Nu är det inte många timmar kvar på detta året och nytt år börjar för oss alla.Därför tänkte jag passa på att önska er alla ett gott nytt år och super inte för mkt bara..
 
 
Här hemma på landet är det bara jag och Rex som är vakna.Alla andra ligger och sover uppe på övervåningen.Har lagt ut ett spår i skogen åt herren som får ligga ett tag.Så länge myser vi här inne fram tills att vi kan ge oss ut..
 
Jag blir galen på blogg.se appen som bara strular för mig. Är det inte mottagningen på mobilen så är det appen som krånglar hela tiden. Jag skrivit flera inlägg som inte har sparats och varför vet jag inte.Frågan är om änns detta inlägget kommer synas uppe? Testar och ser  nu om det funkar eller inte..
Jag vet att i många hem hänger det fullt med kläder i garderoberna som inte används i huvudtaget.Vad gör ni av kläderna som inte används längre?Jag håller på att gå genom alla mina kläder som jag har kvar här i lägenheten och har lagt allt i säcker.Jag har bestämt mig för att skänka kläderna till dom hemlösa här i Norrköping.Jag tycker fler borde skänka istället för att slänga kläder.Hemlösa är i stort behov av kläder och är tacksamma för allt dom kan få.Alla har inte valt det livet dom lever och det borde man tänka på.Arbetslösheten ökar hela tiden och fler blir hemlösa av just den anledningen.Jag har än så länge fått i hop 2 st soppsäckar med kläder och mer kommer det att bli.
Hahaha vi har en tjuv här hemma som går och tar uppp saker från soppsäckarna.
 
Shit jag förstår verkligen inte att allt skit har fått plats i mina köksskåp. Jag har tydligen samlat på mig massa under dessa 7år jag har bott här i lägenheten.Det ska bli så skönt när köket är klart och tomt så man kan fortsätta töma dom andra rummen på saker.
 
Det första som slår mig är att en mycket stor del av den energi Rex hade innan vi gav oss ut inte har minskat. Jag Cyklade framför pojkarna som hade Kickbike 5-7 meter bakom mig och det gick verkligen undan :) Han fick dra husse 3 km och så långt har vi inte kört innan. Håller tummarna på att vi kan köra någon mer dag innan veckan är slut.Det är så roligt att se att Husse också har hittat något han tycker är roligt med hundträningen.Annars är det bara jag som står för all hundträning med båda hundarna :)
 
 
 
Det finns ingen anledning att klamra sig kvar i sängen och lata sig hela dagen.Det finns givetvis inget bättre sätt att börja morgon med att ge sig ut och göra det man älskar.För första gången ska jimmie och jag ge oss ut tillsammans med Rex. Som ni kanske ser så är Rex rätt så taggad på att komma i väg.
 
 
Min systers hund var så klart också med ut till oss och firade sin första julafton i livet.Det är väldigt svårt att hålla sig för skratt och fråga sig själv om det är en valp eller en matta som ligger på golvet.Nej stackan vet inte hur många gånger jag vråkade trappa på honom.
 
 
Vi firade Julafton första året hemma hos oss i huset tillsammans med min pappa och familjen.Julafton var fylld av glädje och lycka och vi kunde inte fira den på ett mkt bättre sätt än vad vi gjorde. Alla andra år har vi firat julafton med hela tjocka släkten på min fars sida. Jag tänkte att man kunde gömma undan julklapparna inne på stora toan.Men min systerdotter på 4år hittade dom när hon gick in där.Hon kommer ut från toan och säger att tomten har lånat mosters carros toalett och lämnat julklapparna där inne.Hon vart lite ledsen över att hon missade jultomten när han var på besök.Hahaha barn har verkligen en rolig fantasin och det är bara att hålla med dom ibland.
 
Min systerdotter Nicole tycker att det är så roligt att leka med Jimmie. Nu sitter hon på Jimmies axlar och leker att hon rider på Jimmie.Man blir så lycklig i hela kroppen när man ser dom två tillsammans.
 Har fullt upp med förberedelser inför att min familj ska komma hem till oss och fira julafton.
Gissa vem som vart lycklig när matte och husse kom hem igen?
 Hejsan är just nu hemma i lägenheten och fixar lite saker. När jag kom innanför dörren fick jag en sådan energi så började med att tömma ut allt i badrummet.Har nu tömmt lägenheten på massa med skit som bara har legat och skräpat men det är mkt kvar att göra. Jag fick lite ledigt i några dagar från jobbet just för att vi skulle hinna med att slänga och börja tömma sakerna här inne.Vi har plockat ner tv: i vardagsrummet och vad konstigt det känns när man kollar på väggen där tv:n satt. Nej nu måste jag fortsätta med att slänga saker ha det bra..
 
