Hela helgen så har Getingarna jävlas  med oss vi fick inte äta i fred utan att dom kom fram och satte sig vid bordet och det räcker inte heller med att jag vart väckt  mitt  på natten  till söndagen av att en geting satt på mitt hår.Jag låg helt stila vågade inte röra på mig i fall den tänkte sticka mig i huvudet,jimmie vaknade och började skika att det är en geting i husvagen jag svarade ja jag vet den sitter på mitt hår.Jimmie hoppar upp från sängen och springer ut allt vad han kan och skriker som en kärring att jag måste komma ut och  försöka få bort getingen.Jag vägrade att röra på mig först men till slut insåg jag att det var det ända jag kunde göra.Jag gick ut lite förskitigt mot husvagensdörren och lyckades få bort den.Vi gick in i gen och skulle sova några timmar till men det var inte det lättaste att somna om igen för min del.Jag låg vaken ett bra tag låg och tänkte på getingen tänk om det finns fler här inne som kommer fram när jag har somnat,till slut så lyckades jag somna några timmar.

Fästingarna vad har vi dom till i gentligen? Jag vet inte hur många fästingar jag får ta bort varje dag på hunden. Tyvärr så tål inte min hund fästinghalsbandet,vilket betyder att hon inte kan ha något halsband mot fästingar.Men  jag tänker åka förbi apoteket någon dag och köpa frontline och se om hon tål det.Självklart kommer jag att bara lägga någon droppe på henne för att se om hon får någon allergi mot det medlet eller inte.Det finns så många olika medel mot fästigarna man kan använda sig av till hundar men vilket hjälper verkligen?

Mygg är helt klart värst, dom tar aldrig slut hur många man än slår ihjäl.Jag har inte haft myggbett på 5-6år men i år har dom sugit hur mycke blod som helst från mig.Mina myggbett dom lämnar kvar på mig är inte små heller utan dom svullnar upp på mig och svider och kliar som bara den.Kan det vara så att kroppen reagerar på  detta sättet för den inte är van vid att bli bitten?Jag vet att det är myggans saliv som gör att det kan svida och klia på kroppen.Varför finns det så många onödiga djur som inte gör  någon nytta?,De är totalt onödiga om ni frågar mig.En sak jag inte heller förstår varför finns det inte getingar,fästingar och mygg utomlands?Jag har inte sätt några under mina år jag har vart utomlands.

Jag har vart i väg till affären 2 gånger på 10 min för att köpa med mig potatis hem.men fortfarade så går jag förbi potatisen i affären och glömmer bort  vad jag ska ha och köper med mig annat hem i stället.Ska det vara så svårt att komma i håg att det är just potatis jag ska köpa och inget annat?Det hjälper inte att skriva på en lapp vad jag ska köpa för jag glömmer bort helt att kolla på lappen eller att jag har en lapp som jag har skrivit upp på vad jag ska ha.Jag för skylla på att det inte är lätt att komma i håg allt när man har mycke att tänka på eller att jag börjar bli gammal och senil.


Svart linne=H&M
pirat jeans =Jc
sandaler=Willys

 i helgen har jag och Jimmie satt upp dom sista byggnadsställningarna runt huset. Gud vad  sliten man blir med att bära ditt allt material och bärra upp skiten.Det var inte det lättaste arbetet jag har gjort på ganska länge.Jag förstår inte hur man orkar arbeta med att sätta upp byggställningar varje dag,jag skulle dö av att arbeta med det varje dag. Det var hur varmt som helst längst upp på taket jag svettades som en gris. Jag gjorde mitt  bästa med att försöka komma i håg vad alla delar heter hitt och ditt och tycker att jag lyckades rätt bra ändå. När jag sa att jag inte orkade bärra så peppade jimmie mig  med att säga kom igen vissa hur stark du är jag vet att du kan om du bara vill. Efter att vi var klara med att sätta upp byggnasställningarna så var det dags att börja ta bort muren mellan panna och skorsten,så vi kan  börja slipa på skorstenen och spackla men det blir inte förrens några dagar framåt. När jag var högst upp i taket sa jag till mig själv titta inte ner vad du än gör carro titta inte ner titta inte ner,Jag tror att det är ganska svårt att låta bli att titta ner man vill ju se hur allt ser ut uppe i från. Det är tur att jag inte har höjdskräck visst lite läskigt var det väl att vara så långt upp. Det var lätt att klättra upp men inte riktigt lika lätt att klättra ner. Bilderna får säga resten för jag måste verkligen sova nu känner jag god natt.




Dessa smycken fick följa med mig hem i går kväll. 3 st armband  och ett halsaband som passar i hop.Har också ett par örhängen från tidigare som passar i hop med halsbandet och armbanden.Nu saknas det 2 ringar och ett hårspänne som passar i hop med allt så är jag rätt så nöjd.

