Den här boken är skriven av min lilla syster Magdalena Cuevas som fick näthinne cancer när hon var väldigt liten.Hon har skrivit en bok om en del av hennes liv  och hur det är att klara vardagen.Hur jobbigt det än har vart för henne har hon aldrig gett upp. Från början var det bara ett projektarbete i gymnaiet som hon skrev. Det blev plötsligt inte bara viktigt  för henne utan även för många andra lika viktigt.Att  många fler kunde få chansen att ta del utav hennes historia och resan från cancern till studenten. Hon valde nog att göra denna boken för att dela med sig om sitt liv och för att vissa att inget är omöjligt.Vi vet att hon är inte ensam om detta och vi vill vissa vårat stöd till er andra. Boken säljs nu för 119kr st 10kr  kommer att går till barncancerfonden.
 
Jag kan inte låta bli att stolt här presentera  att min lilla syster s bok har blivit tryckt och att flera av böckerna är sålda redan.Idag fick jag hem några böcker som jag ska ha med mig till mina kollegor på måndag.Vad det är för bok och hon har skrivit kommer jag att skriva i ett senare in lägg i kväll så ta en tid in här senare om du är nyfiken.För nu ska nämligen själv lägga mig ner i sängen och läsa i tystnaden.
Rex vart halt förra helgen och har haltade fram tills tisdagskväll så han har fått tagit det lungt.Nu är herren okej igen och han har vart så rastlös när han har fått vara hemma från jobbet.Nu är båda han och jag taggad för spårträning i skogen.Han älskar att spåra och att få använda sin nos så därför valde jag att träna spår i kväll.Det var tross allt för länge sen vi tränade spår :)

Min lillebror kom hitt för att hämta min sambo och hans bror för att skjusa dom till en fest.Min lillebror hade med sig en påse med 3 st paprika buskar som hans mamma skickade med honom till oss :) Nu har jag något att göra när jag är ensam hemma med hundarna.Frågan är bara hur ska jag sätta dom i växt huset och vart? Sitter och provar mig fram och det känns som att jag kanske ska låta min låsas mamma få sätta dom i stället?Shit allså tänk er att jag kommer kunna gå ut till växthuset och plocka mina egna paprikor också.
 
 
 
 
Min sambo är helt galen när det kommer till gräsklippare och han har nog slagit rekordet på att chocka mig.Han har köpt 2 st udda gräsklipparen redan i år och båda två är lite udda av sig.Det måste se jävligt roligt ut när jag går runt och klipper våran gräsmatta med en gräsklippare som är mkt större än mig.Det går i allafall undan och den klipper inte bara gräset utan den klipper ner alla grenar som är i vägen också.
Jag älskar verkligen att kunna vara ute på vår tomt sena kvällar och bara njuta fullt ut.Det är så tyst och skönt på samma gång.Jag sitter nu i skrivade stund vid rhododendronbuskarna som jag älskar fulltstädigt.Dom lysser inte bara upp trädgården utan dom doftar också så vackert.
 
 
 
 
Jag tog nyss en runda med kameran i vår trädgård.Detta väder sätter fart på blommorna och en hel del blommor blommar så vackert i trädgården :) Jag bara älskar att ha en egen trädgård där man kan göra precis vad man vill och koppla av samtidigt.Jag har många planer inför trädgårs arbetet i år och hur jag vill ha det.Det är bara det att jag måste sätta mig ner i lungn och ro och rita upp allt på ett papper.Jag vet mycke väl att jag kommer få hjälp av min pappas fru med trädgården också som är florist.
 
 Jag är så glad över detta så ni kan inte ana hur lycklig jag är just nu.Jag bara älskar när Rhododendrona blommar och det är så vackert.Nu längtar jag bara på att det ska blomma ännu mer från ena så det blir ännu vackrare.Jag måste nog köpa hem lite Rhododendro jord så dom mår ännu bättre :)
Jag tänker nu göra det alla klagar på mig att jag inte har gjort ännu.Endel av er har ju tjatat så länge om att få se lite bilder på odligen i växthuset så det är väl lika bra,att ladda upp lite bilder till er. Än så länge har det inte växt så mkt där inne men lite smått och gott börjar tross allt titta fram.Tyvärr är det lite svårt att få till riktigt bra bilder till er men hoppas att dessa bilderna duger gott och väl för er.Jag bara längtar tills att man kan gå ut ditt och plocka sin egna gurka eller tomater.

