God morgon :) Idag är min sista semesterdag för denna sommaren och i morgon är man tillbaka till verkligheten.Jag ska inte klaga jag jobbar bara i morgon sen är det ju helg igen.Idag ska jag ta vara på denna underbara torsdagen och njuta fullt ut.Jag har inte vart här inne på ca en vecka just för att jag har valt att inte öppna upp datan eller mobil appen.
 
 
Jag är riktigt chockad just nu över att stina har både simmat och badat i sjön
 
 


så här har en visst herre legat hela dagen. Stackan vet inte riktigt vart han ska ta vägen i denna värmen. Husse borde vara på ingång snart och då ska vi ner till sjön
  Jag har med mig båda eller en av hundarna till jobbet och nu när jag har semester är bara hundarna hemma med mig.Jag har en bra relation med båda hundarna  och vi är med varandra  24/7 kan man säga.Husse har dock inte lika bra relation eftersom att han jobbar och står i och hittar mest på roligare grejer med hundarna på helgerna.Nu på kvällarna när husse kommer hem så går vi ner till sjön med hundarna tillsammans :)För att Rex och husse ska skapa en bra relation och ha roligt i hop så låter jag dom få simma ut och vara ensamma ett tag innan jag hoppar i.Jag märker redan nu att Rex tycker att det är så kul när husse är med och gör något annorlunda med honom.Stina hon håller sig på land och bry sig inte alls om vad vi håller på med.Jag bara smäller av lycka när jag ser husse och Rex umgås som dom gör nu :)
 Den enda platsen som man kan vara vissa sig på är balkongen.Shit allså så jävla varmt det är ute och jag skulle mer än gärna vilja ha spö regn några dagar.Jag har bara en vecka kvar av min semester men jag önskar i mellan åt att man kunde få börja jobba redan nu.När det är så här varmt så kan man ända inte göra så mkt mer än gömma sig i skuggan.
 
 
Finns det något skönare sätt att starta dagen med att sätta sig i poolen en stund?Jag bara längtar tills vi har en egen riktig pool där man kan simma och bara vara.Men tillsdess nöjer jag mig med att ha denna poolen.
 
När jag valde att lämna stan och flytta ut till landet så var det för att få lungt och ro.Jag har valt tidigare att inte skriva om detta men nu har det fan med gått för långt så jag kan bara inte låta bli. Vi har en kärring helvete som envisas med att gå på våran privata väg och genom våran tomt för att ta sig till skogen.Det finns en annan väg man kan ta sig till skogen som inte är privat och den känner hon till mkt väl.Hon säger att hon är hund rädd och  hon vet mycket väl om att det bor två st hundar här.Jag respekterar att det finns hund rädda människor i vårat samhälle. Men det jag har svårt med är när en människa gång på gång envisas med att gå upp hitt upp.
Vi har satt upp en skylt med varning att en Rottweiler bor här just för att slippa ha massa med folk. Jag börjar nu tro att hon går denna vägen bara för att jävlas med oss för varför skulle hon annars gå här om hon nu är så rädd?
Jag har pli på mina hundar och låter dom aldrig vara ute ensamma(ett undantag finns om jag måste gå in för att kissa) Kärringen var här för en halv timme sen igen och jag sa åt hundarna att lägga sig ner och vänta på att hon skulle gå förbi in i skogen,vilket hundarna gjorde.Men inte fan vart kärringen nöjd utan skrek åt mig att komma till henne och hon gav mig värsta utskällningen.Hon har ingen som helst rätt att klampa in hos oss och sen skrika på mig när det är hon som gör helt jävla fel.Jag har diskuterat så många gånger med henne innan och idag kände jag bara för att hålla min mun tyst och vände ryggen mot henne.Jag orkar verkligen inte lägga ner min energi på en sådan trög fattad människa som vägrar lyssna och som tror att hon har rätt i hela denna historian.Sambons bror var också här och hörde hur hon beteede sig mot mig och han trodde att jag skulle få mitt utbrott på henne vilken sekund som helst.Nej den människan ska inte få lyckas att förstöra min semester som jag har kvar.
Jag har legat i våran pool ett tag och att få bada i fred här hemma är helt omöjligt.Rex tycker också om att bada så han hoppade i poolen han också och nu leker han i den :) Ja det var ju först och främst till honom jag köpte poolen till i början.Men han är så snäll och delar med sig till matte.Nej nu ska det drickas lite kaffe sen blir det poolen igen för min del.
 