 Jag och hunden tog en sovmorgon fram till 9.30 och det behövdes kan jag lova er.Den första morgonpromenaden gick vi  runt öb och hem igen.Gud vilken träningsvärk jag har i ryggen o benen efter ridningen i går. Red en busig ponny barbacka som bocka , stegra men jag satt kvar hur mycke han än försökte att få av mig.Han tycker inte om att man bestämer över honom så gör man det försöker han vissa att han inte accepterar det,vilket leder till att han bockar,stegrar men efter att han förstog att jag inte ger mig så lätt så gav han upp efter 15 min.Väntar på att kaffet ska bli klart,kan inte dricka kaffe det första jag gör på morgonen för då mår jag illa.Så ska jag också börja sutera tvätten eftersom jag inte har gjort det ännu,brukar alltid göra det innan jag ska ha tvättstugan så slipper jag hålla på med det där nere.På morgonen så slänger jag bara på  mig några kläder när jag bara ska ut med hunden.Jag var eller rättare sagt är för lat för att orka borsta håret innan jag lägger mig i ett bad så därför fick hatten åka på huvudet i morse.

En gammal vitväst kommer inte ihåg vart den kommer i från,svart Tunika från H&M,svarta jeans från cubus

Röda stan är en stadsdel här i Norrköping och är hur mysig som helst att gå i genom.Rödastan påminner mycke om barn i Bullerbyn och husen i den filmen.Jag och hunden sitter här på en bänk och njuter av solen och  njuter av den fina utsikten.



Tidigare  idag var jag i väg till sjukhuset och gjorde lite saker.På bilden sitter jag i väntrummet och väntar på att få komma in.Det var skönt att få det gjort ska tillbaka ditt om 3 veckor igen.Deras väntrum är mysigt och fint,inte alls så tråkigt så det kan vara i vissa väntrum.Det ända jag saknade i väntrumet var att ha någon att prata med,där satt jag helt ensam och tyst och lungt var det också för den delen så jag ska väl i gentligen inte klaga.Men det blir att man har lång tråkigt när man inte har någon att prata med eller inte har någon musik att lyssna på.

Här nedan har ni en bild på min nya frisyr efter klippningen .Jag trivs verkligen i den här frisyren och tycker själv att den är riktigt snygg på mig,har inget att klaga på när det gäller min frisyr idag.


Dagens outfit består av grått Linne från Cubus och gråa Jeans från New Yorker.

Jag hade jättelångt tjockt hår och tycker att det vart jättesnyggt när mn privata frisör klippte och tunna ut mitt hår,det behövdes kan jag lova.Här kommer en bild på all hår som ligger på golvet efter allt är klart med mitt hår,helt sjukt hur mycke hår man har på skallen.Det ser inte mycke ut på bilden men det var verkligen mycke hår.Bild på mitt ny klippta hår kommer senare idag.

nu tänker jag svara på alla frågor som kom under frågestunden, fast det inte vart så många frågor som jag trodde att det skulle bli,det kanske blir fler frågor nästa gång.



Vad sysslar du med? Jobbar/pluggar/vad?
Jobbade genom hemtjänsten innan jag vart sjukskriven med skaddad rygg.
Det jag sysslar mest med om dagarna är att ta hand om hemmet och hunden.


Kan du inte berätta lite om din gulliga vovve?
Stina är en omplacerings hund som jag tog över när hon var 3 månader gammal hon hade inte haft ett bra liv innan jag köpte henne.stina är en blandrashund mellan 3 olika raser som är Papillong/Griffon/Lhasapo.Stina har jag fått jobba med en del då hon var så rädd för nästan allt och alla när jag tog över henne.Idag är Stina 7 ½år och en helt ny hund om man ska jämföra från den dagen hon fick flytta hem till mig.Jag kommer att skriva ett inlägg och berätta lite mer om henne någon dag för er som är intresserade att veta mer om henne.


Går du efter utseende eller persolighet när det gäller killar och vännerna?
Jag går på personligheten hur en människa,självklart är det ett stort plus i kanten om killen har nice klädstil och utseende,Utseendet är viktigt, men killens personlighet är som sagt avgörande.Hos vännerna så är det personligheten som gäller.


Får jag slicka på din toa-ring ?
Denna frågan fråga min pucko vän till mig.Ja du Towe om du så gärna vill slicka på min toalettring så ska jag inte stoppa dig från att göra det.





