Wille har vaknat upp på riktigt bra humör idag. Han skrattar och mumlar i sin vagn. Det tillhör inte till vardagen att han är nöjd kille på promenaderna. Jag gnäller inte utan är bara glad över att slippa massa med skrik.Blir nog en liten längre runda idag med honom och hundarna. 
Det är så skönt att ha honom hemma hos sig igen.Han har inte varit ledsen dessa timmar när han har varit utan mig.Han har haft riktigt mysigt med sin farmor. Det är faktiskt första gången som jag lämnade bort honom ett par timmar.Man blir trött av att vara hemifrån och få uppleva nya grejer. Hann umgås med honom en halvtimme innan han somnade.
Någon verkar vara utmattad efter fm i skogen :)
Medans W är hos sin farmor i några  timmar har jag passat på att lägga ner min tid på Rex.Vi tog en ordentlig sovmorgon i morse jag och hundarna.Direkt efter frukosten gav jag mig ut på en promenad på 3 km med båda hundarna i regnet.Lämnade hem Stina som hatar att bli blött och fortsatte min promenad med Rex.Regnet  har inte stoppat  oss för att vara ute gäller att passa på medans man kan.Vi har sprungit lekt och haft en underbar fm bara jag och Rex.Detta behövde både han och jag.Nu är vi genom blötta och skitiga båda två.
Min lilla mini Pojke har åkt på sin allra första förkylning i sitt liv.Han verkar ta det med ro och är inte alls så gnälling som jag förväntade mig att han skulle vara.Jag har gett honom lite näs spray(för bebisar) och sugit  ut massa med snor med nässugen.Nässugen är inte så populär hos honom.Vilket jag kan förstå det kan inte vara så kul att ha något i näsan som man ogillar.Nu sover han i allafall så det måste hjälp honom på ett bra sätt.J ska köpa koktsaltlösning direkt efter jobbet åt W.
Nu börjar det hända grejer här hemma på gården.I går kväll kom bonden hitt och tog bort det sista riset som har legat i högar med sin traktor.Nu väntar vi bara på han som ska gräva här ute.Hans jobb är att gräva och plana ut så det blir en plan yta i stället.När det är gjort kan Jimmie börja med garaget byggnaden.Vi har bestämt att vi kommer att bygga en lekpark till Wille i närheten av garaget.Jag har en bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut.Jag vill verkligen att det ska bli en rolig lekpark som han kan leka på i många år fram över.Något annat som är viktigt är att lekparken är säkerheten i lekparken.Vi kommer att ha staket runt hans lekpark så inte hundarna får för sig att kissa där.
Om sanningen ska fram... Det är inte så lätt alla gånger att vara öppen med hur man mår.Jag känner ingen glädje längre, känner mig som världens dåligaste mamma och hundägare.Jag vet att jag inte är ensam om att känna som jag gör.Det sätts så stor press på oss föräldrar och  man är liv rädd att misslyckas.Man måste våga vissa sig svag för att kunna resa sig upp senar.Jag känner mig som en värdelös mamma.Att ammar sitt barn  tycker dom flesta  är en mysig stund.Jag tycker inte alls att det är en mysig stund utan mer en plåga.Det beror nog på att w hela tiden ska ligga vid bröstet.Han ligger inte stila utan drar allt han kan i bröstvårtan och det gör så förbannat ont.Natte tid är den värsta tiden på dygnet då han kan ligga och hålla på i timmar.Det spelar ingen roll om man har gett honom mjölkersättning precis innan.När jag  ger mig ut på en promenad för att komma ut och för att rasta av hundarna.Kan han sova ca 10 min resterande tid skriker han.Det tar verkligen på mig att behöva vara ensam om dagarna.Jag känner mig så ensam och nere.Jag har den bästa svärmor man kan tänka sig att ha.Hon kommer att ta W i några timmar på måndag för att avlasta mig.Hon tar honom direkt på morgonen fast att hon precis har gått av sitt nattpass.Så jag får sova och får egen tid med mig själv. Samtidig så hinner jag att göra något roligt tillsammans med hundarna. 
 
