Nu på morgonen har jag varit hos barnmorskan och gjort lite kontroll av graviditeten.Blodvärdet och blodsockeret kontrolleras och så fick jag höra bebisens hjärtljud för första gången också:)Att ligga där i sängen och få höra hjärtljudet som kommer från min mage går inte att beskriva med ord.Allt var i sin ordning och jag behöver inte oroa mig för någon av oss två.Kom hem för ett litet tag sen och har satt mig ner här på bänken medans hundarna tuggar på ett varsigt märben.
Jaha då var det bara att sätta i gång med att montera möblerna som vi var och köpte i går.Frågan är bara hur lång tid det kommer att ta för oss att få i hop allt.
 
 
För varje dag som går så känns det som att vi kommer närmare och närmar oss att vi bli föräldrar på riktigt.Samtidigt vet man ju att för varje dag som går så kommer vi att drömma oss fram tills den dagen vi får hålla våran egna bebis:) Jag undrar om det finns någon mer där ute som ska ha barn i början av 2015?Det är klart att jag inte är ensam om det,utan menar om det finns någon mer som bloggar om sin graviditet som vill dela med sig.
Jag har ju helt glömt bort att berätta och vissa er vad min låsas mamma och lillasyster har köpt till min kommade bebis.Dom var i väg till ullared förra veckan och då kunde dom inte låta bli att köpa lite grejer till bebisen :) Jag är riktigt avudsjuk vill ju med åka ditt men det för bli när tiden passar både mig och sambon.Jag känner på mig att våran lilla bebis kommer att bli bortskämd utav sina mostrar/morbröder och resten av släkten.

Sen så har min lillasyster gått på stan också och köpt lite kläder på cubus till bebisen:
Syrran var i spanien i sommrast och kom hem med denna underbara fina sköna filten
Älskar mina hundar över allt annat och försöker göra så mkt med dom  som det bara går. Jag har inte orkat att aktivera någon av hundarna sen i lördags kväll utan det har husse fått göra på kvällarna i stället.Jag upplever i alla fall min ena hund som energisk,positiv och samarbetsvillig verkar ta det med en nypa salt.Jag får så dåligt samvete av att veta att han inte får leka och träna som han är van vid.Har nu tagit mig i kragen och är ute med min Rottis i skogen och tränar lite med honom.Så slipper husse komma hem från jobbet och träna med en över pigg rottis hane.
 
Äntligen är man uppe på bena igen efter ett par dagar  i sängen.Har precis tagit mig en varm härlig dusch och känner mig som människa igen.Jag har verkligen inte orkat att stå på fötterna och det betyder massor för mig att jag orkar göra det idag.Dessvärre vill inte dom elaka baciellerna försvinner dit dom hör hemma.Det som är mest jobbigt är hostan som inte vill ge med sig utan hellre stannnar och jävlas med mig.Sitter här i mitt kök och funderar på om man kanske skulle ta en kort promenad i skogen med hundarna så dom får springa av sig.


ligger ner bäddad i sängen med hög feber och en hosta från helvetet. Att hundarna är människans bästa vän håller jag med om. Dom ligger här i sängen bredvid mig och håller mig sällskap. Husse börjar nog också bli dålig.Ringde nyss till jobbet och sjukanmälde mig. I vanliga fall hade jag jobbat på med febern men nu när jag är gravid har jag inte bara mig att tänka på.Hade jag inte bestämt detta själv hade jimmie stoppat mig från att åka och jobba i morgon.
 
 Jag har alltid sen jag skaffat hund viljat träna något helt annorlunda mot bara lydnad.För några år sen fick jag lära mig lite om specialsök och läst på rätt mkt om det.Jag har tränat min Rottis lite men dom senaste månaderna har specialsöksträningen legat på hyllan.För det har vart för varmt ute för att orka träna och för att herren har vart dålig.För er som undrar vad  specialsök är för något så kan jag tala om det en snabbis för er.Specialsök är när man lär hunden att känna igen en speciell doft tex te,kaffe mm.Dagens träning gick super och tror nog att vi båda har saknat det lika mkt.Nu ska jag ta och vila lite middag det tar på krafterna att hålla i gång hela dagarna när man väntar barn.
 
 Jag har inte haft någon energi till att legat på knä och rensat ogräs från rabatterna.Jag som hatar att se ogräset flytta in till rabatterna :( Idag bestämde jag mig för att försöka att rensa så mkt jag bara orkade.Ja det var inte det lättaste precis när man har en mage som är i vägen.
Ja lite bättre vart det och får nöja mig med att jag orkade ta tag i lite av allt ogräs.

Äntligen kom lite energi fram idag och då passar man självklart på att träna med rottisen min.Det som är ovant är att magen är i vägen när vi ska göra vissa tränings grejer tillsammans.Tyvärr var vädret konstigt idag så bilderna vart inte dom bästa men dom får duga helt enkelt.
Jag har skrivit det tidigare men det tål att upprepas här igen.Denna veckan lyser min energi med sin frånvaro har i stort sätt däckat direkt efter jobbet hemma i soffan.Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon eller jag vaknade första gången rätt tidigt och tog en promenad med hundarna innan jag gick in och bäddade ner mig i sängen igen.Sovmorgonen var behövlig för min del och att jag skulle vakna vid 12.40 trodde jag aldrig.Nu är jag i vilket fall utvilad och håller tummarna på att det håller hela dagen ut.
 


Jag vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i från.Vi kan börja med att säga att denna veckan har vart jobbig och jobbigare lär det nog att bli . Bara för att man är gravid så betyder det inte automatiskt att man måste vara glad hela tiden. Min rygg har börjat spöka och illamåendet har slagit sig fast. Det är bara att gilla läget och ta en dag i taget.
 
 I går gick jag in i en  ny vecka av gravidteten och illamåendet har kommit tillbaka. Går dagen var värst fick inte behålla något av det jag drack eller åt.Sprang runt som en galning på jobbet för att kräkas.Tur att man har så underbara kollegor som finns det för en hela tiden.Idag är jag ledig och känner mig rätt bakis vilket jag självklart inte är.Jag har börjat känna av sparkarna mer och mer för varje dag som går.
Min rottis tycker alltid att det är lika roligt när syrran kommer ut med sin hund :) Dom båda är kasterade hanar och det leker jätte bra med varandra.Rex som min heter är riktigt försiktig när han leker med Leo..Man kan inte låta bli att le när man ser hur roligt dom har tillsammans :)