Har varit hos veterinären igen med Stina som har ett öga som strular. Det var inte alls länge sen vi var där med hennes öga som svullande upp. Idag har dom tagit massa med olika prover på henne och dom hittar inte felet.Hon ska nu gå på ögondroppar ännu en gång och hjälper inte dom så måste vi söka hjälp hos en ögonspecialist med henne.
 
Vi lyxar till det lite extra så här på lördagen här ute på landet.
 
Ett säkert vårtecken är när man kan börja plocka äpplen i trädgården. Jag håller på för fullt med att plocka upp alla äpplen som har trillat på gräsmattan från äppleträna. Jag funderar på om man kanske skulle baka äpple paj eller kanske göra något annat gott utav äpplerna som är okej.Dom som är maskätna slänger jag så klart i väg till rådjuren i skogen.
 
Har sovit som en prinsessa i natt här ute på landet. Jag vaknar alltid upp med tuppen och på bra humör när jag har tillbringat natten i huset.Nu sitter jag i köket och dricker lite kaffe efter skogs promenaden med vovven.Solen skiner så vackert utanför fönstret så jag funderar på att sätta mig ute i trädgården i stället.
 
Det har vart några som tycker att det blir lite väl tyst här inne om renoveringen av vårat hus. Det är för att jag inte haft någon tid att fota allt när vi är ute i huset. Här har ni resultatet av badrummet. När man tänker efter så inser vi att det blev ju precis så som man hade tänkt sig att det skulle se ut. Det saknas tyvärr en handdukstork som ska upp på väggen men det är slut såld :( Det är bara att vänta tills den kommer in i affären igen mer än så går det inte att göra.
 
 
God morgon gott folk har ni sovit lika bra och skönt som en annan har gjort? Det är himmelriket att sova här ute på landet. Vädret verkar vara på min sida idag och vem blir inte glad över att solen tittar fram? Jag sitter här utanför husdörren och slappar efter skogs promenaden med hunden. Det är så skönt att bara kunna sätta på sig lite kläder och ge sig ut med hund utan att behöva tänka på koppel/halsband på hunden.
Idag passade jag på att  inviga min nya gula tröja :)Stickade tröjor måste vara det absolut bästa plagget som finns till hösten.
 
Jag sitter och funderar på en tanke som jag aldrig trodde skulle komma i mitt huvud. Jag försöker att reda ut funderingarna som jag bär på. Alla som känner mig vet att jag är ärlig och öppen person. Men den senaste tiden har jag inte var öppen utan håligt allt för mig själv. Det har varit väldigt påfrestande att inte kunna dela med sig allt som man känner och tycker om vissa grejer.
 
vid varje träningstillfälle har vi tillgång till en boll som Rex älskar att leka med. Jag tycker inte att man alltid ska ta och berömma med massa godis när hunden gör rätt utan man kan lika gärna använda sig av en leksak.Jag försöker träna allt möjligt med honom i koppel just nu för att han lyssnar inte lika bra i koppel som lös. Ska vi ge oss ut på någon tävling fram över krävs större krav på mig och min hund.Det är då extra viktigt med ett bra samarbete  när vi ska ge oss ut på plan i hop.
 
Idag tvingade jag familjen på mammas sida att rada upp sig och ställa upp på lite porträtt tillsammans. Det är inte varje dag vi alla ses och därför tycker jag att det skulle vara lite roligt med att fota alla samtidigt. En plus på kanten är att min mormor som bor nere i Skåne  i vanliga fall också kunde vara med :) Synd bara att mina 2 andra bröder och min andra lillasyster inte kunde vara med...
Bilden nr två består av Lillasyster Emily, jag, storasyster Patricia , sist och minst lillebror Nicolaz
 
 
Jag är hemma hos min mamma just nu och leker lite med min yngsta lillebror och yngsta systerdotter.
 
 
Vad vill jag med min framtid och hur ska jag nå fram till mitt mål? Är jag på väg att fatta ett beslut enbart för att undvika något obehagligt eller lösa ett problem? Men att fatta ett sånt här beslut är nog det svåraste och jobbigaste jag har gjort, och även om jag tänker så är jag rädd för att välja fel. Oavsett hur man än vänder och vrider på det hela framöver så har jag ett beslut att fatta.
 
Idag beslöt jag mig för att köra lydnadspass med Rex i koppel. Jag tränar alltid annars med honom lös och det märks. Till och börja med så är han lydigare när han är lös än vad han är i koppel. I början skulle han bara hoppa runt och leka hela tiden men det är bara att vara bestämd och köra på sam vanligt.
 