 
 
 våran lilla krabat växer så det knakar och hans garderob behövde förnyelse.I söndags köpte jag lite nytt till honom och i går kom lite av kläderna från Ellos.Nu väntas bara resterande kläderna från Ellos som kommer vid ett senare tillfälle. Ja nu har han i allafall kläder ett tag framöver.Nu är det färdigt shoppade för denna månaden för min del.
Nu är jag och sonen redo för att ge oss ut på en promenad med hundarna.Vad dagen har att bjuda på efter promenaden får vi se senare
Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna och nämligen glömt att äta frukost.Nu passar jag på att äta några ägg mackor medans w är på bra humör. Han sitter och pratar med sig själv och suger på sina fingrar i bebisitten
Idag har vi varit hos bvc med wille där mätning och vägning stod på schemat. När vi kom ditt så undrade dom vad vi gjorde där.Ja vi har ju en tid här hos er idag kl 11:00 och så fick vi vissa upp lappen vi fick sista gången vi var där. Det hade blivit en miss i deras system och eftersom att vi ändå var där så fick vi ändå komma in.Wille ville inte absolut inte samarbeta idag.Han skrek och ville inte alls ligga still i vågen. Det tog sin lilla tid för att få fram hans vikt.Till slut stannade vågen på 5765 g och han är 60,5cm lång. Vi ställde lite frågor som vi undrar över.Fick tyvärr inte mycket till svar.Hon tyckte att vi hade 2 svåra frågor som ingen annan har ställt någon gång. Nu ska vi inte tillbaka förens det är dags för 3 månaders vaccinet.
Min son Wille träffade sin Syssling Selena första gången i går :) Vågar nog av er där ute gissa hur står månads skillnad det är mellan dom?
Igår körde Jimmie in mig och Wille till min pappa där jag väntade in min kusin.Jag och min kusin hade nämligen bestämt en träff med våra små bebisar.W har nämligen vuxit i från nästan alla sina kläder så det passade perfekt att köpa lite nytt till honom medans vi var inne i stan.Jag hittade lite kläder som fick följa med oss hem.Jag passade också på att handla ett par nya jeans åt mig själv.Hahaha väl inne på Lindex fick W nog och började skrika hyrsterisk vilket lede till att Selena började skrika.Ja att gå och kolla i affäerna tillsammans med två bebisar kan alltid sluta på ett sätt.När dom hade skrikit klart så gick vi ner till amningsrummet och byte blöja på dom små och ama gav dom lite bröstmjölk.Denna dagen behövde jag verkligen och jag känner mig som en ny människa.Vi ska försöka ses lite oftare med dom små.
Hej på er allihopa :-) Här sitter jag i soffan med w som sover så gott i min famn. Jag ska strax lägga i från mig honom och få i mig lite frukost i min mage. Jag har nog en trött liten son efter gårdagens äventyr. Berättar mer om det senare. Tänkte bara logga in här en snabbis och tala om att vi lever.
Precis som många andra blivande mödrar så behöver man lite paus.Jag skulle få komma i väg ett par timmar i kväll och bara få vara carro.Jag skulle in till stan på middags dejt med tjejerna som jag har sätt fram emot i en vecka. Jag har räknat ner dagarna och i går fick jag reda på att det inte blir av :-( Det är så typiskt när man väl har något att se framemot så blir det inställt.Jag får helt enkelt stanna hemma och hitta på något med sambon när w har somnat. .
är det bara jag som tycker att det ser ut somatt min lilla mini pojke ser fundersam ut?
Jag sitter här och har lite Kvalitetstid med mig själv :) Jag tänker passa på att svara på lite mail och fixa med lite koder.Sonen och hundarna sover i sina sängar så det är bäst att passa på medans det går.Det är tråkigt väder ute idag så jag får se vad som sker senare under dagen.
ibland känner mig otillräcklig, tårarna rinner över.Mitt tålamod sätts på prov och jag känner hur det börjar rinna ur händerna på mig.W har skrikit och gnällt i stort sätt i 2 timmar och inget duger för honom. Sen ska min tik börja bråka mitt i alltihop.Jag har gett mig ut på en promenad för att försöka få lite extra energi och rastning av hundarna.När j kommer hem får han ta över och jag tänker lägga mig under täcket.
God morgon :-) Föreställ dig att du ligger ner bäddad och är allmänt trött efter en lång natt.Så får du ett sådant här mysigt men lilla mini prinsen.Kan man bli annat än pigg och glad? Så skönt att han inte skriker utan ligger och mumlar i sin säng. Han är nog på väg att somna om igen
 
