Idag jobbade jag mitt sista arbetspass på vääääldigt länge, på en si så där 1år. Det kommer att Känns rätt sjukt att inte behöva gå till jobbet på så länge.Men jag kommer nog att ha att göra ändå.Jag är så tacksam för allt och den vänskapen man har med kollegorna går inte beskriva med ord riktigt.Jag måste bara säga att jag har världens underbaraste chefer.Jag kunde inte haft bättre under dessa 4 år som jag har vart där ute :) Jag kommer att träffa mina kollegor ändå för att jag har valt att låta Rex (rottisen) få vara på dagis vissa veckor på dagarna.Jag kan inte bara låta honom gå här hemma och ha tråkigt med tjocka matte :P Nej han måste få  den sociala biten som han är van vid med andra hundar.
 
Jag har fått hem ett av dom gratis paket man får hem för dom som väntar barn.Detta passar ju perfekt nu kan jag lägga mig ner och läsa ur tidningen  vi föräldrar.
 
 Det är rätt många  som säger att man ska hålla barnet och hunden lite på avstånd från varandra,med tanke på att en liten springer, hoppar, tjoar osv. Jag anser att man ska lära barnet och hundarna att respektera varandra så går det bra.Det finns folk som spekulerar om hur det kommer bli när jag får barnet.Jag själv tycker att det är väldigt dumt att börja spekulera i nåt så allvarligt när dom inte vet ett skit.Att bara gå runt och säga att Rex (min rottis hane) kommer bli aggressiv eller farlig är bara taktlöst och idiotiskt.Jag tänker inte änns gå in och lägga ner massa med energi på sånt snack.Jag och sambon brukar vara barnvakt åt grannens treåring och hundarna blir alltid lika glada när han kommer hitt.Så här kan en dag se ut när han är här hemma hos oss.
 
Jag har nu börjat känna av graviditets tröttheten.Går dagen tog slut på mig efter 3km promenad i skogen med sambon och hundarna. I morse så visade sig tröttheten inte vilja ge med sig. orken och energin i kroppen är bort blåst med vinden. Trodde aldrig att jag skulle klara av hela arbetsdagen som jag gjorde. Det har spö regnat hela dagen och så här blött som man vart idag har jag aldrig tidigare blivit under mina 4 år på jobbet.Gissa om det var skönt att komma hem och få av sig alla blötta kläder. Nu ska tant lägga sig och återhämta sig till morgondagens arbetspass
Jag hade tänkt att ge mig ut och spåra med båda hundarna. När jag precis skulle ge mig ut för att lägga ett spår ringde grannen och undrade om jag kunde vara barnvakt ett tag.Som sagt och gjort så var jag helt plötsligt barnvakt till en tre årig pojke. Tanken var att han skulle vara här i max två timmar men det vart sex timmar. Han fick följa med ut på hund rastningen i skogen.Gissa vem som var lycklig över att få gå med stina i koppel? Jag kommer somna tidigt i kväll och det är man inte ensam om att göra.Just nu är det rengöring av kamin som jag håller på med.Jag är nämligen ensam hemma med hundarna ett par timmar och kom inte på något annat att göra.
 
 
 
Nu är det äntligen fredag och jag ska bara ägna all min till att varva ner. Jag har fixat och donat mest hela dagen på jobbet och då är det skönt att komma hem och bara vara.Jag har precis duschat av mig och känner mig ren och fin igen.Vad helgen har att bjuda på vet jag inte om riktigt mer än att älsklingen ska i väg i morgon ett tag och hjälpa sin kusin att flytta.På söndag kanske min ena kollega kommer hem till mig och ska då fota lite fina bilder på magen min:) Säger bara en sak tur att man har två trötta hundar som ligger i sina bäddar i skrivade stund efter en hel dag på jobbet.Tänker bara säga trevlig helg innan jag avslutar här
Ja vad ska man säga mer att magen börjar verkligen vara i vägen i mellan åt när man försöker jobba på.Min tik är lite matte kär idag så då får man passa på att mysa lite extra med henne på rasten.Det är nämligen så att damen inte tycker om att mysa i vanliga fall och då är det klart att man tar och gör det nu när hon är sugen.
 