Min storasyster ringa  till mig och undrade om jag kunde följa med hennes äldsta dotter till stallet när hon skulle rida,resten av familjen låg ner bäddade i sängen med feber så Melanie var den enda som var frisk.Själv klart så följde jag med Melanie till stallet.Hon vart så glad är hon skulle få rida en ny häst som hon aldrig har ridigt på innan. Melanie med hästen Campari.


gymnastik ridning hade dom i dag så alla var tvungna att ha ledare,Melanie tycke att det var skojigt med gymnastik ridning.Haha det ser ut som om hon håller på att ramla av men så är inte fallet.Nu har hon en ny favorit ponny i stallet.



Jag tänkte se om någon skulle vilja vara med och ställa några frågor som jag kan svara på. Kommer jag att få några frågor så kommer jag att fortsätta med frågestund varannan vecka,dom flesta bloggarna jag läser har det en gång i veckan men jag kör på med varannan i stället.Det är bara att sätta i gång och ställa era frågor ni har till i morgonkväll ca 22 tiden kommer jag att gå egenom alla frågor.Jag ska försöka svara på alla så gott det går.


Vakthunden skyddar vårat område mot inkräktare,Kommer det någon ligger hon där och morrar och skäller som om hon vorre ett monster.Men hon är inte så farlig som hon låter utan mer söt på något sätt.


i förmiddas  så la vi oss ute ett tag och solade.Hunden fick vara lös så hon kunde när som helst gå och lägga sig i skuggan.Dock försvann solen efter en halv timme vilket var synd.


Jag vill också passa på att påminna om att det är extremt viktigt att smöra in sig med solkräm eller sololja nu när solen är som varmast.Själv använder jag mig av kokosolja som jag smörjer in  över hela kroppen.Glöm inte heller bort att dricka mycke vatten när det är som varmast, det är vanligt att man inte tänker på det.Min sololja börjar ta slut så jag måste köpa ny.Denna flaskan har jag kvar från förra året så det räcker länge.Funderar på att köpa morotsolja och koksolja så man kan byta lite då och då.Nu ska jag sätta mig på balkongen och bränna mig lite till innan älsklingen kommer och hämtar mig efter han har slutat jobbet,vi ska åka och handla inför helgen.


 vi har njutit av solen och värmen de senaste timmarna genom att ligga ute på gården.Min mobil har gått i varv hela dagen.Det är så skönt att bara ligga här ute på gården och veta att allt är redan klart som skulle göras idag.Ska sola lite till innan det är dags att gå in  och byta om till stallkläderna.

Hunden ligger under sittbänken och vilar,jag har försökt att gå hem med henne men hon vill inte gå in så länge jag ligger kvar här ute i gräset.Nej nu ska vi lyssna på lite musik och fortsätta läsa klart boken.

Dom flesta skäms att erkänna att dom leker i bland varför ska man skämmas för?Jag tror att det beror på att man blir äldre och tror att man bara får leka om man är liten men så är det absolut inte utan lek så mycke du bara kan innan det är försent.Jag tror att tanken att du måste sluta leka när du blir vuxen börjar försvinna,Det är oväntade resultat när vuxna leker är fantastikt,vi bevarar banden från då vi var små barn och lekete.Vuxna kanske inte leker lika mycke som man gjorde när man var barn,men det betyder inte att det inte är lika roligt längre.Jag tänker leka så länge jag klarar av det och det står jag för.Vi föddes inte till att vara tråkiga när vi blir äldre.I går när vi var ute på landet så lekte jag lite med trampmopeden medans min pojkvän hållde på att fixa elen.



06.30 ringde väckarklockan bara att gå upp och klä på sig och rasta hunden.Det var visst inte lika lätt att få med en morgontrött hund som jag trodde att det skulle vara.Hon kom fram så snällt när jag sa att det var dags att gå ut men när vi väl kom ut så vägrar hon att gå utan slänger sig bakåt och sätter sig och bara glor på mig.Morgonpromenaden brukar ta 20 min i vanligare fall så går vi längre andra rundan men idag tog den rundan 30min eftersom hunden bråkade lite,tror att hunden tänkte så här:Matte ska du tvinga ut mig så här tidigt får du ta och skylla dig själv och tro inte att jag tänker följa med så snällt.När vi kom hem igen var det bara att hämta tvätten och gå ner tilltvättstugan och sätta på dom 2 första maskinerna.Nu väntar  jag på att kaffet ska bli klart så jag vaknar till liv för just nu känner jag mig som en levade död zombie.somnade runt 2 inatt, och klockan ringde typ 06.30 gissa om jag mådde bra då? NEJ! jag var  helt död i kroppen men måste man upp för att tvätta så måste man.Men jag vart chockad över att det var så varm ute redan  så jag slängde på mig ett par jeansshots som jag hade på mig när vi var ute på morgon rudan.Nu är kaffet klart ska dricka upp det sen är det dags för tvättstugan igen.


långärmad tröja=Ullared
Linne=Cubus
Jeans=Bulgarien
väska & skor=Willys
solglasögon=H&M


Stina ute på landet shit vad grönt gräset har blivit.