 
 Detta har jag på mig idag : En Randig skjorta ,Blåa höga jeansshorts ,Gula Foppatofflor  och solglasögon
 
Så där nu har jag med tagit mig en simtur i sjön tillsammans med Rex.Jag är en sådan person som inte bara kan sitta och glo av mig.Jag måste också bada och njuta av min semester när vädret till låter det.Det är riktigt skönt i vattnet idag och jag tycker verkligen synd om er alla som jobbar idag och inte kan ta vara på denna underbara fredagen.Nu ska jag sola lite innan det är dags för mig och hundarna att röra oss hem igen.
God morgon vilken härlig fredag man vaknade upp till :) Bestämde mig för att gå ner till sjön ett tag och ha lite roligt med Rex.Jag tror nog att jag med ska bada och simma ut en bitttttttt med herren.Nej nu ska vi fortsätta leka
Nu ska jag och Rex fortsätta med att röja bort allt skit som ligger i trädgården.Vad vi har gjort dessa dagar och ska fortsätta med kommer jag självklart berätta för er i ett annat inlägg idag eller en annan dag.Allt beror på hur mkt tid jag har att sätta mer ner här inne.Nej nu måste fortsätta om vi ska bli klara någon gång.
Jag sitter här ute i min trädgård och har tagit fram en av gammal skjorta som ska återbrukas.Jag tänker klippa bort ärmarna på den så man kan ha den på sig dessa varma sommardagar.Varför köpa nytt när man kan göra så mkt med sina gammla kläder som bara hänger inne i garderoben och tar plats?
 
 
 Påminn mig att jag aldrig mer ska springa runt barfota och om jag får för mig det påminn mig om denna dagen.Fy fan skulle springa och fylla på hundarnas vatten skål och så klart ska jag sätta ner fot fan där två Getingar satt.Jag kan lova er att det var inte skönt och det är inget jag rekommenderar er att göra.Fy fan vad det svider och hela Vikbolandet måste ha hört mitt skrik.Sen att min sambos bror i samma veva skulle fota mig och lyckades få till en bild när jag skrek allt jag kunde är en annan femma.Jag har bara lyckas få ut ena taggen och den andra sitter fan med kvar.
 Nu har jag kommit hem till landet igen och tänkte passa på att sola mig lite.Jag har inte haft någon som helst tid över att sola mig under dessa dagarna.För vi har haft full upp här hemma sen i lördags och det är därför jag inte heller har kollat in här.
 
Jaha tydligen åkte jag in till stan helt i onödan utan att veta om det själv.Jag trodde att jag skulle till ......... men det var tydligen i går jag skulle vart där.Snacka om att vara ute och cykla och blanda i hop dagarna nu när jag har semester.Jag som alltid annars har koll på allt och bra minne har för en gångs skull glöm eller minns inte vissa grejer.Tycker vi skyller på att det är värmens fel.Men nu sitter jag i vilket fall på bussen hem igen :)
 