Matte du måste väl ändå förstå att jag är snart 12 år gammal och behöver min sömn.Jag vill hellre stanna hemma i sängen än att åka till jobbet.Ser du inte hur trött jag är?Det är fredag kom igen låt mig få stanna hemma i dag snälla.
 
 
Jag vet att det är flera som är nyfikna på hur magen ser ut nu och det är så svårt att få till en riktig bra bild där man verkligen ser magen på mig.Ni får helt enkelt nöja er med dessa bilder fram tills att jag har någon som kan ta bra bilder på min tjocka mage.Jag sitter i vilket fall och myser med magen och han/hon där inne spelar nog lite fotboll där inne i magen.Mina fötter och ben har börjat svullna upp också och jag har gått upp  mer kg än vad jag trodde jag skulle göra.
 
Jag är inte världens bästa fotograf och huvudsaken är att jag blir nöjd med bilderna jag tar. Men däremot har jag en rottis hane som är riktig duktig på att vara modell:)
 
 ibland är det lätt att tappa fokus och då blir jag så arg och irriterad så jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt.Då är det lika bra att lägga ner det man håller på med och tar en fika paus.Jag måste skriva ner hur mina arbetsdagar sen ut från prick och punkt.Jag måste allså med andra ord skriva hur mycket jag bärr om dagarna,hur mkt allt väger och hur ofta det sker.Det är svin jobbigt och man måste verkligen tänka till så man får med allt och inte glömma något viktigt blä.NEJ nu ska jag inte gnälla utan sätta mig ner och njuta av fikat
 
Insåg nyss att det är en vecka sen jag var här inne och skrev nog,dagarna springer bara förbi en och rätt som det är har det redan gått en vecka.Jag är i vilket fall ledig idag från jobbet och vädret verkar vara på vår sida och då passar man på att vara ute och mysa lite med hundarna. Eller rättare sagt mysa med ena hunden då den andra inte tycker om att mysa så mkt.
 
 
Har haft svårt att hitta något fint att ha på mig de senaste veckorna men idag vände det hela:) Denna svarta stickade tröjan har min lillasyster köpt till mig.Jag fick den för ett tag sen men aldrig provat den innan och det ångrar.Nu kommer jag säkert bara för det att inte kunna låta bli att ha på mig den.
 
Jag hittade ett par till byxor som går runt magen :) Jag är inte den människan som älskar att gå runt i mjukisbyxor hela dagarna,utan går hellre runt med jeans på mig.Den senaste tiden har min mage vart för stor för att få på sig några av alla mina jeans.Jag hade tydligen missat 4st par byxor som låg längst in i garderoben som är stretchiga som jag kan ha:) Jag sitter här ute i trädgården och är överlycklig tänker bjuda er på dagens klädval senare idag.Nu ska jag bara sitta här och njuta av den friska luften av naturen
 I går kväll vart det sängen tidigt eftersom att jag kände mig helt slutkörd efter jobbet.Här sitter en utvilad och glad tjej i sovrummsfönstret.Babisen i magen har nog en liten fotbollsmatch inne och den håller i gång rätt mkt nu om man säger så.Idag är man som sagt ledigt och det behövs kan jag lova er där ute.Både jag och hundarna behöver en dags vila från jobbet och nu är det inte lång tid kvar tills jag går ner ännu mer i tid från jobbet.
Idag efter flera super jobbiga dagar fick jag äntligen höra hans röst och jag hoppas att han nu kommer få må bra.Det är så jobbigt och  jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden då allt var bra med pappsen.Varför kunde dom inte hitta felet första gången?Då skulle du vara där du hör hemma i stället för där du ligger nu.Nej nu vill jag bara att allt ska bli precis som vanligt igen.