Aldrig kunde jag ana hur denna resan skulle påverka mitt liv som det har gjort.En resa kan vara lång men kan även vara kort.Jag vet inte hur många resor jag sammanlagt gjort i mitt liv,denna resan är den underbaraste och spännade i mitt liv.Det finns många saker i livet som är svåra att sätta ord på,hur man än försöker förklara sina upplevelser är det ändå ingen annan som förstår och kan uppleva det på samma sätt som jag.Jag förväntar mig inte att andra ska förstå min största resa här i livet.För mig tog det själv ett tag att förstå att det ligger ett litet liv i min mage och att vi ska bli föräldrar :)Är både förväntasfull och rädd på samma gång så har nog alla  känt någon gång.
 
 
 
 Jag har tvekat fram och tillbaka om jag ska skriva detta blogginlägg av framförallt två anledningar.Men jag har nu bestämt mig för att göra det för min egna skull och för att slippa massa med rykten hitt och ditt.Vi ska nämligen få tillökning i våran familj och nej denna gången är det ingen liten söt valp.Jag väntar barn vilket innebär att jag är gravid i 21 veckan :) Jag hade först bestämt att inte gå ut med det här utan att det räcker att folk som känner mig vet om det.Men i slut ändan kommer alla andra ändå få reda på det så därför går jag ut med det nu så det kommer i från mig och ingen annan.Folk har så mkt beskymer om andra och lägger mer än gärna näsan i blött.Jag har varit på sjukan på ultraljud ett par gånger mer om det i ett annat inlägg kan bara tala om att jag och babisen mår toppen.
När det händer mycket i ens egna liv är inte bloggen man går in och skriver på eller kollar i första taget. Mitt liv och min familjs liv går före allt annat. Jag lever och just nu kan vi inte direkt påstå att jag är glad utan helt tvärtom. Jag är så jävla irriterad och förbannad på sjukvården här i Norrköping. Jag har suttit och väntat på att ......... hade tid där kl 10.30 och vid 11.50 gick jag till recensionen och inte satt någon där inte. En annan ska passa tiderna och vara på platser i god tid,men är läkare/barnmorskan behöver inte alls komma i tid till sina patienter.Jag gick där i från till slut inte fan har man tid att sitta där och glo en hel dag. Jag har massa annat att göra under dagen. I gentligen skulle min bästa vän komma hem till mig idag innan hon åker hem till värmland på fredag.Jag ställde in det hela för att mitt humör är inte det bästa och orkar verkligen inte vara social av mig. Tack så jättemycket ......... att du förstörde min lediga onsdag
Det har regnat i stort sätt hela dagen ute på jobbet.Min rottweiler hane Rex och hans kompisar satt därför hellre inne i boxen i stället för att leka ute.Rex tittade ut i mellan åt genom hundluckan för att se sig om kring och få sig en uppfattning över vädret. När regnet gav med sig till slut sprang han ut och kompisarna kom springandes efter honom.

om jag ska vara helt ärlig så har jag inte haft någon som helst ork över för att blogga . Jag åker hemifrån vid 5.45 på morgonen och är inte hemma i vanliga fall förresten 18-19 tiden. Att jobba i denna värmen om dagarna tar på krafterna och det är inte mkt man får gjort när man kpmmer hem. Äter i stort sätt bara och rastning av hundarna blir det innan sängen. Idag känner jag mig konstig av någon anledning,var nära på att svimma tidigare idag på jobbet.Fick sätt mig ner på en stol och åter hämta mig..Ser ni bilden där uppe det ska föreställa mig som gammal och så het känner jag mig nu.
i morse ringde klockan och det var bara att gå upp ur sängen. Hoppade i arbetskläderna och satte mig ner för att äta lite frukost. Direkt efter att hundarna hade ätit sin frukost vart det en morgon promenad i skogen. Rex kände nog på sig att vi skulle till jobbet igen för att han sprang allt han kunde på tillbaka vägen och satte sig vid bilen. När vi kom till jobbet så yllade han tog verkligen i från magen och uppåt.Han är tross allt upp växt på jobbet och trivs verkligen där ute.Medans han var ute i ett stort häng med sin flickvän så jobbade jag på.Rätt så skönt att komma tillbaka till alla rutiner igen.Nu är jag och Rex helt slut i huvudet och det blir sängen tidigt i kväll för våran del.