känns konstigt att jag blir trött efter bara 2 km med tanke på hur mycket jag gick innan på Jobbet.Det kunde bli upp till 2 mil om dagen och ändå pallade man att hitta på något med sina egna hundar efteråt.Visst det tar på en att vara gravid och nu är det bara att ta det lungt fram tills att bebisen tittar ut.
 
Jag blir frustrerad och hittar ingenting att ha på mig på fredag när vi ska på sambons firmafest.Jag blir frustrerad när min hjärna tänker för mkt det är väl bara att slänga på sig ett par Leggings.För mig är det en stor grej för jag trivs inte alls att gå i Leggings eller i strumpbyxor.Jag vill kunna känna mig bekväm och fin på samma gång om ni förstår hur jag menar?Jag en bit på vägen på min resa så jag vet att jag inte kommer se ut såhär för alltid.Det kommer att bli kaos på fredag i sista sekunden om jag inte hittar något att ha på mig.Jag känner att det är bort kastade pengar att köpa ett par mamma jeans,när jag bara har en månad  och några dagar kvar tills jag är beräknad.Blir också galen av att min garderob ser för jävlig ut,ingen ordning alls där inne.Jag som älskar ordning och reda men jag orkar inte ta tag i det hela nu..
 Det är mörkt en stor del av  kvällarna här ute på landet och att lysa upp trädgården är effektfullt för våran del.Hade jag haft mer ork så skulle jag sätta upp ännu mer belysning och piffat till trädgården.Det är så många drömmar och bilder jag har innanför mitt huvud som jag skulle vilja uppfylla.Det får bli en dröm så länge så kanske min dröm blir sann nästa år i stället.Det är inte lätt alla gånger att få till bra och rättvissa bilder på hur allt ser ut.Om jag fick bestäma helt själv så skulle vi ha massa med lampstolpar.Men vi är två om att bo här ute plus att det kostar endel att ha i gång allt.
 
och jag är medveten om att jag nu visar trosorna på 2 av bilderna och att bh:n lysser i genom..Vad fan det är väl ändå inte hela värden.Jag sitter ju inte direkt helt naken och vissar upp mig.
 
Modell:Jag
fotograf:Min vän Towe
 
Bjuder på dessa tre bilder som min vän tog på mig i lördags kväll när hon var här.Valde att ha dom svart vita för jag tycker att det blir snyggast så :)
 
Jag har inte kunnat sova på hela natten och kunde knappas vända mig om i sängen.Hur jag än la mig så kändes det som att magen skulle explodera vilken minut som helst.Sambon undrade om jag inte kunde ligga stil i sängen och det var den dummaste frågan enligt mig.Till slut fick jag nog och la mig i andra rummet i sängen där inne och somnade i allafall 2 timmar.Idag är det första december helt sjukt vad dagarna och veckorna går.Om 11 dagar fyller jag 28 år shit det är bara 42 dagar kvar till beräknad förlossning.Men jag har en känsla av att jag kommer få tidigare än beräknat.