Vi ska till ett ställe som har en plankstek har jag bestämt. Plankstek har jag vart sugen på i flera månader så nu ska jag fan med få det också. Är så trött på att äta på samma ställe när vi går ut. Vi ska fira att värderingen av huset gick bättre än förväntat och våran 10 års dag som är nästa vecka. När vi fyller 10 år är jag inte hemma utan är i väg då. Det är jag,Jimmie och min bror Danne med hans flickvän som ska ut och käka i kväll. Efteråt blir det att åka hem igen och ha filmkväll tillsammans.
Jag är så jävla rastlös och att det är kol svart ute gör inte saken mycket bättre. Framför allt skulle jag vilja springa i skogen om kvällarna efter jobbet,vilket är helt omöjligt denna årstid. Att komma ut på internet genom mobilen tar en evighet och mottagningen ska vi inte tala om. Jag ska väl inte gnälla borde igentligen vara glad över att jag har tak över huvudet.Det finns folk som har det mycket värre än vad jag har det. Men när man är van vid att kunna göra saker och sen inte kunna göra det är en stor omvändning för mig.
 
Jag tänkte visa några bilder på hur vi har inrett vårat sovrum.
 Idag tog jag äntligen tummen ur röven och åkte och köpte detta till mig själv. Min mobil la av helt och hållet för några månader sen. Sen dess har jag lånat min pojkväns brors mobil. Men den började också att bråka med att stänga av sig och sätta på sig hela tiden. Nu till slut när jag inte kunde svara på mess eller samtal fick jag nog. Nu håller jag tummarna på att jag har gjort ett bra köp av mobil.
Denna veckan har jag bytt dag och är ledig idag i stället för i går. När jag är ledig så åker kameran fram och min Rottis ställer alltid upp på att bli fotad av mig. Tiken min hatar att vara med på bild men i bland lyckas man att fota henne med. Så här ser det ganska ofta ut när kameran är framme och man ska fota hunden.
 
 
Tror jag vet några som är trötta efter en lång promenad med massa bus. Min Rottis Rex var så lung idag mot Syrrans valp på ca 4-5 månader gammal. Att försöka fånga oss på bild samtidigtoch att det ska se bra ut är inte så lätt
 
Idag har det varit en riktigt härlig novemberdag med sol från en klarblå himme.Denna dagen uppskattar man upp till 100%.En härlig söndag full av aktiviteter står på dagens schemat,vilket man inte är vann vid.
 
 
Jag sitter ner på golvet och har myskväll med båda mina älskade underbara hundar.
När man vaknar på morgonen så önskar man att allt bara var en jäkligt taskig dröm men det är det ju förstås inte.När något dåligt händer så kommer allt annat på samma gång.Det känns som att allt händer på en och samma gång.Det gäller att hålla rätt på allt och alla i familjen och att vi vissar att vi finns där.Det är inte så lätt att inte vissa att man själv mår dåligt över allt som händer,men det gäller bara att vara stark.Jag skulle vilja åka till en plats där allt bara är på låtsats,en värld där allting är perfekt.
 
 
Idag sluter jag mig från omvärlden och lägger all fokus på mina syskon. Hundarna är inlämnade på mitt jobb och där har dom det bra. Det har hänt lite för mkt grejer som jag inte vill ta upp här tycker det är för privat.Nu ska jag i vilket fall ta och gå till spårvagnen och möta upp 2 av mina syskon. Vi ska åka upp till sjukhuset och besöka .... för att vissa att vi finns där.
Ja att få alla kolla in i kamran samtidigt är helt jävla omöjligt om ni frågar mig.
 
 
Min lillasyster har skaffat sig en valp för ett tag sen.Det är andra gången nu mina hundar träffar hennes valp som heter Leo.Min tik ville första gången dom träffades döda honom,men idag gick det mkt bättre.Min hane tycker att det är en rolig liten sak att leka med :) skönt att dom funkar så bra som dom gör.Att försöka fota dom och samtidigt hålla i kopplet är inte det lättaste kan jag lova er.
 
 
 
Jag har levt med den där känslan av att inte komma någonstans med körkortet så länge nu.Jag skulle haft min uppköring förra året,men var då jätte sjuk och fick ställa in den.Då försvann den motivationen till att plugga och övningköra efter att man hade vart dålig i ca 6 veckor.Men nu har jag bestämt mig för att försöka hitta motivationen igen,sitter just nu och pluggar för fullt eller jag har tagit en liten paus från pluggadet. Jag måste fan med ha mitt kort eftersom att jag nu mera bor på landet.Kan inte sitta och vänta in min pojkvän hela tiden för att ta mig någonstans. Nej måste fortsätta plugga nu :)
 
Idag kom mina bilder jag har skickat efter så just nu sitter jag och ramar in dom. Tyvärr har inte den största bilderna kommit men dom borde komma vilken dag som helst.
 
En sådan här dag som det är härligt att komma upp på häst ryggen igen. Det har aldrig känts så jäkla skönt att kasta sig upp på hästryggen som det gjorde för mig idag. Att bara släppa att för studen och bara njuta på häst ryggen har gjort min dag.
 
I bland önskar jag att jag var ett litet barn igen som inte visste så mkt om livet. Saknar min bästa vän man en gång haft rätt nära.Man kunde bara ringa till henne så var hon här på noll tid när man behövde henne.Nu bor hon ca 25 mil i från mig och det suger om jag ska vara ärlig.Har lärt mig leva med faktumet att du inte bor här i Norrköping längre :( Det är nu jag skulle behöva dig här hos mig men det funkar inte hur mycket jag än önskar.
 
Jag sitter här inne i vårat gästrum och drömmer mig bort. Vi hittade en ny soffa när vi var inne i stan tidigare idag. Vi kunde fått den idag men eftersom att vi inte hade släppan med oss så får vi vänta med att hämta hem den till måndag. Jag sitter här och tänker på allt omöjligt. Det känns lite fel att jag är glad och lycklig som jag är. Samtidigt är jag ledsen över en sak som har hänt genom familjen. Men jag kan inte göra så mkt åt det mer än att hoppas att allt kommer bli bra igen.
 
Jag sitter och väntar på att Jimmie ska komma hem så vi kan åka in till stan. Vi ska åka in för att kolla på en ny soffa till oss:) Jag håller tummarna på att vi nu hittar en båda gillar.
 
Linn Sundström fotade mig och Stina i går när vi körde lite agilityträning. Tyvärr kunde hon inte ta massa med olika bilder på träningen eftersom att det regnade ute. Men några bra bilder fick hon i alla fall :) Kolla gärna in på hennes blogg på alla andra fina bilder hon tar tagit.