Jag och hunden hemma på gården på landet.

Hunden och jag njuter av naturen

jag sitter i hundrasgården ute på landet.

Det är förbannat underligt att det är soligt och skönt ute på landet och hemma
i stan regnar det och åskar.Jag och hunden passar på att sola medans vi
är ute på landet.Hunden vart pig och glad när hon fick komma ut till landet.
Hon vart verkligen en helt annan hund n vad hon är inne i stan.



Jag tog på mig kläderna och gick ut med hunden och möte upp en tjejkompis med hennes hund.Det var tänkt från början att vi skulle hinna att gå runt folkparken innan åskan kom tillbaka,den var dock som vanligt steget före oss mullrande som bara den när vi var ute med hundarna.Min hund är liv rädd för åskan och jag kan lova att det gick rätt så fort på vägen hem.Jag orka inte satsa  någon energi på att fixa mig när det är tråkigt väder ute för det blir ändå förstört lika fort som man sätter ut foten i regnet.



behöver jag fylla på garderoben med lite nya fina sommarkläder.Mina nya kläder jag köpte idag när jag var i Hagebycentrum det vart ett par shorts och ett linne som fick följa med mig hem.Eftersom jag ite hittade alla affärer där så vart det  bara detta som jag hittade.Min storasyster lovade mig att följa med mig någon dag så jag kan hitta lite mer sommarkläder till mig själv:)


Efter att jag hade vart barnvakt gick jag hem till min andra syster.Nicole tyckte att det var kul med mosters fantaflaska.

Hur öpnnar man denna saken?

Nicole ligger och leker med sitt Lego.

Nicole tyckte at det var roligare med legot när moster var med och lekte.

Mosters charmtroll leker ensam


Jag och min yngsta systerdotter Nicole myser medans ena storasyster är ute och leker med sina kompisar och den andra systern Angelina sitter ute i köket och spelar dataspel.Angelina ville inte gå bort från dataspelet fast moster var på besök.Angelina brukar vara den som blir gladas över att jag kommer på besök.Lilla söta Nicole börjar bli en stor flicka som kan gå och prata,Jag ska bli Nicoles gudmor e det bestämt:) Dom flesta brukar säga att man kan tro att hon är min dotter för hon är så otroligt lik mig både i Utseendet och sättet att vara när jag var lika gammal som henne.När hon fick att det var jag som kom innanför dörren så gav hon i från sig ett leende  på läpparnaav glädje och sprang mot mig och gav mig en bamsekram

Uusch vilket tråkigt väder det var ute,det bara vräkte ner regn och jag vart genom blött.Joel låg och sov så skönt i sin vagn under den timmen jag hade honom.Min syster hade tid hos tandläkaren idag så då fick jag vara barnvakt det tackar man inte nej till direkt.Jag gick till HagebyCentrum och kollade men fick verkligen en chock vad stort det har blivit.Kändes som jag gick runt i cirklar med barnvagnen,vilket håll ska man börja gå till vart kommer jag om jag går ditt och vart kommer jag om jag går ditt så tänkte jag.Jag kände mig som en vilsen gammal tant som hade tappart bort sig och inte hitta hem igen.Men jag lyckades i allafall hitta några kläder som fick följa med mig hem,bilder på kläderna kommer jag slänga in  lite senare för er som är nyfikna.




Har jag inte tur eller?Jag ska få umgås med min systerson och vara barnvakt åt honom ett tag,Syrran ska till tandläkaren och då får jag ha honom för mig själv:) Det ska bli så kul att mysa med honom,det är en bra träning för mig också att få vara barnvakt så jag lär mig hur det är sen när jag ska ha barn.Hoppas att solen är framme så vi kan gå ute med barnvagnen.Nu ska jag ut med min hund innan det är dags för mig att åka till syrran.


Jeans jackan= Jc
Vit Tunika=H&M
Jeans= Ullared
Svarta stövlar= fått av syster



Fast om jag var tvungen att fika ensam så var det värt det för det e verkligen gott med lite kaffe och kladdkaka till fikat. Kladdkakan gjorde jag i går kväll, det vart lite över så den biten tog jag tilll kaffet.Det är första gången jag gjorde egen kladdkaka men den vart lyckad och god :) Om man kanske ska baka lite bullar till fikat i morgon eller om jag ska baka chockladbollar det återstår att se hur det blir.