 Det är dagen innan självaste julafton och det känns verkligen som vår ute. Jag har nog aldrig vart med om att gräset är helt grönt ute dagen innan julafton och att det är 8+. Jag klagar inte utan njuter för fulla muggar och det gör nog Rex också. Nu när jag är ledig så passar jag på att göra det man annars inte hinner med att göra. Det som ska fixas idag är att träna lite med min Rottis innan vi åker in till stan.
Vi är inne i mitten av December och det känns inte alls som vinter när man är ute eller tittar ut. Vi har haft 2 dagar med snö förra veckan som försvann lika fort som den kom. Jag tycker att det känns mer som en vårdag i luften än vinter dag.Frågan är om vi nu kommer få en vit jul eller inte.. Hur ofta lyckas man ge sig ut och fota efter jobbet och få till en bra bild på sin ena hund? Om ni tittar på bilden tycker ni att det ser ut som december i bakrunden?
 
Jag och min bästa vän Towe är redo för min 27års fest som vi ska ha för mig i kväll. Vi har börjat fusk dricka lite innan alla andra kommer hitt. Jag är så glad över att min bästa vän kunde komma hitt ut i helgen och umgås med mig :)
Today is no ordinary day, because it's Carolina's (my) birthday, hurray, hurray, hurray, hurray, hurray, hurray.I be 27 years old today :)
 
Nu är jag redo för att ge mig ut på en riktig lång promenad med Rex. Jag hade tänkt att vi skulle gå ner till korset som är 9km bort och tillbaka.Det återstår att se om vi båda pallar att gå så långt.Men har man inte provat så vet man ju inte heller om man har den orken i bena.
Det finns många som ställer sig frågan hur man ska lösa förvaringen av ved inomhus? Att hitta en lösning som är både praktisk och snygg kan vara rätt så svårt. Vi har lös vedförvaringen på ett enkelt sätt och vi är riktigt nöjda. Vi har funderat fram och tillbaka flera gånger om vi ska köpa en hylla eller gör en själv till tändväskan mm.Vi kom fram till att vi ville göra en egen hylla och det vart riktigt bra tycker jag. Det är så skönt att slippa springa ut varje gång  man ska elda i kaminen.
 
och här tänker jag tillbringa resten av kvällen. Är helt slut i kroppen efter en hel dag med skottade av snö.

och väntar på att den ska börja rulla hemåt. Det har vart en lång dag och jag vill bara hem till mina älsklingar. .Vi skulle vara hemma om en timme från ullared i gentligen.VI vart försenade i morse eftersom att det var oväder och därför har vi inte kommit i väg än här i från.
  Snön har vräkt ner och dom senaste timmarna här ute på jobbet. Jag vet några som är glada över att snön har kommit och det är hundarna här ute. Jag själv tycker att snön kunde komma nästa vecka lagom till Lucia.Men det är bara att jobba på och hoppas att man kanske kan ge sig ut med pulka med någon hund.
God morgon gott folk här är man uppe med tuppen som vanlig. Jag är ute och miljö tränar hundarna innan vi ska till jobbet. Det blir att man måste passa på medans man är i stan nu när vi bor på landet. Vraje morgon innan jobbet är vi ute och går en timmes promenad. Jag kan gissa att ni flesta ligger och sover skönt i era sängar just nu. Fy fan vad det blåser här ute och vad kallt vi börjar få det.
Vår vackra orkide  och kruka som vi fick i inflyttningspresent utav min förra kollega idag. Passar verkligen in att stå på vardagsrummsbordet eller vad säger ni?
 
Det är nog första och sista gången som jag får uppleva att vi har 9+ grader och solen som skiner. Jag har aldrig vart med om att vi har sånt här härligt väder den första advent.Det känns inte alls att det är julafton om 23 dagar. Jag har passat på att vara ute med hundarna och tagit lite bilder på dom :)
Fick till en riktigt bra bild på vår vackra Rottweiler hane Rex
Det är inte ofta man lyckas att få bild på båda samtidigt.
 
Den största delen av vår tid i hemmet spenderas för det mesta i vardagsrummet.Därför är det mycket viktigt för mig att både vi och vår  besök ska trivas att vara där.Jag älskar att sätta mig ner i soffan och se när kaminen är tänd.Det som också underlättar är att man inte behöver gå ut och hämta ved varje gång man ska elda.Det som ska till nu för att få det komplett är en tv och några tavlor..