bestämde mig för att koppla båda hundarna och ge oss i väg på en härlig hund promenad. vi har satt oss ett tag för en liten paus inna.n vi fortsätter våran promenad. Bara för att vi har semester från jobbet betyder det inte att vi sitter hemma och latar oss.Både jag och hundarna behöver dagligen motion.
Jag hade tänk att ta en riktig lång sovmorgon och njuta av min första semester dag. Men som vanligt vaknar man av sambons klocka som ringer och att somna om är inte det lättaste precis.När man precis håller på att somna om så springer Rex omkring och är orolig.Stackan trodde att vi hade åkt i väg och lämnat honom helt ensam hemma.Det tog ett bra tag tills jag lyckades få honom lugn igen. Idag tänker jag bara slappa och inte stressa i huvudtaget för har man semester så ska man också ta det lungt har jag hört.Sen att vädret inte är det bästa är en annan femma.
 
I midsomras Invigde  jag min nya klänning som jag fick utav min lillasyster:) Tyvärr kunde jag inte ha den på mig så länge eftersom att det inte var så bra väder ute då.Men idag är det sommar väder ute så nu har jag den på mig och trivs verkligen i den: ) Jag har också bestället efter lite nya klänningar till mig och hoppas att jag hinner få dom innan sommaren är slut.
 
 
 
Vi alla har säkert någon gång lagt ner massa med tid för att få bort det brända från grill gallret. Det är inte så trevligt att lägga sitt kött eller vad det nu är på grillen som är skitigt.Jag har lagt ner massa med tid flera gånger för att få galleret rent och fint innan grillningen.Men nu har jag hittat något som verkligen gör skillnad och inte alls tar lång tid att få det fint.
Det är verkligen en skillnad mot vad det såg ut innan och jag har än så länge bara lagt ner 5 min.Att jag inte har sätt och kommit på denna lösningen innan.
 
 
Det är nämnligen så att Rex(min rottis) tycker väldigt mycket om sin boll.Bollen är uppenbarligen attraktiv,så jag gick ut i skogen och gömde undan 3 st bollar i skogen och lätt honom använda näsan för att spåra upp dom istället :) Klart att han spårade upp sin favoritboll först av alla och ville leka med den.Belönade honom med lite lek med bollen sen så fick han spåra upp dom andra två bollarna. Så skönt att kunna köra med lös hund i våran egna skog där vi inte stör någon eller möter på någon människa :)
 
 
 
Det går rykten om att det ska regna och åska i kväll så jag passar på att njuta av finvädret så länge.Jag hoppas att det inte är sant och att vi kan ge oss ut i kväll på lite spår arbete.Det märks så tydligt på båda mina vovvar att det är varmt ute och dom blir så sega.Så det får bli träning tidigt på morgonen eller sent på kvällen med hundarna.Skulle behöva dammsuga uppe på övervåningen i gentligen men vem vill vara inne och städa när det är 28 +grader ute? inte jag i allafall,det får bli om det börjar regna helt enkelt.
 
Jag har jobbat i några timmar i trädgården med att rensat ogräs,klippt lite buskar osv. .Nu har jag tagit lite paus och sitter i skuggan med min kaffe kopp i ena handen.
 
Så här går jag runt idag och njuter av det fina sommar vädret :)  Jag köpte klänningen för ca 2 år sen men har inte kunnat använda den innan. För jag har helt ärligt talat drunknat i den innan och förstår ni lyckan när jag testade den i morse? Jag ångrar inte en sekund över att jag har låtit den hänga i garderoben fram tills idag. Vet någon av er där ute en bra sida där man kan beställa efter klänningar för en bra summa?


jag har inte varit den som tycker om att ha klänningar på mig. Men nu den senaste tiden har jag bara viljat ha klänning på mig. Jag känner mig fri på något sätt och vacker. Måste köpa mig lite nytt till garderoben. Nu ska jag njuta av sommar vädret ett par timmar framåt.
Den svenska nationaldagen var i går och det är ingen tradition för oss att fira den.Utan jag tillbringade hela gårdagen med min fruga som kom ut till oss.Vi hann med att möjligt och så mkt har jag inte skrattat på länge som jag gjorde i går.Vi ses inte alls lika ofta längre men när vi väl ses så har vi det så jävla roligt tillsammans så det inte går att beskriva med ord.Jag har tusentals bilder från gårdagen som jag måste gå i genom men det får bli senare under dagen.För nu ska jag hoppa in i en dusch sen åka i väg så hundarna får leka av sig med sina hundvänner.
 
 
  Detta är min papillon mix Stina på 11 ½ år gammal.Hon är rätt pigg för sin ålder och vill gärna vara med och träna.Idag har vi tränat att sitta fint på olika platser och det klarar hon av perfekt utan några som helst problem.Här har ni några bilder på min skönhet från idag:
 
Varje gång vi utmanar hunden både fysiskt och mentalt och den får lyckas hjälper vi den att bygga upp självförtroend.Mitt Mål med denna utmaningen är att vi ska bygga positiva relationer med skottkärran.Genom att göra saker bra ökar självförtroende hos honom.Han har inte vågat gå förbi skottkärran innan och har bara morrat mot den.Idag har jag lyckas få honom att sätta sina framben på skottkärran och det är bara att fortsätta med denna övningen med honom.Jag har som ett mål att han ska våga hoppa upp i den och sätta sig ner lungt och ro utan några som helst problem.Men vi tar en sak i taget utan att stressa oss fram.
 
 
God morgon alla härliga människor där ute :) Idag är jag ledig från jobbet men det betyder inte att jag ligger på latsidan för det.Jag har kommit på hur en bra lösning hur jag ska vattna i växkthuset utan att behöva springa fram och tillbaka tusen gången.Jag använder mig att regnvattnet när jag vattnar inne i växthuset och på det sättet kommer vattnet till användning :)
Den stora frågan är om det blir någon potatis till midsommar eller om vi får vänta några veckor till?Detta är det 3:e året i rad vi sätter potatis i  våran trädgård.Första året fick vi massa med potatis och förra året fick vi inte lika mkt som första.Nu håller vi tummarna på att potatisen hinner blomma och bli klar till midsommar.I år har vi satt potatisen på två olika ställen och på ena har det växt rätt så bra mot vad den har gjort på nästa ställe.När man odlar egen potatis ska man tänka på att vattna rätt mkt.Tänker du/ni att ni har vattnat tillräckligt så vattna lika mycke till med vatten.
 
 
 
 Det är inte lätt för min syster att fotografera mig och lättare lär det inte bli.Jag har en stor Rottis hane som vill vara med oss hela tiden. Vi tänker försöka att ta några hopp bilder och några outfitbilder på mig.Det är nog lika bra att låta Rex vara med oss i början sen kan jag be honom ligga ner snällt och vänta tills vi är klara.
Jag och grabbarna är nere i sjön tillsammans med hundarna.Tanken var att vi tre människor skulle bada och leka lite med Rex.Men fy helvete vad kallt det var i vattnet idag.Jag hoppade i vattnet och simmade ut en snabbis och upp igen fort som bara den.Kändes som att mina ben skulle frysa till is vilken sekund som helst. Det är tur att någon av oss alla tycker att det är skönt i vattnet och leker mer än gärna.
 
 
God morgon gott folk vilket härligt väder man vaknade till i morse.Jag har precis tagit mig en dusch och ska nu ut i trädgården och lägga mig ner på en solstol och läsa lite ur syrrans bok.Så långt som jag har läst än så länge så kan jag inte låta bli att hålla mig från att få tårarna rinna ner från min kind.