Idag har vi i stort sätt varit ute och gått hela dagen. Vi gick ner och kollade hur långt dom hade kommit med den nya vägen dom håller på att fixa. Wille somnade så gott i vagnen och hundarna somnade direkt när vi kom hem igen. Vi hann bara att vara inne i en timme innan sambon kom hem från jobbet. Han tyckte att vi skulle vara ute i solen och inte sitta inne. Så det var bara att klä på både mig och w igen. Nu är allihopa trötta efter en hel dag ute i solen
 Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle bli glad av  det efterlängtade bajset.Lillamini pojken har försökt att bajsa sen i söndags utan resultat . Som mamma så skär det såklart i ens hjärta när man inte kan hjälpa honom. Vi har genomfört massage på hans lilla mage och cyklat med hans ben.Vi har gett honom minifom innan varje måltid som alla säger ska vara så bra. Dom har inte gjort någon som helst effekt under dessa dagar.Vi har kört febertermometern i rumpan.Igår kom sambon hem efter jobbet med Sempers mag droppar.Och det tog mindre än en timme efter att han fick dropparna så kom bajset ut :-) Jag var beredd på att åka in till akuten med honom.Nu är våran dag räddad.Nu håller jag båda tummarna på att han ska slippa att jobba för att kunna bajsa.
 
Natten till i går när jag inte kunde somna satt jag och kollade runt på olika beställnings sidor.Jag fick syn på en ur gullig hund nalle som  lungnar och tröstar den oroliga bebisen till sömn.Jag vet inte riktigt om jag ska tro på det eller inte.Men beställde efter den i alla fall för den var så söt.Det var en snabb leverans på den fick den redan idag :-) kommer berätta mer om den om några dagar. Nallen kommer från bebismart.se
 
 för mig som är bosatt ute på landet utan att ha körkortet så är jag  rätt begränsad.Jag kan inte ta mig in till stan när jag känner för att åka i väg.Då är det fantastiskt skönt att kunna ge sig ut och hitta på något man är van vid.För mig är hundarna min stora räddning i det hela.Hade jag inte haft dom vet jag inte hur jag skulle må idag.Bara för att man nu mera är mamma på hel tid så betyder det inte att jag tänker sitta inne och glo som om oskan har slagit till.Jag måste hitta på olika aktiviteter om dagarna för att må bra. Nu undrar ni säkert varför i hela fridens namn varför jag bor som jag gör.Ju för att jag är ingen stand människa. Trafikskolan som jag gick hos gick i konkurs och alla intensiv kurser var fulla i sommrast. 
Det är så underbart att sätta sig ner i lungn och ro med en kopp kaffe i solen.Jag ska bara dricka upp kaffet i mitt egna lilla tempo och drömma mig bort.Jag har satt på mig mina älskade hundförar byxor som jag inte har kunnat ha på mig på ett bra tag.Tanken är att försöka hinna med att träna lite lydnad med hundarna innan w vaknar till liv.
Efter frukosten och blöj bytet satte vi oss ner i sängen för en sagostund.Wille tyckte om när jag läste och lekte för honom samtidigt. Han mumlade på och verkade tycka om sago stunden. När man har haft denna underbara morgon blir man lite piggare som mamma. Wille somnade efter ett tag i mitt knä så la ner honom i sin säng.Nu ligger han ner och snarkar för fullt samtidigt som han springer i sömnen. Jag ska nu bege mig ner till bottenvåningen och utfodra hundarna. 
 
 
Ibland blir man så där extra glad så man inte vet hur man ska ta vägen Och idag är det en sån dag.Wille har inte haft något utbrott och har verkligen varit på underbart humör.  Om jag bara kunde förklara min kärlek som jag känner för denna lilla prisen.Vi har verkligen haft en bra dag och nu sover han så gott i min famn. 
Shit allså vad tiden springer iväg med världens fart. Idag kl 15.34 blir sonen 2 månader gammal :-) ♥ Dessa två månader har satt mitt liv på prov och vi håller på att lära känna varandra mer och mer för varje dag. Att vakna upp bredvid honom tätt intill mig gör mig lycklig. Vad skulle mamma göra utan dig min son. 
I går kom jag på en riktigt bra idé som jag tyckte vi bara var tvungna att testa.Jag och sambon har inte sovit tillsammans sen nästan två månader tillbaka.Så nu ville jag verkligen kunna sova med honom i gen.Vi drog bort ena sidan ur spjälsängen så W kan ligga nära mig.Yes vi fick äntligen sova i några timmar tillsammans. Nu ligger vi här igen hela familjen samlad precis som det ska vara.Det är dock bara jag och w vakna här hemma. Gubben och hundarna snarkar för fullt. 
Jag har som sagt flyttat ut till soffan tillsammans med Wille och har sovit som en kråka i den.I går kväll kom jag på att det är ju fan med en bäddsoffa vi har.Att det skulle ta mer än 1 veckas tid tills jag kom på det,,jajaja bättre sent än aldrig.Så jag satte i gång och drog ut bädden och bäddade ordning innan jag la mig ner.Jag sov betydligt bättre i natt och slapp ligga i hop tryckt med bena.Nu ligger Wille och jag här hemma och myser i soffan.Han håller på att somna så jag passar på att sätta mig ner vid datorn i knät och väntar in mitt morgon kaffe.
Idag har vi varit i väg till bvc där en specialist läkare gick i genom Wille. Han gick i genom besiktningen utan några som helst problem. Haha min lilla bus unge passade på att kissa ner läkaren inte bara en gång utan vid 2 tillfällen. När vi ändå var där tog vi tillfället att väga och mäta honom . Han väger 5315 g och är 58, 5cm lång. 
 
