Har fått tillräckligt med sömn och är helt utvilad :-) J sa åt mig att gå upp och sova runt 18 tiden i går, hade bara då sovit två timmar på två dagar.Han tog hand om w medans jag fick min sömn och vaknade upp 5 i morse när w vaknade.Jag byte kissblöjan på w och amade honom 5min innan han somnade om på nytt.Han har sovit och sover fortfarande just nu med undantag av lite amning, blöj byten där i mellan. Sambon måste ha ett hemligt vapen eller så är w pappas pojke. Så här lungn son har jag inte när vi är ensamma hemma och J på jobbet. Jag har hunnit med massa under tiden och börjar bli uttråkad. J är ute och gör bilen ren.
Sitter här i skrivande stund och känner hur mina ögon går i kors,sonen har nämligen absolut vägrat att sova.Han somnade för ett tag sen i alla fall.
 
I förrgår var vi på öppna förskolan där Bvc hade bokat in oss för en kontroll.Jag fick  ett formulär där jag skulle kryssa i hur jag hade mått dom senaste 7 dagarna.Sambon & sköterskan stod för vägning och mätning medans jag satt och fixade med formuläret.Vi tog upp problemet som vi upplever över D-vitaminerna.Vi fick rådet att köpa ett par andra D-vitaminer till honom i stället och se om dom kanske är bättre för hans mage.
 
Hans vikt låg då på 4730g och var 57cm lång :) Han är tydligen lång för att vara 6 veckor gammal bara.
Jag la ner en filt på golvet för att träna magläge med w.Hinner bara vända mig om för att hämta wille. När jag kommer tillbaks och ska lägga oss ner ser jag att Rex har precis lagt sig ner på filten . Vilken tjuv han är som passar på medans man tittar bort för ett ögonblick. 
Han får väl vara med och  hjälpa till om han nu är så sugen. Det finns nämligen gott om utrymme för för oss tre. 
 
En vanlig morgon med en liten 6 veckors gammal son.Efter en ganska tidig morgon är det en helt ok att börja med dagens första aktivitet  som är sångstund tillsammans :)
 
När lillemannen ändå sover  i sin vagn så passar jag på att träna med min Rottis hane.Vilket uppskattas rätt mycket för hans del. Nästa vecka ska jag på återbesök hos barnmorskan efter förlossningen.Om allt går som jag vill på kontrollen så kan vi äntligen komma i gång igen med träningen.Jag bara längtar tills vi kan börja dra med Kickbiken igen. Hahaha min Tik störs verkligen inte utav oss,hon struntar fullständigt i oss och ligger med sitt tugg ben här ute på gräsmattan...Nej nu ska vi fortsätta att ha lite skoj innan lillemannen i vagnen vaknar till liv och vill ha mat.
Vi som alla andra föräldrar har fått D-vitamin droppar utan bvc.Ända sen vi började med dropparna har våran son haft svårt att komma till rå.Vi började upptäcka att han hade magknip om kvällarna/nätterna och av den anledningen skrek som en galning. Vi fick massera honom gång på gång och så fort man la av skrek han.Vi provande att ge honom minniform och det hjälpte lite. I går hoppade vi över att ge honom dropparna för att se om det var dom som låg bakom magknipen.Nu när han inte fick dropparna så vart han en annan bebis.Han somnade utan några större problem i går kväll. Han vaknade ändas en gång i natt och åt.Vi ska till bvc idag och då ska vi ta upp detta med dom. Har ni med någon erfarenhet av att era barn har fått magknip utav D-vitaminerna? I såfall vad gav ni i stället?
 
Body Svart/Vit är en mjuk och skön randig body med långa ärmar och Svarta Mjukisbyxor allt från H&M
 Titta vem som har vaknat till liv är det inte lilla prisen min? Börjar inse att han inte är så liten längre och han har nu vuxit ur sina pyjamaser i storlek 56 som ni ser är dom för korta för honom.Bara att lägga undan alla kläderna och ta fram nya åt honom.
 
 
 
 
Har rivit ut alla mina kläder för sortering och byte av garderob med sonen.Det var verkligen ingen ordning i min garderob.När jag var gravid och inte fick på mig något kastade jag bara in kläderna efter att jag hade försökt att få på mig dom.Passar på medans sonen sover så gott :) Nu kan sambon också gå igenom och se vad sonen behöver för nya kläder utan att fråga mig hela tiden.
 