Tycker du/ni att jag passar bättre i denna färgen eller min gammla vanliga färg? Anledningen till att jag frågar er är för det första min pojkvän sa när han fick se mig var fan vad fult du passar bättre i mörkthår plus det ser ut som du har mens där uppe i stället för där nere. Jag uppskattar att man är ärlig mot mig,Vilket i och för sig är ett väldigt rakt och ärligt svar från honom men vad tycker ni? Själv verkar jag trivas bättre med denna röd/bruna färgen.



vi har mest slappat & gjort ingenting faktiskt, hela dagen har verkligen känns som en riktig söndag.Känner mig lite sliten efter två dagar med dålig sömn.Jag lagade en supergod Kladdkaka tidigare i kväll till mig då Jimmie inte ville ha,Men så klart när jag satte mig ner i soffan och började käka kladdkaka så frågade han om jag hade gjort åt honom också.Jag visste att han skulle fråga så jag hade redan lagt upp en bitt på en tallrik åt honom men lämna den inne i köket för något kan han ta och göra själv.Hunden  har vart trött i några dagar och är jätte seg på att gå när vi är ute hon kryper nästan fram,men så länge hon dricker och äter så ska det inte vara någon fara sa Veterinären. Veterinären tror att det kan beror på att hon precis har slutat löpa plus att det börjar bli varmare om dagarna ¨så det kan hon bli trött av.Jag har till och med tagit tempen på henne för vara på säkera sidan ingen feber har hon i allafall och bra i magen är hon också.Nu ska jag försöka få med henne ut på en sista promenad om hon nu orkar.Men det gör inget om hon inte vill följa med ut för vi var ute för 2 timmar sen,tänkte gå en runda med henne i fall om hon behöver kissa lite innan natten.


t-shirts H&M,svart skärp med stjärna spanien,svarta jeans fått av lillasyster Emily♥


 Har  precis gjort klart smeten till kladdkaka som nu står inne i ugnen,hittade inte min Kakform så det fick bli en annan form men bättre det än ingen alls.


Min bästa vän kom förbi under kvällen & gjorde mig på bättre humör:) Vi såg på filmen Avatar och den vad bättre än vad jag hade förväntat mig av den. Jag hoppas att jag får mer sömn i natt än vad jag fick natten till idag. Man bir lätt på dåligt humör när man inte får sova som man borde och man mår dåligt då också .Det har vart varmt ute hela dagen verkligen sommarväder så ett klädesplagg jag inte har haft sen förra sommaren åkte fram allså en kjol.

Vaknade på dåligt humör och inte blev det bättre av att jag fick 2 timmas sömn på hela natten. Så i stället för sitta här och skriva saker när jag är på dåligt humör får ni i stället musik tips av mig.Har hittat en låt jag är så kär i just nu.




I Wanna be a billionaire so fricking bad buy all of the things i naver had uh, i wanna be on the cover of forbes magazine smiling nex to Oprah and the queen.Oh every time i close my eyes isee my name in shining lights.A different city every night oh.



blommigt Linne Klädbutiken Pepper,Jeans New yorker.Har en ny frisyr och hårfärg.


jag med min systerson Joel.

Joel var envis och ville inte sova alls

Joel ligger i sin Bilbarnstol och kollar på tv.

Min älskling tillsammans med Joel


Joel tyckte att det var kul att leka lite med  Ante
Joel är helt inne i tv

Min Syster Emily med sin lillasöta son Joel.


Dom har vart hos mig hela dagen och Joel ville inte alls sova fast han var hur trött som helst.Ca20.45-21.15 lyckades jag få honom att somna ett  tag i min famn.Så i natt borde han sova rätt så gott.Det är inte ofta man har dom på besök så det var rätt så trevligt och rolig att dom kom över till mig.Det var första gången Jimmie träffade Joel och det första han sa gud vad liten han är kan man verkligen vara så liten som han är?Syrran frågade om yhan ville hålla honom men han sa nej det vågar jag inte göra,efter ett tag så tar han upp Joel från bilbarnstol och myser med honom,tror att han vart lite sugen på en egen när han väl hållde i Joel för hans ögon bara lysste av lycka och han pratade för fullt med honom.



Jag var sugen på att färga håret rött och passade på att göra det när jag ändå var med min vän som också skulle färga sitt hår dock gjorde hon några röda slingor i sitt hår,medans jag färgade  hela håret.Jag har haft mörkbrunt hår så länge jag kan minnas så lite ändring skadas  inte.


har  umgåtts med min vän Towe hela dagen och det var så länge sen vi gjorde något i hop hon och jag.  Hon är glad och lycklig när hon får se resultatet av sina nya slingor,nu är det alla möjliga färger i hennes hår:)


så här ser vi ut just nu väntar  vi på färgen i håret ska bli klar.