 
varför kan inte människor sluta upp att ge Rottweilern och andra stora hundraser dåligt rykte?Bara för att någon/några har träffat en farlig sådan hund så behöver det inte betyda att alla är så.Många gånger så handlar dessa fördomar om de här underbara hundarna om okunskap.Hundar som hamna i fel händer är farliga eller rättare sagt det är människan som gör hunden farlig.Min rottis hamnade först i fel händer och varit utsatt för varnvård mm och jag är så tacksam att han vart räddad i tid.Valde att skriva lite om detta ämnet just för att vissa undrar hur jag kan låta min stora mördar hund leka med små hundar.Hur kan man kalla en hund för mördarhund som inte har mördat någon?Min tik som är papillon mix har uppfostrat min hane och hon är en riktig sur kärring.Kan lova er att hon kan bli mkt farlig hon med...
 
 Min tik stina på 11år och min hane på 2år tillsammans med lillasyrrans valp på 10 månader
 
Jag bara älskar vädret vi har haft hela denna veckan och att värmen håller i sig fortfarande.Jag har valt att inte blogga så mkt denna veckan utan passat på att njuta fullt ut av solen.Jag åker hemifrån vid 5.45 på vardagarna och kommer  inte hem förrens  19.00-19.30 så då kan det vara skönt att bara ta det lungt.Denna helgen har vi syrran och hennes hund ute hos oss :) Nu är vi på väg ner till sjön för att låta hundarna få svalka av sig :)
 Jag kan inte direkt påstå att jag är smart av mig som  fick för mig att det ska kunna gå och leka med en stark rottis hane i vattnet med kläderna på.Jag borde ha förstått det skulle slutade med att jag fick årets premiärbad och att kläderna skulle bli genom blötta.E vad fan så länge man har roligt och är frisk så klagar inte jag.Om ni undrar varför min andra hund inte badar är det för att hon hatar att bli blött och ligger hellre på land.
Min Rottis hane leker i vattnet med farbror Henric och man kan se tydligt att dom har roligt tillsammans :)
 
Det är en aning sommar temperatur i luften och en dag sem denna passar sjön var ett perfekt ..Jag har vart inne i stan och hämtat  ut mitt nya pass och tog bussen raka vägen hem direkt.Ångrar inte en sekund att jag fick springa som en galning till bussen för att inte missa den.Nu i vilket är jag nere i sjön med hundarna och sambons bror.Jag tror att det kommer sluta med att jag doppar mig med kläderna på mig.
 
Jag sitter och tänker på livet och framtiden  det är en känsla som sitter djupt inne i mig.När man sitter och klurar på sådana saker så börjar man ju också tänka på vad som kommer att bli nästa grej att förändra i mitt liv.Jag vet att jag vill jobba med hundar som jag gör idag och att jag alltid vill ha en hund i mitt hem.Det känns så konstigt i mellan åt och jag saknar mina vänner som jag har tappat kontakten med.Jag vet att det beror på att det är alltid någon av oss som jobbar medans den andra är ledig.Men nu i sommar då ska vi fan med hinna med att hitta på något roligt utan hund för en dag.
Jag är så tacksam att jag kan komma ut en liten stund på lunchen och träna lite med min Rottis hane.Jag älskar verkligen mitt jobb och det är ett plus i kanten att jag får ha med mig hundarna :) Dock har jag oftas bara med mig Rex eftersom att Stina nu mera vill ligga hemma och sova hela dagarna.Hon får vara hemma med sambons bror som är hos oss medans Rex får hänga på mig.Rex är en riktig matte gris och jag kan inte låta bli att le och reta husse när han bara vill vara med mig.Jag håller på att lära mig själv att träna lydnad med kopplad hund och inte bara lös hund.Ja det går väl så där om jag ska vara helt ärlig mot mig själv.Jag har nu i vilket fall precis kört ett lydnadspass med koppel och alla möjliga störningar som tex hundar som skäller här och där.
 