När dagarna blir ljusare vaknar lusten att vara ute mer än vanligt.Oavsett om man väljer att ta en skön promenad med sonen och hundarna.Jag får så mycket energi av att vara ute och gå.Det behöver jag när jag inte får tillräckligt med sömn. 
 
Jag håller just nu på att läsa en bok som heter Trotsboken och det gäller att passa på medans det är lungt här hemma.
 Jag har alltid suttit i baksätet brevid lilla Wille. Vi har  adbag där fram och då får man inte ha bilbarnstol där.Så nu har vi in skaffat oss en Baksätesspegel så Wille kan åka själv med sin pappa .Samtidigt kan J ha koll på sin son utan att behöva vara orolig för vad wille gör där bak. Nu har vi inte direkt planer på att dom ska åka i väg ensamma. Men man vet aldrig om det händer mig något så dom behöver åka i väg själva utan mig.
 jag fick först ett mail när jag väntade wille att Libros startpaket som är gratis får man på förlossningen. När jag precis hade fått honom så frågade jag efter paketet.Dom sa att dom har inga såna paket där och att många hade frågat om just det paketet. Nahe skit i samma tänkte jag för mig själv. Jag har inte tänkt något mer på detta.Fram tills några dagar tillbaka då jag fick ett påminnelse sms att mitt paket finns att hämta ut på icamaxi.Så nu har jag hämtat ut det och jag är riktigt nöjd
Många tankar på en gång som cirkulerar runt i huvudet på mig . Den stora utmaningen är att dessa tankar funderingar och händelser påverkar en mer än man tror. När det blir för många tankar så blir det kaos i huvudet. Tänker både positiva och negativa saker så här på nätterna som jag inte kan styra över.Det tar på en ganska mycket när man har en som håller en vaken på nätterna.Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller hur ärlig jag ska vara.Hur jag än vrider och vänder på det hela kommer någon annan att misstolka allt.Jag blir inte klok på dessa bilder jag har framför mig innanför huvudet. Nej nu somnade precis prinsen och det är lika bra att avsluta här och nu. Så jag får lite sömn jag också
Kom ut ur en skön härlig varm dusch och möts utav dessa två.Dom ligger och se till lilla husse som sover. Bättre babis vakt får jag leta efter.
Nu behöver jag lite tips och råd från er andra föräldrar där ute.Jag är som sagt nu bliven mamma till lilla Wille.Vi har ett problem med att få honom att sova när det är tyst runt och kring.Har ni några erfarenheter av samma problem som ni kanske kan dela med er?Jag själv är helt tvärtom och kan inte sova när det är livat. Vi har provat med olika tekniker och ingenting än har faktiskt funderat. Det är jag som får ta det jobbiga belastningen om nätterna nu när sambon har börjat jobba igen.Och jag känner mig som en zombie som skriker efter sömn. Visst jag får tre timmar sömn på kvällen men det är inget mot vad man behöver. Försöker att vila mitt på dagen men så fort jag bara tänker tanken vaknar han..
 
 Denna madrassen är utformad för små bebisar  och den har så många livsnödvändiga funktioner.Det finns inget som är så  lika praktiskt som denna Cocoonababy madrassen.Somnar han på bv så är det bara att lyfta hela madrassen samtidigt som man sover upp till övervåningen.
 Det är första gången sen i somras min pappa kom hitt på besök. Han har inte varit här sen ambulansen hämtade upp honom.  Innan han ramlade i hop i skogen  i somrast var han här nästan  jämt.Det betyder väldigt mycket att han vågade ta sig ut hitt till landet igen.Nu hoppas jag att han kommer tillbaka snart igen till oss.
 Min systerdotter Melanie är på besök och det är faktiskt första gången hon och Wille träffas.Det är barn synd att W ligger och sover nu. Men lyckades i allafall ta kort på dom båda kusinerna. 
Här sitter en väldigt trött mamma i sängen.W har varit vaken hela natten och ätit både från mina bröst och flaskor. Jag har fått två timmars sömn nu på morgonen. Det är ingen idé att försöka sova mer.Hundarna måste få komma ut och göra ett och annat. Jag hoppas att lille prinsen sover ett bra tag framöver. Då hinner jag med att pumpa ut lite bröstmjölk och börja med maten. 
 Nu ska vi lägga oss ner på filten och träna lite gran.W tycker att det är väldigt roligt att ligga ner och och sprattla på med både bena och armarna.Dagen har gott riktigt bra för oss båda utan att han pappa till hjälp.
Idag blir våran lilla prins Wille 1 månad gammal och vart har tiden tagit vägen?Jag och min lille prins har kört en liten mys dag tillsammansdag :) Gäller att passa på medans han är vaken och glad :)
 