Det är sommar och dags för sandaler,Leta fram efter mina sandaler som jag fick av min far då han vara i Chile men hittade dom inte hur mycke jag än letade efter dom.Dom måste ha fått egna ben och gått sin egna väg.Så jag passade  på att följa med grabbarna till ingelsta när dom ändå skulle ditt.Där hittade jag ett par snygga och billiga sandaler som fick följa med mig hem.Som jag skrev i förra inlägget är jag trött på att gå i mataffäer  och då menar jag själv klart inte andra kläd/skoraffäer utan bara mataffärer.Så skönt nu slipper jag leta efter ett par sandaler.Jag valde att köpa låga sandaler utan klack så jag kan ha dom på mig när jag ska gå en promenad med hunden.Förra året köpte jag ett par snygga svarta skor ed klack,När jag provade dom så satt dom jättre bra på mig men sen när jag skulle använda dom första gången på agustifestivalen så var dom försmå för mig.Tur att lillasyrran var snäll och ställde upp och byte skor med mig under den tiden vi gick runt marknaden.Provade att gå med dom skorna idag och det gick inte så bra typiskt kastat 600kr i sjön käns det som.Men Sandalerna är min rätta storlek och är rätt sköna att gå. Jag kommer att använda mina sandaler så mycke som det går så länge det inte regnar ute.Funderar på att köpa ett till par Sandaler,vet ni vart dom säljer några snygga kanske?


Jag måste ut till mataffären och handla så jag kan börja med maten,jag är trött på att behöva gå och handla var och varannan dag.Jag hatar allt som har med affäer  att göra just nu.Jag var bara tvungen att ställa mig och skrika rakt ut som ni ser.Jag skulle aldrig klara att jobba i en affär skulle hellre springa jorden runt.Kan man inte bara ringa och beställa hem sina varor så kommer dom hem med dom till en?


jeansjacka only,Tunika New Yorker,vita leggings spanien,skorna  din sko.


långärmad tröja röd,vit  Bulgarien,Rött linne New Yorker,ljusa jeans Ullared,en liten väska willys



Nu har äntligen har mina doftljus och doftspray kommit hem till mig från Oriflame, tyvärr så får jag vänta på min andra doftspray som inte kom med denna gången men huvudsaken är att jag fick med något i allfall.Det Skapa en underbar stämning i hemmet med mina nya doftljus och doftsprayer, det finns i tre olika lyxiga dofter själv klart så beställde jag hem alla tre dofterna.Nu kommer det att lukta mer välkomnade när man kommer innaför dörren.

 långärmad tröja röd,vit från Bulgarien, Orange linne från Bulgarien,mörkablå jeans från Ullared.
Riktigt skönt väder ute så jag passade på att ta en myspromenad tillsammans med hunden.Det är synd att hon löper så hon får gå i koppel i stället för att gå lös som hon är van vid,men så fort hon har slutat löpa så kan vi börja med träningen igen och hon får gå lös.Människor man träffar ute brukar fråga hur det kommer sig att jag har henne kopplad när hon är så lydig när hon är lös,jag vågar inte chansa att ha henne lös när hon löper.Det är så skönt att ha hund för då kommer man alltid ut och man ligger inte bara hemma och latar sig om dagarna,bättre skällskap får man leta efter.Min hund finns alltid där för mig i alla lägen,hon sviker mig aldrig.


ska strax ut och gå en promenad med hunden,själv har man ont i ryggen men hunden måste få komma ut så var gör man inte?Nej om man ska passa på att gå promenaden medans det är sol ute,innan regnet kommer också.


Linne kommer från sisters,ett par gråa jeans med Pärlor från New Yorker.


var i väg till Ikanohuset med min älskade vän Towe. Hittade dessa skor,är dom inte hur snygga som helst?Tyvärr fans dom inte kvar i min storlek:(


jag satt och lekte i baksättet på vägen hem från Linköping.

Towes så kallade Maskot lekte vi med lite,Sammy vissa hur roligt man kunde ha med den.Eftersom det regnade ute så måste man göra dagen lite roligare och komma på något roligt så sammy och jag lekte medans Towe körde oss.Stackars T hon undrade vad vi hållde på med som satt och skrattade hela vägen hem.


God Morgon här var man uppe med tuppen i morse redan vid 6 tiden.Hunden och jag tog morgon promenaden runt Folkparken.Nu har vi bäddat ner oss i sängen igen och ligger och myser lite. Jag tycker att det är väldigt mysigt med hunden i sängen,Kan ligga och pilla och pyssla i timmar om vi hade haft tid.Nu tycker nog hunden att jag är tråkig som sitter vid datan för hon gick i väg och la sig mellan bena på mig. De negativa med att ha en hund i sängen är  nog denna årstid då Fästingarna sätter sig på djuren och dom kan krypa runt i sängen.Men jag brukar alltid kolla igenom hunden innan hon får komma och lägga sig hos mig i sängen. Nej om man ska fortsätta mysa en stund till innan man går upp från sängen för att äta frukost vilket jag inte har gjort ännu.