 
 
Min rottis hane Rex är en hund som älskar allt sorts arbeteI  och gör alltid sitt bästa. Så istället för att stanna upp och fundera på vad som verkligen passar mig och min hund. Så tränar vi drag,lydnad,Agility,spår och sök i alla möjliga olika former.Drag kan tränas på många olika sätt och nu kör vi på två olika sätt.kickbike är något Rex älskar att dra mig på och att dra gammal bildäck.Nu i kväll har herren fått dra ett gammalt bildäck och jag kan lova er att han nu sover som en stock i sängen :)
 
Här sitter vi i våran lilla båt mitt ute ingenstans och båt motorn startar inte.Båten bara dog så där helt av sig själv och grabbarna jobbar på för fullt med att försöka få i gång den igen.Jag kan inte göra mkt mer än hålla koll på våra hundar.Ja det var inte detta vi hade tänkt oss utan vi hade ju tänkt att åka en bra bitt och sätta oss på någon härlig ö och njuta av det fina vädret.Men i ställer får vi försöka få i gång motorn igen och åka vända hem igen.Nej detta är verkligen inte roligt i huvudtaget om ni frågar mig :(


Nu är det nästan en hel vecka sen jag var här inne och skrev. Jag har inte haft någon tid över att sätta mig ner och skriva här. Jag har fått massor mess på mobilen där alla undrar om jag lever. Jag lever och mår helt underbart :)
Jag glömde kvar mina hemma nycklar på jobbet. Jimmie hade sina nycklar hemma i nyckel skåpet. vi försökte att få upp ytterdörren för att ta oss in. Det slutade med att vi fick vända och åka ut till mitt jobb för att hämta nycklarna. Kom hem för en timme sen och jag är helt slut i skallen. Nu blir det sängen och hedan efter ska vi lägga undan en extra nyckel som reserv.
 
Min efterlängtade första egna hund och allra första hund är min tik Stina som är hela 11 år gammal.Jag ville ha en sällskapshund som fungera att ha med sig till stallet.Jag vet inte hur länge min stackars mamma fick höra mitt tjatade efter hund. En dag när jag var i stallet ringde mamma mig och sa att hon hade en överraskning till mig nere i stan.Vi tog bussen ner till bibban och där kom en gammal dam med en liten liv rädd 4 månders valp.Som sen visade sig att det var den stora överraskningen att mamma hade hittat en valp till mig :) Minns att jag tyckte att hon var så full liten valp men jag kunde ju inte säga det till mamma.Sen den dagen har det vart hon och jag.Stina följer också med mig och min andra hund till jobbet vissa dagar och vissa dagar stannar hon hemma.Nu idag följde hon med oss till jobbet eftersom att hon inte kan vara ensam hemma hela dagen.
 
Jag sitter i mitt ena fönster i sovrummet och tittar ut på regnet som bara öser ner på gräsmattan.Jag som hade tänkt att ta en jogging tur i hop med hundarna i skogen:( Nej jag får tänka om för att ge sig ut i spöregnet är inte något jag tänker göra.Jag är inte den som klagar i vanliga fall för det finns kläder efter vädret.Men idag känner jag inte för att gå ut och bli så där genom blött precis över allt.
 
 
 
 
 
 
 
Det är inte världens mysigaste väder ute usch ett riktigt pissväder är vad det är. Det är betydligt trevligare att ligga inne i sängen och mysa tillsammans med Rex.
Det är ju inte direkt invandrarna som reagerar det är ju faktiskt svenska idioter som inspekterar som tycker allt är rasistiskt nu förtiden.Nej nu börjar det gå till överdrift med det där att allt är rasistiskt.Snart kommer vi väl inte få köpa glass som är chockad färgad eller lakris för det är svart.Alltid ska dom komma på massa med dumma i deer om saker och ting.Tycker att det är jävligt larvigt att lägga ner så mycket energi på en sådan här liten fjuttgrej är för mig helt ofattbart.Det kräver mycket energi för dom som får för sig massa med skit hitt och ditt.Så mycket av min egna energi skulle jag aldrig lägga ner.
 
 
Jag bara älskar att va här ute o fixa med allt och absolut inget:))) Sen att jag har väldigt bra sällskap eftersom är både tillgiven och lojal mot mig gör kvällen ännu bättre.Nu tänker jag ligga här på A-hindret ett bra tag och bara njuta av tysnaden.Jag bara älskar att bo ute på landet mitt ute i skogen med inga grannar som kan klaga.Jag kan springa runt naken utan att någon skulle bry sig eller ju förresten sambons bror är ju på besök.Så jag får behålla kläderna på mig så han inte får en stor chock och dör...
 
Jag håller på att träna för fullt med Rex att han inte ska springa allt han kan på a-hindret.Det är därför jag lockar honom med godis och stannar upp honom i mellanåt.Han har en förmåga att galoppera hela banan och det är inte riktigt det hela går ut på.Men det är bara att träna och träna så kommer han förhoppnings viss att bli lugnare.
 