Kan meddela att vi varit på efterkontroll hos veterinären och Stina är helt återställd och har normala värden i väster ögat igen :)nu behöver hon ingen smärtstillning eller ögondroppar längre sa veterinären till mig.Dessutom slipper hon gå runt med tratten på sig. Det känns rätt bra att hon är återställd igen, nu behöver jag inte gå runt och vara orolig för henne.
 
 
Nu är det dags för Stinas efterkontroll hos veterinären. Jag fick sluta tidigare från jobbet så vi skulle hinna hitt i tid och jag håller tummarna på att hon är bättre än förra veckan. Jag själv tycker att hennes öga är mkt bättre och jag hoppas att jag har rätt.
 
I lördags blev vi bortskämda genom att sova skönt i våran nya säng ute i huset :) Det är verkligen en jätte stor skillnad på den här nya sängen mot den vi har inne i lägenheten. Snart kommer vi kunna sova i den varje natt och det ser jag fram emot kan jag lova er.
 
Ja som ni kanske minns så var jag i väg till Veterinären med Stina i onsdags. Hon måste nu ha en tratt på sig fram till tisdag då vi ska på återbesök.  I början tyckte hon inte alls om att ha tratten på sig och gjorde allt möjligt för att få av sig den.  Nu har hon tratten på sig hela tiden och det verkar inte störa henne för fem öre. Hon är lika prat glad som vanligt med tratten på sig.  Bloggen har jag inte haft tid med dom senaste dagarna som ni kanske förstår. Jag har försökt att lägga ner all min lediga tid på Stina och att se att hon mår bra igen gör mig så lycklig.
 
Igår hade vi våran kräftskiva ute hos oss på landet tillsammans med min släkt på min pappas sida. Det var verkligen trevligt och jag har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde i går, Jag vet inte hur många gånger jag och min stol ramlade ner på gräsmattan just för att jag skrattade så mkt. Vi hade tur med vädret och alla var på bra humör.
Långben kom in som hitte hund hos polisen i Norrköping för ett tag sen.Ingen ägare har hört av gällade honom eller gått att spåra. Långben han är en ung, omärkt blandraskille som är lite ouppfostrad men annars pigg och glad herre.Han finns nu på ett djurhem. Långben behöver ett nytt hem så fort som möjligt.Ett hem där han kan få all kärlek han är värd att ha.Vet du någon som kanske är intresserad utav honom eller är du det? Gå in på polisens Facebooksida "omhändertagna djur i Östergötland" där ligger det en annons om Långben..
 
 Jag upplevde att jag vart otrevligt bemött och att veterinären dum förklarade mig. Det första som upprörde mig var att veterinären sa med en otrevlig röst att Stina har jätte ont och att jag borde förstå det. Det är klart att jag förstår att hon har ont i ögat annars hade jag väl aldrig ringt och beställt en tid hos veterinären. Hur fan kan man bemöta kunder på detta sätt? Skulle jag bemötta mina kunder på detta sättet så skulle jag aldrig få vara kvar på jobbet.  Till slut fick jag en ny veterinär som var trevlig och kollade i genom hela Stina. Hon fick smärtstilade och ögonsalva som hon ska ha nu i tio dag. Hon måste tyvärr ha tratt på sig så hon inte kommer åt sitt vänstra öga :( Vi ska tillbaka på återbesök på tisdagkväll efter jobbet, då hoppas jag att jag blir bemött på rätt sätt. Annars kommer jag inte hålla käften som jag gjorde idag.
Jag börjar dagen med att ladda upp med lite kaffe kaffe och en joggingtur i skogen. Jag har hur mycket energi som helst i kroppen och känner att jag behöver få ut den. Att ta en joggingtur innan jobbet är bara en uppvärmning för mig ....Jag vet inte om min Rottis har lika mycket energi så här tidigt på morgonen  som jag har. Nej nu ska vi fortsätta springa innan vi måste vända tillbaka
 
 Måste visa er den lilla toan som nu blivit klar. Det är jätte svårt att få bra bild men här kommer en bild i alla fall...Den stora svarta/bruna saken är en Varmvattenberedare som var lite större än vad vi hade räknat med från början.
Hahaha någon verkar vara rätt trött efter skogs promenaden :) Jag som hade tänkt att köra kickbike med honom men det får bli en annan dag i stället. Nu är det bara att fortsätta inne i huset med det som ska göras idag.
Idag är det en ny månad och det känns att det börjar bli höst ute. Jag ligger här ute på min gräsmatta och funderar på hur vi vill inreda vårat sovrum nu när gästrummet är klart. Jag vill ha så mycket men samtidigt så lite som möjligt och det går inte i hop. Ja det är bara att gå sin egna värd och fixa till rummet som man vill ha det.