Nu har jag duschat och känner mig helt fräsch i håret igen.Jag ska strax ställa mig och föna mitt hår som tar ett bra tag att torka.Jag har dock inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha håret idag.Är det änns någon i de att platta det när man ändå vet att w kommer kräkas på nytt?
Om det är något som jag saknar efter är det att få sova i sängen. Jag sover i soffan med w som är inne i en period där bara soffan fungerar att sova i.Jag har provat att lyfta upp honom när han har somnat för att lägga ner honom i sin säng.Det har resulterat till att han vaknar och skriker riktigt ordentligt. När man har provat över en timme så ger man till slut upp. Hinner bara lägga ner honom i soffan igen och det tar mindre än 2sekunder så somnar han. Nu sover han riktigt ordentligt och man hör hans små ande tag som kommer från honom. Jag ska passa på att ställa mig i duschen medans det går.Vi ska nämligen till bvc och träffa en specialist läkare vid 14:30. Jag kan inte åka ditt med massa spyer och kiss i håret.När man byter blöjor på pojkar så får man räkna med att bli ner kissad.
 
 
För mig är det viktigt att lägga ner en egen tid med var och en av hundarna..Nu i kväll har jag spenderat kvällen med min Rottweilern hane Rex.Jag passade på medans J är hemma och medans min enegi är på topp.Jag kan lova er att han vart överlycklig när vi gav oss i väg bara han och jag.Det var tross allt ett bra tag sen vi gjorde något ensamma han och jag.Känner att detta var verkligen något han och jag behövde.Ja ni ser ju själva på bilderna hur roligt han har haft det och en skitig hund är en lycklig hund i mina ögon :)
 
 
 
 
Livet som småbarnsförälder innebär ett ständigt springade fram och tillbaka på nätterna.En skrikade bebis som inte alls vill sammarbeta med mamma.Men idag har jag fått sova ut på fm och det var riktigt skönt kan jag lova er.
Jag är helt slutkörd och min största önskan är att få sova.Wille har inte sovit ordentligt på två dagar nu.Han somnar max i 10 minuter och  vaknar helt hysterisk.Dagen har bestått av gnäll som har över gott till skrik och totalt vägrar att sova.Jag har provat allt som jag kan komma på men inget duger för honom. Jag har tagit tempen på honom och hans temperatur är helt normal. Jimmie tog över när han kom hem från jobbet. Han var nöjd ett tag hos pappas famn och jag passade då på att försöka sova.Så fort jag la mig i sängen så började samma vissa om igen. J försökte också med allt möjligt utan resultat. Det är helt enkelt svårt att sova när man väl har avlastning men hör hur han skriker. Hans pyjamas vart genom blött på ryggen och därför får han ligga utan ett tag.Jag har nu en sovade bebis i soffan och jag hoppas att det håller i sig.Det är lika bra att försöka lägga mig bredvid honom om jag ska få sömn. 
 
Fredagen den 16/1 2015 kl:13.45 Min pappas fru måste tyvärr lämna mig för att åka i väg till vårdcentralen där hon själv har en viktig tid att passa.När klockan är 14:30 är jag öppen 7 cm och jag känner mig orkelös vill bara få det gjort.Efter en överkommelse så beslutade vi oss för att planera för en EDA som smärtlindring.Ni går det så pass fort att dom ringer och säger i från EDA.Jag har krysvärkar 15:19 och sambon försöker få mig lugn vilket inte går så bra då jag lyckades få i mig för mycket av luftgasen och svimmar av.Han ringer på klockan samtidigt som han skriker mitt namn.Han trodde att jag hållde på att dö stackan.Jag skriker att nu får dom fan med skära upp magen på mig och dra ut ungen.Jag vill hem och sparkar och slår ner allt som  finns i rummet för att det gör så förbaskat ont.Under tiden ser jag hur Sambon börjar bli hel vit i ansiktet så jag skriker att han ska ut från rummet.Min pappas fru kommer efter ett tag och tar över igen.Nu säger dom åt mig att krysta när värkarna kommer och att det är snart över.Visst det kommer aldrig gå över tänkte jag för mig själv och skrek att dom bara ljuger för mig hela tiden.Wille födds  fram klockan 15:34 :)Dom slänger fram honom hos mig och jag känner mig helt utmattad samtidigt som jag känner mig lyckligast i värden.
 