 
 
 
Hej på er allihopa hoppas att ni mår bra och har sovit gott inatt. Jag har haft natt passet med w och han väckte mig första gången runt 4.Han hade kissat ner hela blöjan och var lite hungrig. Han somnade om rätt fort min lilla prins. Idag började J att jobba efter sin pappaledighet.Så nu är jag hemma ensam med w och hundarna. Tycker att papporna får allt för lite tid på sig att lära känna sitt barn. Papporna är precis lika viktiga som vi mammor i barnens liv.Nog om det ska passa på att ta mig en dusch medans lille mannen sover.
Idag har jag varit både barn och hund fri i några timmar. Passade på att vara det idag medans jimmie fortfarande är pappaledig. Vad gjorde jag under tiden? Ju jag spendera några timmar tillsammans med lilla syster maggie och min kusin Pamela. Vi gick runt i alla möjliga affärer och köpte lite nya kläder till w.Han har i stort sätt vuxit ur alla sina kläder så hans garderob behövdes bytas ut. Vi passade på att äta tillsammans innan j kom och hämtade upp mig.Jag som inte behöver ama på några timmar passande på att äta lite starkare mat och drack läsk. Trodde aldrig att jag skulle sakna läsken som jag gör. Internet här hemma krånglar och av den anledningen har jag inte kunnat blogga som vanligt :-(
Vi har haft ännu en bra dag fylld med aktiviteter med hela familjen. Det härliga livet på landet gör att man mår toppen.Jag är så lycklig på alla sätt och viss.I dag har varit en helt underbar dag på alla sätt.Vad skulle man annars göra än att njuta en sån här härlig solig dag?Systemkameran fick följa med ut och jag passade på att ta lite bilder.Jag är inte värdens proffs på att ta bilder men är rätt nöjd över bilderna.
 
Först ut är min Tik Stina som är en Papillon/Griffon på hela 12 år.Hon är svårflörtad och det gäller att vara snabb om man vill ta kort på henne.
Sen har vi min Rottweiler hane Rex på 3år. Han är inte alls lika svårflörtad och älskar att vara mattes modell :) 
 
Så fint väder idag så vi gav oss ut i skogen och passade på att inviga bärselen.
 
 Dom flesta har en skylt hängades på barnvagnen med barnets namn på.Jag vill med ha en personlig skylt på våran vagn och kom på att min pappas fru och min lillasyster köpte en skylt till mig när dom var på ullared. Jag har precis suttit ner och fixat till skylten som ska sitta på willes vagn. Det var lite svårare än jag trodde att det skulle vara.Tänkte för mig själv att detta tar max 5 min att göra. Haha där var jag ute och cyklade utan det tog 20 minuter för mig.Sen att det inte vart så rakt med bokstäverna är en annan femma.Känner jag min sambo rätt kommer han ändå att göra om skylten när han kommer hem.Han kommer att säga att det är för snett och att bokstäverna ska sitta i mitten av skylten.Det är tross allt han som får sätta ditt den ändå på barnvagnen
 
Kan någon stoppa tiden för en stund?
 
 I går så kom en elektriker hitt för att fixa till duschen som har varit trasig väldigt länge.Rex är ju som sagt reseverad mot främmande människor så det var lika bra att inte vara hemma med honom då.Så vi bestämde att jag skulle ge mig i väg på en lång promenad med Rex under tiden elektriken var här.Jag pumpade ut mjölk i fall att W skulle vara hungrig medans jag var i väg.Det var så jävla underbart (ursäkt språket) att få komma i väg och bara vara.Jag är ju vannnnn vid att gå rätt mkt och sista tiden under graviditeten vart det bara 2 km.Nu kom både jag och Rex i väg och kunde göra roliga saker i hop.
 