 
Nu ska vi se hur detta kommer sluta det är närmligen första gången jag göra detta helt ensam. Jag har följt ett recept på nätet och hoppas att jag har gjort rätt nu.Det kan ju bara sluta på två olika sätt ..1 det smakar skit 2 fy fan vad gott bra jobbar Carro..
 Kom precis tillbaka från sjön och det slutade med att jag också simmade ut en bitt med Rex.Jag har lovat sambon att inte hoppa i vattnet när jag är själv där med hundarna. För att det är halt på berget och detär lätt att slå sig riktigt illa.Men jag gick ner till strandkanten och simmade ut där i från så det kan ju inte vara så farligt plus att jag simmade inte ut så långt.Nu ska jag in och börja med maten :)
 
värmen kan vara jobbig att träna i både för oss människor och för våra hundar.Jag har nu valt i några dagar att gå ner till våran sjö och svalka oss.I dag får Rex träna både motionssim och apportering  i vattnet vilket han älskar att göra.Jag har alltid annars flytväst på honom när han ska simma men eftersom att jag hade så bråttom hitt så glömde jag den hemma på torkställningen.Jag funderar på om jag med ska ta mig ett dop tillsammans med herren.
 
Idag invigde jag  en av mina nya klänningar och den är så skön att ha på mig just dessa varma sommardagarna.Det som är lite synd bara är att den var lite kortare än vad jag trodde att den skulle vara.
 
Vi har en rottweilerhane som är 2,5 år gammal som är helt galen i att bada i sjön med sin älskade boll i mun.Han är från början polisomhändertagande och omplacerades till mig :) När vi var nere i sjön första gången för ca 2 år sen då var han liv rädd för vattnet och sprang mest runt och morrade. Vi har lagt ner rätt mkt tid på att träna honom att vattnet inte är farligt och idag är han helt galen när han får sjön.Han älskar verkligen att simma och leka i vattnet.Jag är så stolt över min herre och ångrar inte att han fick flytta hem till oss.
Så där ja nu har jag duschat av mig och satt på mig en av mina nya klänningar :) Nu väntar jag bara på att sambons bror ska vakna till liv också så vi kan gå ner till sjön med hundarna.När det är så här vamt som det har vart i några dagar och idag så är det skönt att kunna gå till sjön och svalka av sig lite.
 
God morgon gott folk :) Vaknade rätt tidigt i morse utav att hackspetten satte i gång och hackade på huset. Det var bara att springa ner för trappan och slänga upp dörren för att skräma i väg fanskapet.Det var helt omöjligt att somna om igen så det var bara att sätta i gång kaffe bryggan. Yes nu har mina kläder kommit som jag beställde efter för ca 8-11 dagar sen :) Frågan är bara vilket av plaggen man ska sätta på sig idag..
.När det är så här varmt ute som det är idag så är det extremt viktigt att dricka extra mkt vatten och äta något svalkande.Det som är bra med vädret idag är att man kan passa på att vara ute så mkt som möjligt och så kommer man ut på internet också :) Jag har en som sitter och strirrar på min Calippo tror närmare bestämt att Rex försöker sno den för mig..
 
Jag sitter här nere i sjön och solar mig medans Rex leker i vattnet.Ångrar att jag själv inte tog med mig badkläderna för det är riktigt skönt i vattnet.Jag har gjort en ny leksak till herre utav husses gammla tröja som jag stoppade tennisbollar i :) Han verkar tycka att det är roligt och skönt i vattnet.Det var tross allt ett bra tag sen han fick bada av sig eftersom att det bara har vart oväder ett bra tag.
 
 
Precis när jag började tappa hoppet på att det skulle komma en varm och härlig dag på min semester så kom den dagen till slut.Det har bara regnat hela denna veckan och det har inte gått att göra så mkt om dagarna.Jag blir lätt rastlös när jag inte har något att göra.Idag ska jag ner till sjön och låta min rottis få bada av sig.
 









Nu har vi satt och ner ett tag för att ta en paus. Min tik stina är med mig och min vän ute i skogen. Stina är riktig duktig på att nosa till sig kantarellerna med sin nos.



god morgon gott folk ;-) Då är jag inne på dag två av min semester och är ändå uppe tidigt. Jag befinner mig inne i Norrköping och ska uträtta lite grejer lika bra att få det gjort så tidigt som möjligt så har men resten av dagen på sig att göra annat. Väntar på att min tant ska höra av sig också.