Det börjar nu ta form och det är lite smådetaljer kvar tills rummet är helt klart. Vi håller på att leta för fullt efter 2 st sängbord men inte hittat något ännu. Sen ska lite tavlor upp på väggarna och en till matta ska in i sovrummet.
agilityträning med min tik Stina som är hur pigg som helst på banan. Jag kan till lägga att hon snart är 11 år gammal men tycker fortfarande att det är roligt :)
 
 
 
 
Just nu ligger jag uppe på över våningen i min säng med sköna hem tidningen.Efter att ha vart ute i spöregnet kan det vara skönt att bara ligga inne i värmen och läsa lite.
Det spör regnar ut och nu är jag redo att ge mig ut på en blött promenad med hundarna i skogen. Men mina hundar verkar inte vara lika taggad på att ge sig ut som jag är.
 
Jag trodde att det skulle bli rätt lätt att inreda våran hall men herre gud vad fel jag hade. Det är helt jävla omöjligt att hitta snygga hallmöbler i våran stil och smak. Vi har åkt runt hitt och ditt utan någon  som helst resultat :( Jag börjar känna paniken i min kropp över att veta att vi inte har kunnat inreda hallen. Hallen är det första och sista man ser av ens hem och de rummet som sätter stilen för resten av hemmet.
Idag kom min syster ut till oss med sin lilla söta valp Leo. Eftersom att vi umgås rätt mkt med varandra så skulle det vara skönt att veta att mina och hennes hund funkar i hop. Min tik ville dock inte veta av den i huvudtaget så hon fick åka in i hundrasgården under tiden dom var här. Min hane Rex tyckte att det var en liten rolig sak att springa runt och leka med. Dock vågade jag inte låta dom springa och leka lösa med tanken på att hennes är så liten just nu mot vad min rottis är.
 
 
 
 
Jag använder aldrig hemtelefonen lägre som jag har hemma i lägenheten eftersom att vi mest bor på landet. Jag har nu ringt och sagt upp den så jag slipper betala för hemtelefonen som inte används längre. Hemtelefonen stängs av om tre månader och vad pengar jag kommer att spara efter dom månaderna.Jag kommer självklart att ha en hemtelefon senare när vi har flyttat ut till huset på hel tid.
Jag är mycket medveten om att jag har blogg
 
at mest om min rottis den senaste tiden. Jag lovar att  det ska bli bättring med lite nyare bilder på huset. Men jag måste bara få ut internet till huset innan så jag kan lägga upp fina och rättvissa bilder. Så tillsdess får ni stå ut med alla hund bilder. Nej nu ska jag fortsätta träna med min vovve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 You are my love rottweiler drem . You are my sweetheart and you are my Life. Jag har verkligen värdens helt underbaraste Rottweiler hane :) Jag får göra precis allt med honom och han funkar med alla möjliga hundar stora som små. Han gör allt jag ber honom om att göra. Det går inte beskriva med ord hur mycket en människa kan älska en hund och tvärtom.
 
Jag måste lära mig att träna lite mer ögonkontakt övningar med min hane i koppel. Jag tränar för det mesta med lös hund och nu på den senaste tiden har jag börjat träna med kopplad hund. Känner bara att kopplet är mest i vägen men det går om man bara vill.
Provade nämligen på bruksstegen med Rex idag ute på jobbet. Han tvekade först men efter en liten stund klev han upp några steg :)  Han är så duktig min kille och han gör allt jag ber honom om. Det är så roligt att träna och jobba i hop med honom. Funderar på om man kanske skulle börja träna ute på bruksklubben tillsammans med någon kompis. Ja sen så ska det finnas tid till det också men en eller två dagar borde man få in en tid över.
 
 
 
 
Modell: Min Rottis hane Rex på 18 månader
fotograf: Linn Sundström klicka gärna in på hennes sida för att se ännu mer fina bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag nog slagit rekordet på att springa ut i skogen och sätta mer ner för att kissa. Jag tror att jag har åkt på en urinvägsinfektion vilket är första gången för mig.Jag dricker och kissar som aldrig förr :P Men det går väl över för hoppnings vis annars får jag åka in till vårdcentralen för en titt.
 
Jag bara älskar denna vackra omgivningen vi har här ute på landet. Man blir så glad över att gå promenader med Rex och se detta varje dag. Jag önskar att man kudde ladda upp alla fina bilder som jag har tagit med min systemkamera. Tyvärr får ni vänta ett tag tills ni får se om. Vet inte riktigt när jag ska hem till lägenheten..
 
 
 
 
 
 
 
Idag när jag ändå är ledig från jobbet och det är så fint väder ute så tänker jag ta vara på varje min. Jag har precis testat på specialsök med Rex.  Det  går ut på att han ska leta reda på olika föremål som jag har lagt lite här och där i våran förra bil. Han var verkligen taggad och hur duktig som helst:) Detta är nog något jag skulle kunna tänka mig att göra i fortsättningen med honom. Tyvärr så får ni dåliga mobil bilder men bättre än inga alls eller vad säger ni?
 
Jag skäms lite över att vissa er hur jag har inrett ena köks fönstret för att ni ser ju hur jävla skitiga fönstret är. Men om vi nu låsas om att vi inte ser det så är det väl ändå rätt så fint i fönstret?
Idag på lunchen så passade jag på att träna lydnad och föremåls intresse med Rex. Det var ett tag sen jag tog ut honom och tränade ute på jobbet. Jag ångrar inte att jag tog ut honom för han var så duktig. Men att springa runt som en galning som jag gjorde med honom ångrar jag i efter hand. Har man feber och hosta så kanske det inte är så smart att anstränga sig. Men vad fan man lever bara en gång och varför inte ta chansen och testa på? Körde störade moment genom att underbara Becca var på plan med sin hund. Rex och hennes hund Mesy är lekkompisar:) Jag bara säga att jag är så stolt över min herre:)
 
 
Min dröm har alltid varit att bo i ett hus ute på landet och nu har den drömmen slagit in :) Jag kan inte riktigt få in i mitt huvud att drömmen gick i uppfyllelse. Det som saknas för att jag ska kunna blogga på som vanligt igen är att få ut datorn och internet. Bloggar lite då och då från mobilen vilket har lätt till att jag inte har pengar kvar på luren. Ja ni får helt enkelt ha tåla mord ett tag till. Ha en underbar Torsdagskväll gått folk för det kommer jag att ha :)