Jag känner att det är på tiden att börja om på ny kula. Börjar med ny blogg och ny energi.Ni kommer att kunna följa mig på www.cuevas.blogg.se hoppas att ni kommer fortsätta att följa mig.
Shit vad dagarna springer iväg och ändå har vi inte gjort något särskilt. Idag har vi varit inne i stan en sväng. Jag stor handla hem mat och jimmie drog i väg under tiden med wille. Jag blir bara stressad över att ha med dom i affären. Jimmie springer i genom affärer och hatar att kolla runt. Vilket gör att jag glömmer hälften av grejerna och därför beslutande att göra så här idag. Nu ligger wille och tränar nacken i soffan. Han blir så hysteriskt över att han inte kan krypa sig fram. Däremot ålar han sig framåt och åt sidorna. 
#träning#, bebis,
I går kväll packade vi in barnvagnen i bilen. Jimmie ska nämligen åka och lämna den inne i stan efter jobbet. Jag undrar hur jag tänkte när jag kastade in bärselen i vagnen.Jag kan inte ha tänkt för fem öre.Jag behöver ju den när vi är ute med hundarna i skogen. Jag sitter här med wille i knät och vilar på en snubbe. Jag har fått bära honom under tiden hundarna har rastas.Vi ska in till stan hela gänget  i morgon bitti och därför måste vagnen vara på plats. Vi får inte plats med både barnvagn och hundarna samtidigt i bilen.Vi ska försöka lösa det problemet i sommar. 
 Jag och sonen har haft en riktigt härlig morgon tillsammans.Det finns ingenting som slår en underbar morgon tillsammans med en glad liten charmig pojke. Att börja dagen med ett leende på läpparna och ingen skrik gör att man får så mycket energi.Jag bara älskar att tillbringa hela dagarna med min underbara son.Han är vaken mer och mer om dagarna.Han har utvecklats riktigt fort och utvecklas för varje dag som går. Han rullar runt från mage till rygg länge och försöker resa sig upp.Hur gammal var era barn när dom började rulla runt? 
bebis, mamma, son,
mina tre älskade killar ligger just nu på golvet och myser :-)
Som ni vet så tränade jag rätt mycket förre graviditeten och när jag var gravid drog jag ner på det.Jag tränade lite under graviditeten men inte så hårt och det är nog därför förlossningen gick så pass fort som den gjorde.Jag är oerhört glad över att äntligen få träna igen efter graviditeten och det är bästa sättet att komma i form igen.Jag ska försöka träna minst 3 gånger i veckan till och börja med.Jag passar på att träna ute medans det är fint väder och när sonen sover.
#efter#, #form#, #träning#, energi, graviditeten#, personligt, ute#,
Vi har haft svärmor boende här ute i 6 nätter som har hjälpt oss lite.Hon har tagit morgon och jag har fått sova ut.Det har varit väldigt skönt att få lite avlastning och sällskap om dagarna.Nu är vi tillbaka till dom vanliga rutinerna igen.Känns ganska tyst här hemma och energin är på topp.nu ligger Wille och myser med sin snuttefilt i soffan medans jag väntar på att kaffet ska bli färdigt. 
bebis,
Vi passar på att gå en sväng i skogen innan
Jimmie ska skjuta hem sin mamma till stan igen.Vi frågade bvc i torsdags om wille kunde börja sitta framåtvändt i bärselen eftersom att han är stark i nacken. Så nu tycker han att det är betydligt roligare när han får se allt runt och kring. 
I går fick Wille sin 3 månads vaccination.I natt fick  han feber efter vaccinationen och febern går upp och ner.Han är pigg och äter i vanlig ordning i allafall. Stackars lilla gubben skönt att veta varför han har feber
bebis,
 
Idag blir min son Wille tre hela månader gammal :-)  jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Idag ska vi till bvc och han ska få sin tre månaders vaccin. Nej pappa får vara i rummet med honom och jag stannar kvar i väntrummet så länge. 
Jag och  lilla charmören väntar in pappa och farmor som borde komma vilken minut som helst. Vi passar på att sjunga under tiden medans vi väntar in dom båda. W är på gott humör och man hör hur han mumlar på.
