Han är inte farlig, bara man är varlig, men man kan dock, men man kan dock honom aldrig tro. Ja ni ser ju själva hur trött han är efter en hel dag på jobbet.
 
Det ska bli så härligt att vara ledig i fyra veckor,en hel månad faktiskt och 3dagar om man ska vara exakt.Jag insåg för några timmar sedan att det är ju inte bara jag som får semestern utan det får hundarna med :) Det är bara jävlig* synd att min pojkvän jobbar hela sommaren med ett undantag för helgerna då.Jag ska försöka att hinna med att träffa mina vänner och ha roligt med dom under dessa veckor.Jag måste bara planera in någon dag med min bästa vän som snart flyttar långt åt helvet* för att pluggat.Det är först nu  jag inser verkligheten att dagarna går och det handlar om att ta vara på varje sekund.
 
 
 
Det som gör Rex och mig riktigt glad är att få träna gemensam lydnadträning tillsammans med mina kollegor(vi hjälper varandra)Träningen blir mycket roligare om man har någon som tittar på och kommer med olika förslag på övningar.Bäst av allt är att man kan träna på sin egna lunche här ute på jobbet. Idag är det näst sista arbetsdagen innan semestern.
ställde in mobilkameran på självutlösaren när jag tränade med Rex. Tyvärr är skärpan inte den bästa när man tar bilder med självutlösaren på mobilen.Jag trodde att bilderna skulle bli mycket bättre än dom vart:(Jag får helt enkelt se om jag kan få med mig min systemkamra till jobbet i morgon och be någon kollega fota under träningen.Mår för övrigt ganska bra och är så nöjd med träningen och det är huvudsaken tycker ja :)
 
 
Jag har nästan inte kunnat lägga ifrån mig boken och när jag gjort det har jag längtat till att få tid att läsa igen.. Denna bok har fängslat mig på ett sätt jag aldrig kunde ana,den berör på ett mycket speciellt sätt.Det är som man lever sig in i boken och känner igen av boken.
 
Vi som har ett växthus kan verkligen skatta oss lyckliga. I vårat växthus odlar vi tomater och gurk och utanför växthuset odlar vi våran potatis.Det är inte så svårt som folk tror att  det är att odla eget det behövs inte alls mycket jobb.Nu har vi tur som får hjälp utav min pappas fru som är utbilda till floris :) Det ända som man behöver tänka på igentligen är att vattna rätt mycket med vatten så dom över lever och växer som dom ska.
 
 
 
Jag och båda mina hundar ligger och chillar här på gräsmattan ute på landet. Det är konstigt värder ute i mellan åt kommer solen fram och lika fort blir det kallt och blåsigt. Idag tar vi det rätt lungt och tar dagen som den kommer.
 
Vi fira midsommar här ute på landet tillsammans med mina släktingar och älsklingens bror mf. Vi har det rätt trevligt här ute tillsammans och att bara umgås med varandra är hur underbart som helst.Vi bjudar önskar er alla en trevlig midsommar med glädje och bra väder :)
 
 
 


en härlig torsdags kväll med trevligt sällskap.
 Idag  ute på jobbet så tränade  jag och Rex i hop med min chefs dotter som är  en riktig duktig hundcoach.Vi tränade föremålsintresse tillsammans. När jag fick stå som stolpe och hon skulle få i gång honom så  vissade han ett teken på att han var lite osäker.Min chef och mina kollegor som kollade på oss under träningen vart lite chockade när han vissade ett osäker/reserverad beteende mot en ny människa för det har dom aldrig fått sätt.Så jag fick helt enkelt börja med att få honom intresserad innan hon sen tog över. Efter ett tag var han rolig att träna med  då han har ett fint kamp och föremålsintresse och man ser hur lycklig han är när han får jobba.Jag fick lite tips och råd som jag självklart kommer att köra efter.Tyvärr togs inget kort när vi tränade så bjuder på en gammal bild.
 
Jag sitter och njuter av att vara här ute på landet och samlar energi för kommande vecka. Den bästa platsen att vara på när man behöver samla energi är just landet där man har nära till naturen och allt. Här känner man inte av någon stress utan tar dagen som den kommer.
 
 
 
 
 
 
Jag köpte en kickbike för att använda den som en träningsredskap för mig och min Rottis hane Rex. Det jag inte hade räknat med när jag skickade efter den var att min pojkvän skulle sno den för mig hela tiden. Som nu är han ute och kör en vända med Rex som tycker att det är lika roligt som oss människor.
 
Idag är det verkligen sommar värme ute och då ska man passa på att vara ute så mycket som möjligt tycker jag. Hade tänkt att köra med kickbike med Rex men det är för varmt så jag får vänta tills det blir svalare ute. Jag är lite sur på mig själv som lämnade kvar  mina badkläder hemma i stan :(
 
 
Jag njuter av att vara inne i vårat växthus och se hur allt bara växer för varje dag som går :) Vi har fått lånat svärfars bil så vi kunde åka hitt ett par timmar.
 