När allt kommer omkring en och tankarna snurrar runt i hela huvudet är det skönt att komma ut i friska luften. Idag har det varit en extremt jobbig dag saknar min arbetsplats och mina fantastiska kollegor.Om det är någon som kan få mig på andra tankar är det min rottweiler hane. Man behöver inte säga så mycket till honom utan han märker/känner av min energi. Han gör så jag känner mig älskad och gör lite allt möjligt för att få mig skratta. Som under promenaden när han kör ner hela sitt huvud i leran och sen hoppar upp på höbollarna.
 
 
Torsdagen den 14/1 2015  klockan 18:00 Började jag känna av  sammandragningar dessa var annorlunda mot dom jag hade haft i en veckas tid.Jag låg ner i soffan och Jimmie masserade min mage vilket hjälpte för stunden.Jag började känna att jag måste ge mig ut på en promenad för att försöka tänka på något helt annat än det onda.Vi satt och kollade på djurräddarna då sammandragningarna gav mig en smärta som är svår att beskriva med ord.Jag bestämde mig för att se klart programet innan jag ställer mig i en varm dusch.Jag klarade inte av att vänta så länge utan gick in i duschen vid21.47 väl inne i duschen så kommer alla tankarna på en gång.Vi bestämde att jag skulle sova i soffan den natten så jag slapp springa upp och ner för trappan.Det var helt omöjligt för mig att koppla av i soffan så jag beslöt mig för att försöka sova i våran säng ändå.Vilket var helt omöjligt då jag var tvungen att springa och kissa hela tiden.Klockan 2 på natten så gör det så pass ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen och jag kryper runt på golvet inne på toaletten.Vid 2:43 märker jag att slemproppen har gott och skriker rakt ut på Sambons bror som ligger i soffan och sover.
 
 
Han väcker sambon trodde han och sen la han sig igen.Vad fan vakna då för helvete tänkte jag för mig själv.Ringde till förlossningen och där säger dom att det är fullt att jag får åka upp till Linköping.Jag började känna hur paniken började komma mer och mer för varje sekund som gick.Förlossningen ringer upp mig redan efter 2 min och säger att dom har fixat ett rum till mig här i Norrköping.Jag kryper upp för trappan och väcker sambon som inte riktigt förstår att det är på allvar.Jag tar upp min mobil och ringer till pappas fru som ska vara med under förlossningen.Vägen in till förlossningen har aldrig känt så lång som det gjorde den natten.Vi blir inskrivna klockan 04:02 där dom gör alla vanliga kontroller och jag var öppen 3 cm.Klockan 07:30 får jag morfin med hopp att jag ska kunna slappna av och sova.kl:09:00Börjar känna av värkarna igen med ca 10 min intervall.Jag är så pass tagen och bara gråter hela tiden för att det gör så ont.kl:10:45 Modermunnen öppen 5 cm,buktande hinnblåsa.kl 11:25 fostervattnet avgår och Syntocinon kopplas i värkstimulerade syfte då fortsatt glesa värkar.
 
 
 
Det finns ingen anledning att låta denna godheten ligga i kylen. Det är så gott med smörgåstårta till frukosten och det gäller passa på att njuta medans w sover. 
Ligger nerbäddad i soffan och har det riktigt mysigt med Wille. Han är riktigt  positiv och pratar på ♡
Idag har jag varit hos mvc på Efter kontroll. Vi  gick blandat  genom  hur jag upplevde förlossningen och hur jag mår nu.Gick igenom lite prover och måste tyvärr tillbaka ännu en gång. Jag hade alldeles för hög blodtryck och av den anledningen fick jag en ny tid . Jag fick mini piller utskrivena också.Måste försöka att inte stressa och passa på att vila för att få ordning på blodtrycket.Jag har inte upplevt  mig stressigt mer än när w har skrikt i timmar.Nej nu måste jag försöka komma  i säng innan det är dags för den långa natt passet med w.
Jag tog ner Rex's biabädd från övervåningen eftersom att han gärna sover i samma rum som jag befinner mig i. Han har inte sovit ordentligt på några nätter han heller.Jag hade inte räknat med att båda hundarna skulle dela på biabädden.Stina har sin egna biabädd här nere eftersom att hon trivs med att sova själv här nere.I vilket fall så verkar inte dom ha något emot att dela på bädden och man hör hur båda snarkar ;-) ♡
 