Denna dagen har jag väntat på ett tag. I kväll kommer nämligen min svärmor och ska bo hos oss i en vecka.Hon har tagit ut lite semester för att avlasta mig och håla mig sällskap om dagarna ;-) Det är väldigt snällt av henne tycker jag personligen.Det tar på en mer än man tror när man ska göra en bebis på ca 3månader nöjd plus att göra två hundar nöjda och glada. 
Idag är det soligt och skönt väder ute.Det finns ingen anledning att vara inne och glo.La ner W i sin vagn när han hade somnat i min famn.Som vanligt vaknade han och var helt hysterisk. Testade i stället att lägga honom i barnbilstolen och han somnade direkt. 
Jag som är ny bliven mamma till lilla Wille får ofta frågor varför jag läser för honom.Om det är meningsfullt att läsa och sjunga för ett barn som inte pratar ännu.Det är i samspel mellan mig och min son i mina ögon och han lär sig på det sättet att prata också.Han verkar tycka att det är kul och detta är ett tillfälle där kommuikationen mellan oss gör stunden lite roligare.Jag har gärna som vana redan från början att prata mycket med sonen om vad som pågår.Det är språkutvecklingen som är det viktiga.Jag talar både svenska och spanska med honom.
Läsa, bebis, sagor, samspel, sjunger,
Medans jag äter lite frukost så ligger w och leker i sitt babygym.Han ligger för det mesta och spanar på en av hundarna.Han och min rottweiler hane har kommit varandra väldigt nära.Han mumlar och kollar på Rex då kommer Rex fram och pussar honom. Jag får en känsla av att dessa två kommer bli bästisar senare.Wille kommer att springa runt och Rex kommer springa bredvid honom. 
  Vi här hemma tyckte att det skulle vara lite roligare för w om han kunde få leka samtidigt som han ligger på magen.Vi hittade denna praktiska filten och vi kunde bara inte låta bli att köpa den.Den är både praktisk och lätt att ha mig sig när man ska i väg.Den tar inte upp mkt plats heller här hemma.W älskar att ligga på den och tugga lite här och där.
God morgon :) Idag börjar vardagen igen efter att Jimmie har varit ledig över påsken från jobbet.I vanliga fall brukar Wille vara vaken och mysa med J innan han åker hemifrån.I morse var W trött och sov som en stock.Wille sov fram till 7:30 och då flyttade jag över honom till mig så vi kunde mysa en stund.Hann bara mysa ett tag och kolla blöjan innan han somnade om.
 
Vi är barnfria över natten för första gången då sonen är hos sin farmor.Vi tar tillfället att koppla av i ute spat.Älsklingen stod för invigningen och jag hoppade i kort efteråt.Jag har precis duschat av mig och satt på mig pyjamas.Älsklingen sitter kvar där ute tillsammans med sin bror.Jag kände att jag inte orkade hålla ögonen öppna och att det var lika bra då att gå upp. 
Jag och jimmie är ute på en riktigt skön lång promenad med sonen som ligger i sin vagn. Vi har bara med oss ena hunden eftersom att den andra inte får gå långt på 10 dagar. Det är verkligen vår i luften och man får så mycket energi av att komma ut i friska luften. 
Nu har älsklingen min och hans bror fått utespat på sin plats.Min svåger har som uppgift att tvätta rent det innan vattnet ska i. Älsklingen håller på att fixa ordning något.Rex ligger ute hos dom och njuter av vädret. Jag själv ska passa på att få i mig något i magen medans w sover
Jag önskar att det var ett aprilskämt vilket det tyvärr inte är. Min tik stödjer inte på sitt högra bak ben och hopar runt med tre ben.Jag har försökt att undersöka henne så gott det går att göra själv. Hon vill inte under några omständigheter samarbeta med mig. Jag tror att detta skedde i samband med att hon och min rottis lekte i går kväll.Hon skrek nämligen till i går men gick som vanligt på kvällen. Sitter här hemma ensam men med både hundarna och sonen. Jag kan inte ta mig in till stan eftersom att jag värken har bil eller körkort.Har för ett tag sen pratat med sambon i telefonen som befinner sig på sitt jobb.Han skulle komma hem så fort han kunde så vi kan åka till veterinären med henne.