ett väl förtjänat tuggben

2kommentarer

Min valp Rex som är 7månader gammal har gjort bra ifrån sig på träningen.Den där sköna känslan av att det funkar bra på träningen har stärkt min och Rex relation i våran vardag.Nu ligger han och tuggar för fulla mugga på ett väl förtjänat tuggben.Jag har stora planer för oss 2 och tror att vi kommer kunna gå långt med rätt träning och med lite tålarmord.


 

2 kommentarer

|| mannen som kan prata om hundar ||

03 Sep 2012 20:54

Jag hoppas att ni når långt! :)

Svar: Tack så mycke framtiden får utvisa hur långt vi lyckas att komma :)
Carolina

Martin Lundin

06 Sep 2012 17:25

Hur långt ska ni nå? Tacksam för svar. Förresten vad är tålarmord och vad betyder det? Du funderar väl inte på att mörda hunden? Vad har den gjort dig?

Svar: Framtiden får utvisa hur långt vi lyckas att komma:) Jag menar själv klart Tålamod och inte tålarmord (skrev från mobilen därför vart det lite fel) Jag skulle aldrig falla mig in att skada ett djur eller en människa utan tvärtom.Jag räddad båda mina hundar som har blivit illa behandlade från människor som inte borde ha djur eller barn.Vad dom har vart med om tänker jag inte gå in på .Det räcker alltså gott och väl med att dom är trygga hos mig.Jag hoppas att du nu har fått svar på det du undrade över mvh Carro
Carolina

Kommentera

Publiceras ej