Här har ni en riktigt utvilad mamma faktiskt för en gångs skull. Lilla Wille somnade vid 06.30 imorse efter en  jobbig natt och sov fram till 12:30.Ingen som inte varit där kan förstå hur trött man blir av att inte få sova ordentligt när man har en liten att ta hand om samtidigt.Jag förstår verkligen inte hur ensamstående föräldrar orkar med att ta hand om en bebis.Jag har min sambo som hjälper till på kvällarna och helgerna annars är jag ensam.Känner mig fullständigt värdelös och maktlös när W gråtit konstant,Känslan att man inte räcker till är fruktansvärd.
Enligt mig har jag världens bästa sambo :-) Jag har haft en son som har varit för trött för att somna om i natt .Jag passade på att hämta tidningen i morse innan sambon åkte hemifrån.Lyckades precis få w att somna äntligen. Jag öppnar kylskåpet för att fixa lite frukost till mig själv. Jag vart så överraskad , hur snäll är inte J som hade gjort ordning två mackor till mig.Det är kanske inte så stor grej för er där ute,för mig betyder det otroligt mycket.
 Det är så kul att se utvecklingen hos Wille för varje dag som går.Att sträcka ut sina små händer mot leksakerna väldigt roligt. Att låta honom ligga på en filt ett tag med bebisgymet stimulerar honom samtidig som han har roligt
Här sitter jag och är väldigt trött känner hur ögonen går i kors på mig.Natten till idag var för jävlig rent ut sagt.När sonen för en gångs skull sova bra i natt så väckte min tik mig.Hon skulle ut varje 15 minuter och spyde när hela köks golvet . Hon spyde och kissade till och från.Hon hade ingen feber och jag kände i genom henne från tå till topp.Jag som fick vårkänslor på våran promenad i går och det helt underbart. Vädret idag ska vi inte tala om. 
 
 
Idag kom en vän ut på besök för en kopp kaffe.Vi passade på att spela två omgångar yatzy medans Wille låg och sov.Jag förlorade båda gångerna men vad gör det. Huvudsaken är att vi hade en trevlig stund tillsammans.Det spelar ingen stor roll för mig om jag förlorar eller inte. Detta behövde jag och nu känns det bättre. Jag har haft det lite tufft och jobbiga dagar.Bara för att jag nu mera är mamma betyder det inte att jag är lyckligt hela tiden. Det tar på en som människa när man inte får tillräckligt med sömn på nätterna. Dom ända gångerna jag får sova ut är när sambon när ledig från jobbet. Allså blir det på helgerna då vi kan turas om. Får se om jag får tid över och orkar skriva om förlossningen senare. nu håller lille mannen på att vakna till. 
 
Jag är tacksam över att jag har mina hundar och att dom får mig att komma ut i friska luften. Dom får mig att känna mig mindre ensam om vardagarna.Jag har haft många jobbiga tankar i huvudet ett par dagar och dom kommer oftas på kvällarna.Jag vet mycket väl att jag inte är ensam utan att jag har min lilla son och hundarna hos mig.Men jag kan inte rå för mina känslor och tänkar som kommer.Jag har väldigt tur som har min underbara familj.
Han kopplar av och somnar bästa i soffan.Lyfter man upp honom för att lägga ner honom i sin egna säng så vaknar han och skriker.Nu har sambon åkt till arbetet och hundarna är rastade. Jag ska försöka få lite mer sömn och lägga mig här i soffan. Jag avskyr i gentligen att sova i soffan men ska jag få lite sömn så får jag helt enkelt stå ut.
 Här sitter jag vaken i soffan medans alla andra i familjen sover sen några timmar tillbaka. Jag fastnade för en film som gick på tv:n och nu är det ingen idé att lägga sig ännu.Wille brukar vakna runt 2.30-3.00 och vill ha lite mat i sin mage.Så det känns ganska dumt att lägga sig när man ändå kommer bli väckt snart.Jag får vänta in honom i stället och senare lägga mig.