När jag var  ute och jogga så ringde min vän och undra om jag ville följa med henne till stallet.Jag joggade klart sen så kom hon och hämtade mig.Åkte ut till stallet och skulle ta in hästen från hagen så vi kunde rida.Men han ville inte som vi ville.Vi försökte fånga in honom men varje gång vi kom i närheten av honom så sprang han iväg.Efter25 min går min vän in i stallet och hämtar en hink med mat medans jag springer runt i hagen och försöker fånga honom.När hon kommer med Hinken så ger han upp efter 10 min.Jag var helt slut efter att försökt att fånga in honom.När vi väl hade fått tag i honom så följde han med oss så snällt.

Dessa 2 kollade på oss hela tiden då vi sprang runt inne i hagen.

Här står jag tillsammans med hästen efter ridningen.

Jag vart kär från första ögonkaset då jag fick se honom.Efter stallet så åkte vi förbi IcaMaxi så jag kunde köpa lite mat eftersom klockan hade hunnit dragit i väg.Jag skulle inte hinna med att laga mat innan det var dags för mig att åka till mitt stall och rida.Skulle igentligen Cyklat till Hagebystallet men Micka skjusade ut mig till stallet i stället så jag skulle slippa stressa.Vi red för stallchefen i skogen idag då min ridlärare var i väg på något  annat jobb.Jag red Tamara i skogen som var hur pigg som helst.Hon skulle galoppera om alla hästar och gjorde glädjeskutt men som tur var så hade jag kontroll över läget så hon fick inte galoppera om dom andra hästarna.Stallchefen skrattade och sa men Carro är hon pigg idag?Hon som allt annars är hur seg som helst.Efter ridningen stannade jag kvar i stallet ett tag och kollade på ridlektionen efter mig ett tag innan jag gick ner till bussen.När jag kom hem mötes jag av en glad liten hund som hade saknat mig.




 Nu har jag bara tagit på mig mjukisdräckten för jag ska ut och jogga en runda tillsammans med hunden.Det är sjukt härligt att bara springa ut i friska luften,speciellt på våren när det är lite halvvarmt i luften.Med mig har jag så klart min IPon så jag kan  lyssna på musik när jag joggar.Ha det bra så länge....

Nu letar jag efter dig som vill bli makeup-artist,Men har ingen sminkmodell att träna på,Jag ställer jättre gärna upp på att bli sminkad på olika sätt.Har ändå inte mycke för mig om dagarna.Det ända som jag har som krav är att du/ni ska bo i närheten av mig för jag kan inte åka till en annan stad.Ni står för sminket och jag bjuder på fika,det är ju ändå du som vill träna och jag är så snäll och ställer upp.Det som är ett plus är att du kommer att få mer kunskaper än vad du har idag.Du behöver inte ha Make up artist utbildning utan du ska tycka om att prova dig fram och tycka om din sak.Jag satt och tänkte ett tag och kom på att jag kanske skulle skriva ett inlägg om att jag kan ställa upp som  sminkmodell vilket jag nu har gjort.Något du/ni undrar över e det bara att fråga på. Så klart tar jag en bild på sminkningen och lägger upp på min blogg.


Västen köpte jag i någon Butik i Kristanstad,Byxorna köpta på New Yorker,mitt linne är gammalt,Skärpet köpt i Bulgarien,stövlarna kommer från din sko.

Det är så roligt att kika runt på alla olika fina bloggar som har fina header och design.Blir avudsjuk på alla som har så fin header och design på sin blogg.Jag suger verkligen när vi kommer till  den delen.Det jag blir chockad över att 12-14 årringar gör helt egna header till sin blogg och ställer upp på att göra header till andra och dom är riktig duktig när det gäller header och design.Det är en av anledningarna till vårt goda namn och rykte genom bloggvärden,vem vill följa en blogg som har en tråkig header och design? inte många kan jag gissa på.Men igentligen  så är det innehållet som gör att man följer andras blogg men det är en extra poäng om bloggen är inredad och fin.Jag kan inte direkt säga att jag är super duktig på olika data program eller bildprogram utan tvärtom.Är inte speciellt teknisk och har inget tålamod direkt,fattar jag inte efter ett tag så ger  jag upp rätt så snart när det gäller datateknik eller elektroteknik men annars så ger jag inte upp så himmla lätt.Jag ska alldeles strax släcka ner datorn och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och gå ut med hunden så jag säger God natt så hörs vi i  morgon igen.