 
Är ute och leker med Rex i hundrastgården
Det är bara problem med den hela jävla tiden. Om det inte är det ena så är det , det andra med bil fan skapet. Älsklingen hämtade ut den från servicen i torsdags och samma dag på kvällen så lyser motorlampan igen. Han åkte ner till verkstad för reparation i går morse ännu en gång. Nu har tydligen katalysatorn tagit stryk och nu kan väl inget mer gå sönder på bilen för nästan allt är bytt efter alla gånger den har vart inne för service. Eftersom att fan skapet är kvar på verkstaden så har vi nu ingen bil och kan inte ta oss ut till landet. Fan nu kan vi inte åka ut och fixa det sista på huset förens vi har bil igen :( Om vi ångrar köpet av bilen nu i efterhand så är svaret ett tydligt ja..
 
Kom precis tillbaka från en mysridtur i skogen i hop med våra 2 elever här ute på jobbet. Det var helt underbart att få ge sig ut på egen hand och ha bara njuta av att sitta på hästryggen igen :) Att bara kunna sitta upp på hästryggen och slappna av är en helt underbar känsla som är svår att beskriva.
 
 
 
Jag har kommit på ett sätt hur hundarna kan få hoppa som dom älskar att göra. Jag tog fram en av våra gamla stolpar och la på 2 stenar :)Jag har nog inte sätt min tik så lycklig som hon är just nu på ett bra tag. Det är inte världens enklaste att hinna med att fota dom medans dom hoppar med en mobil så är segast på att ta bild. ajaja jag ska inte klaga för jag får skylla mig själv som är för lat för att springa efter Systemkameran
Det finns inget bättre slut på lördags kvällen än att ge sig ut och göra något man älskar. Både jag och Rex är så glada över att ha en egen kickbike. Jag kan lova er att den kommer att användas rätt mycket på våran semester nästa månad. Ni ska bara se hur glad min hund är när han får jobba och dra mig. Varför vi ge oss ut så här sent är för att det är för varmt om dagarna att ge sig ut.
Jag har träffat många olika sorters rottwelier, bland annat farliga och snälla. Ja jag vet att Rottweiler har ett dåligt rykte ofta är det människor som vet allt för lite om hundar som snackar skit . Om man träffar på en farlig är det är för att dom hamnar i fel händer. I fel händer kan till och med en liten hund bli farlig.Jag får höra ofta att jag har en farlig hundras och jag har bara att säga dra aldrig alla hundar över en kant! Min hund är helt underbar fast att han är en Rottweiler punkt slut.
Så här har jag gått kläd hela dagen och njutit för fullt av sommar värmen :)
Det var ett bra tag sen jag hade Dagens Outfit här på bloggen men det ska bli en bättring på det fram över.Det kanske inte blir dagens outfit varje dag men några dagar är väl bättre än inga alls :P
jeans shorts-Ullared.Rosatopp-Ullared
Jag och min tjejkompis försöker sola lite men det går inte så jätte bra.Hundarna verkar tycka att det är mycket roligare att vara bland oss människor än att leka med varandra.
Jag och min tjejkompis är nere i sjön tillsammans med våra hundar och det är full rulle på hundarna.Vi passar också på att ta årets första dopp medans vi är här nere.Det är 29 plus grader ute idag och då är det skönt att kunna svalka av sig lite.
Detta kallar jag livet när man kan sätta sig ner på en stol och dricka sitt kaffe i solen.Jag passar självklart på att sola mina vita ben medans jag kan.Jag är ju ledig i 2 dagar fram mot så jag spenderar dessa dagar ute på landet i hop med mina vovvar.Jag älskar att kunna springa runt utan skor i gräset och känna friheten innom mig.Här är det ingen som kollar på en om man ser förjävlig ut som jag gör just nu.Jag hoppas att jag ska kunna blogga lite under dagarna här ute med finna bilder.Det är inte alltid mottagningen är på min sida så man får vara glad gör dom gångerna det går att blogga..
Det var ett bra tag sen jag hade ett lydnadspass med rex här ute på jobbet.Så idag när han ändå sitter i hop med min tik,så är det lättare att ta ut honom på träningsplanen och träna.Det som är så bra att träna här är att det finns många olika störade moment för oss.Plus att man har kollegor som kan komma med bra tips till träningen och ser vad som behövs  tränas på mer :)
Jag har velat fram och tillbaka under en lång tid med om jag ska beställa efter en kickbike eller inte.Jag har nu i allafall skickat efter en och lite tillbehör till den så det går att använda den direkt när den kommer.Jag vet att min rottis kommer bli överlycklig när vi ger oss i väg på väggarna tillsammans.En fördel med kickbike är att man som förare måste vara mer aktiv rent och fysiskt vilket jag ser som en fördel =)
 Jag och min kollega Sitter och chillar ute i solen tillsammans med våra hundar.Vi passar på att njuta för fullt medans vi kan.Hennes ena hane är världens goaste hund som trivs så bra i hop med min tik :)
Nu i lördags påbörjade vi i alla fall monteringen av köks skåpen som tog ett bra tag.Vi har hunnit med att montera upp lite av köket fram tills vi insåg att rikningen av köket är hemma i stan.Ja vem har sagt att man kan tänka på allt?Vi får helt enkelt fortsätta och bli klara nästa vecka med köket.Vilken dag i veckan det blir vet vi dock inte :(