börjar tappa tålamodet

1kommentarer

ibland känner mig otillräcklig, tårarna rinner över.Mitt tålamod sätts på prov och jag känner hur det börjar rinna ur händerna på mig.W har skrikit och gnällt i stort sätt i 2 timmar och inget duger för honom. Sen ska min tik börja bråka mitt i alltihop.Jag har gett mig ut på en promenad för att försöka få lite extra energi och rastning av hundarna.När j kommer hem får han ta över och jag tänker lägga mig under täcket.

1 kommentarer

Ninni - Vimsiga mamman

19 Mar 2015 21:27

Känner igen det där :/ hade en övertrött gosse här idag.. Fick bära, mata lite till, mata ännu mer, ungen däcka men vaknade av spya, grinig.. Samtidigt ska man försöka vara 3 åringen till hands :/ man e inte mer än människa.. Man får försöka stanna upp och andas ibland - men hur lätt är det :/

Svar: Skönt att veta att man inte är ensam om att känna som man gör i mellan åt.Han ville absolut inte ha tutten och inte ersättning heller.Ja visst är det jobbigt när man samtidigt har en till att ta hand om.Jag har ju som sagt två hundar som också måste få komma ut på sina promenader.Det är bara att ta nya tag idag och hoppas på det bästa :)
Carolina

Kommentera

Publiceras ej