Jag måste säga en sak och det är att min otur jag har haft idag och i går måste kommer uppe i från luften som sätter sig på mig.Igår när jag klippte gräsmattan ute på landet tappade jag min förlovningsring,letade och letade utan att hitta den.Nyss när jag skulle sätta i gång tvättmaskinerna nere i tvättstugan så tappar jag sköljmedelflaskan ur handen och nästan allt sköljmedel låg på golvet så det var bara att sätta i gång och torka upp det.Det ända som var tur var att jag fick  kvar lite sköljmedel i flaskan som jag kunde använda mig av.Det gör inte saken bättre heller att jag har glömt min plånbok ute på landet så köpa nytt sköljmedel kan jag bara ta och glömma bort.Vad kommer här näst tro?Nej jag hoppas verkligen att jag inte får någon mer otur idag.Slänger in en låt som jag har lyssnat på hela morgonen.


På något konstigt sätt orkade grabbarna upp redan vi 11 och satt i gång med att sätta upp byggställning runt huset.Jag fick hämta det dom bad mig om fick lära mig vad allt hette.

Min hund passade på att njuta av solen ute på gräsmattan. Hon var nog lika seg som jag var i hela kroppen.I går fick rätt mycke gjort mer än väntat.Provade köra Åkgräsklipparen den var inget att leka med den gick 60km i timmen det är jag inte van vid att en Åkgräsklippare går så fort,dock klippe den inte så jätte bra men den kanske klipper bättre sen när gräset har växt mer och högre.


Kom ut till landet och skulle städa i jordkällaren så vi kunde lägga in maten där.Vad e det jag får se ju en orm jävel och jag trodde att jag skulle skita på mig.Började springa runt ute på gräsmattan och skrek för fulla muggar.Jimmie undrade vad jag hållde ¨på med igentligen,jag skrek det ligger 2st ormar i jordkällaren en liten och en större.Han tycke att jag var larvig som vart rädd men ändå var det hans kusin som fick ta hand om ormarna.Senare på kvällen när J skulle gå ner till jorkällaren för att hämta läsken så skriker han som en kärring ovh vi kollade på honom efter ett tag frågade jag e det en till orm eller?Nej det är en äcklig snigel på dörren men herre gud en Snigel är inget mot en orm.Jag och A kunde inte låta bli att skratta åt J.Jag vågade bara ta kort på den minsta ormen och inte på den större,vågade inte gå i närheten av den.Medans A hållde i den och lekte med den.Han är inte riktig klok.


Vi tände på våran brännhög  på kvällen och satt vi den ett bra tag.Grabbarna drack öl medans jag hållde mig till fanta.Här ligger min älskling vid våran brasa


För mycke drickade för A tror jag som försöker spela gitarr med en spade.

Jag är helt dö från dagen innan och ser för jävlig ut  men det bjuder jag på:)
Jag gick in i huset och la mig vid01 tillsammans med hunden.Vid04 kom grabbarna in i huset och började spela hög musik och sjöng och hade sig så jag tog min madrass,täckte,kudde och gick ut till bilen och la mig för att fortsätta sova.Vart väckt av att grabbarna letade efter mig hörde hur dom pratade högt med varandra och sa men hon sov ju när vi kom in i huset när gick hon och vart?Efter ett bra tag ser dom att jag ligger i bilen och A lyfter in mig i huset igen medans J är i väg och letar efter något.Kunde inte somna om för det stank verkligen Alkohol i hela huset.



Grabbarna när vi sitter på pendeltåget mot Kimstad.


Jag och tessan på pendeltåget moT kimstad




Husvärden dansade med sin öl i handen.


Husvärden tvenkar om han ska öppna en till öl.

Jag och A skulle försöka se sura ut men det  inte så bra.

Roligaste var nog när vi skulle gå av pendeltåget i Kimstad,vi stog på fel sida och drog i dörren och  hade oss tills vi vände oss om och märkte att vi skulle av på andra sidan av dörren.Vart en lung,trevlig valborg med drickade,grillning tyvärr glömde jag att ta kort på resten av folket men några kort kom jag i håg att ta.Pendeltåget hem gick vid23.45 och vi hade 10 min på oss att vara vid station och det tar 20 min att gå ditt så vi fick springa allt vi bara kunde för vi inte skulle missa tåget hem.Jag tog av mig stövlarna och sprang barfota hela vägen,folk bara glode på oss mest på mig när vi kom fram till station.Vi hann precis fram så kom tåget.När vi kom in till stan så gick några hem,jag och 2 till drog vidare till en bar och satte oss ett tag tog en drick sen vidare för köpa mat.Vart en tidig kväll men det var ganska skönt att komma hem redan vid02.00.