 
 Jag har precis satt mig ner i soffan tillsammans med bröst puppen. Det gäller att passa på medans alla andra sover.Jag känner mig som en kossa som mjölkar sig själv Jag pumpar ut mjölk för det ska finnas till natten. Vi delar på nätterna och då måste det finnas bröstmjölk till sonen när han vaknar för att han är hungrig. I början pumpade jag med min hand pump och det tog en evighet. Kastade hand pumpen i soporna så fort jag fick hem min eldrivna bröstpump .
 
 
 För oss och många  andra föräldrar är en babysitter eller en babygunga en räddning i vardagen. Vi fick hem våran i tisdags och har precis börjar använda den till våran lilla son.Han verkar tycka att det är skönt att gunga fram och tillbaka i den:) Han får självklart bara sitta korta perioder nu i början.Det tog knappas 1 min för honom att somna i den:)
 
Vi skulle försöka ta en familjebild på oss alla,det visade sig dock vara lättare sagt än gjort.Våran son tyckte dock att det är skönare att sova än att vara vaken när vi ska ta familjebilder på oss.Ja vi lyckades i alla fall få två bilder på oss.Vi får helt enkelt testa och ta fler bilder en annan gång.Här är i alla fall hela våran lilla familj samlade på ett och samma ställe <3
Idag ska hundarna till veterinären och vaccinera sig mot kennelhostan.Sitter och väntar in sambon hemma hos svärmor. Vi ska vara hos veterinären kl16.15.Tänker passa på att låna vågen när vi är hos veterinären. Jag har mina misstankar att rex väger lite mer än vad han borde göra.Så fort jag får börja med ansträngning så kommer jag att börja kickbike med honom igen. 
Är det verkligen möjligt att jag har gått upp efter förlossningen? Jag skulle sätta på mig ett par byxor som jag hade på mig under graviditeten.Till mig förvåning så får jag inte på mig byxorna utan det tar bara stopp vid mina lår. Jag får helt enkelt gå runt här hemma med mjukisar fram tills jag får på mig andra byxor. 
Min son är med största sannolikt en nattuggla som tycker om att hålla i gång både mamma och pappa på nätterna.Varför ska man sova när det är riktigt mörkt ute när man kan vara uppe och hålla i gång?
Idag har det vart en fullspäckad dag först så var vi på hörsel kontroll kl 8 i morse med Wille.Han ville inte under några omställning heter bli undersökt och han var tvungen att ligga stila för att det skulle gå att göra testet på honom.Vi fick gå ut till väntrummet ett tag så han kunde lugna ner sig innan vi fick testa i gen.Tack och lov så fungerade  det att få honom att somna igen.Proverna vissade att han hör med båda örgonen vilket är en lättnad för oss :) Sen var det bara att åka förbi affären för att handla hem lite kött.Väl hemma igen så var det bara att ge sig ut på en långis med hundarna.Klockan 13:30 skulle vi få hem besök utav Bvc som kom en timme senare än bestämt.Nu sitter vi ner i soffan och myser tillsammans innan det är dags att fixa ordning dagens middag.
Just nu sitter vi i bilen på väg på en hörsel kontroll med wille. Vi får se om han kommer vilja samarbeta då han måste sova när dom gör testet på honom. Känner jag min son rätt kommer han att vara vaken och skrika som en roten gris.Det är en full späckad dag på schemat idag och jag som bara har fått en timmes sömn .
Just nu sitter vi i bilen på väg på en hörsel kontroll med wille. Vi får se om han kommer vilja samarbeta då han måste sova när dom gör testet på honom. Känner jag min son rätt kommer han att vara vaken och skrika som en roten gris.Det är en full späckad dag på schemat idag och jag som bara har fått en timmes sömn .
 
 sprang in på toaletten för att kissa och möts utav detta när jag kommer tillbaks. Hundarna får inte vara i soffan och det vet dom väldigt tydligt. Jag kunde ju inte skälla ut Stina nu när hon hade tagit tillfället i jackt att lega sig i soffan. Hon har nämligen inte vissat någon som helst tecken på att hon är intresserad av w innan. Så nu när hon har lagt sig hos honom, ,har jag inte mage till att säga åt henne att gå bort från soffan. Hon är riktigt duktig som har lagt sig så försiktig hos honom.