 
 
Tänk vad lite det behövs för att göra agility roligt igen för lilla Stina som är 11 år gammal.Vi tränar bara för att ha roligt tillsammans och jag har inga krav på hennes träning i huvudtaget. Agility är både fysiskt och psykiskt för hunden och hunden sover så skönt efter passet kan jag lova.Stina är förrensten med i en tävling och hälsar att ni gärna får lägga en röst på henne och det gör ni här :)
Jag har så mycket motivation till allt vad träning heter just nu.Jag är otroligt glad  och jättetacksam över att jag har mina två hundar som gör mig på bra humör.Nu tänker jag sätta i gång med den populära hundsporten agility.Först tänker jag köra med min tik Stina så hon också får ha lite roligt med matte :)
 
Jag har alltid haft svårigheter att tackla förändringar i mitt liv och det har blivit bättre med åren.Jag klarar av förändringar på jobbet men inte i mitt priva liv.Jag har blivit lovad så mkt under mina år och blivit sviken gång på gång vilket har lagt sina spår.Jag sitter här i skrivade stund och är förbannad,irriterad över att dagen inte blir som tänkt.Jag vill inte att man ska planera in massa med saker med mig och sen ändra sig. Mitt liv har vänds upp och ner, vridits om ut och in.Det är inte illa nog att man håller på att förlora en nära familjemedlem heller.Vissa har ganska stora åsikter om hur jag regerar och tycker bara att jag är jävligt barnslig.Jag strutar fullständigt i om folk tycker att jag är omogen eller inte.Har man inte växt upp som jag har gjort så borde man inte öppna sin käft i huvudtaget.Jag kan lova när jag får barn ska jag aldrig i hela mitt liv lova något som jag inte sen kan lova8omdet inte är nödfall) Nej om man ska ta en promenad med hundarna i skogen och samla tankarna.
 
Jag ska ut och köra 5km lång skogspass utan hund och bara köra allt jag kan med mig själv.Hundarna får helt enkelt stanna hemma med husse som fortfarande ligger ner bäddad i sängen och sover.Jag tänker inte ligga inne i sängen och lata mig när jag kan vara ute och träna min kropp.
Min systers valp  Leo har dragkamp med Rex och dom är så gulliga när dom springer runt:)
 
Vi tog en liten tur med båten ut på en ö där vi stannade till och konstaterade att det var inte en bra plats att stanna till på.Det stank verkligen på den ön så vi hoppade i båten igen.Vi åkte vidare till en annan ö där vi satte oss ner och fikade.Min sambo och min lillebror försökte att fiska utan någon resultat.Resultat av gårdagen en perfekt och underbar dag ute i sjön.Det togs ganska mkt bilder och jag orkar inte gå i genom alla tusen tals bilder så bjuder på dessa bilderna så länge.
 
Startar morgonen med en joggingtur i skogen tillsammans med min Rottis hane Rex.. Det är skönt att göra det på morgon när det är svalare ute.Det fvart inte så lång joggingtur idag utan det fick bli 3 km.Jag har i allafall vart ute och rört på mig och det är bättre än dom som ligger hemma i soffan.Nu ska jag käka lite frukost och det ska hundarna med få göra.Vad denna dagen har att bjuda på mer vet jag inte just nu utan tar dagen som den kommer.
Vaknade precis och känner mig svin trött. Jag och min rottis hane rex somnade i sängen efter denna hektiska hel dagen ute i sjön. Ska väl ta en sista promenad med hundarna och sen bädda ner mig för natten.Jag hade tänkt att berätta om våran utflykt och ladda upp lite bilder till er men orkar verkligen inte så gör det i morgon så är ni nyfika kolla in här i morgon förmiddag.
 
Vi har det bra här på våran lilla utflykt med båten och solen skiner så vackert på oss.Vi har med oss våran ena hund och det är första gången han åker båt.Det märks absolut inte att det är första gången man kan tror att han är van vid att åka båt.Våran andra hund fick stanna hemma för att vi har inte flytväst till henne utan det måste vi köpa först innan hon kan följa med oss ut.Vi ska strax stanna till på en ö och fika :)
 
Idag var vi uppe med tuppen för att ge oss på en utflykt som kan ge oss en upplevelse och ett minne för livet.Vad vi ska göra tänker jag inte tala om här för er utan om ni tittar in här lite senare under dagen så kommer ni få se vad vi har för oss.Väntar bara in grabbarna som är och handlar lite fika till utflykten och på min lillebror.Jag känner på mig att denna fredagen kommer att sluta riktigt bra :)