Släpp taget om det förflutna

0kommentarer

Det är lätt att hålla fast vid det förflutna i förhoppning om det som skulle ha varit,men fortfarande inte är och heller aldrig kommer att bli.Försök släppa taget om det som har varit och bli friare att öppna dig för något nytt.Känslor är ovärderliga redskap för att kunna mogna som människa.Utan våra känslor kan vi inte heller veta vem vi är.Det är först när man känner sig själv som man vet sina gränser.Ju tydligare gräns man själv sätter,desto närmare kommer man andra.




Alla förändringar sker stegvist och det är viktigt att följa sin egna väg.Lyssna inåt och gör det du behöver.När du behöver göra det.Försök acceptera sig själv.Lär dig att se och ha förståelse även för de sidor som du helt inte vill kännas vid.Om man inte tillåter sig att bli svag någon gång vet man inte hur det känns att vara riktigt stark.Det är bara du som kan veta vem du är och vad du behöver.Lägg mindre vikt vid andra människors begränade syn på dig.Kliv utanför ramarna och ge dig frihet att växa som människa.Livet blir inte alltid som vi tänkt oss.Det finns inga garantier och ingen utstakad väg.På ett plan har dock allt en mening,även om man inte kan se det när man är mitt uppe i svårigheterna.Jag säger det ännu en gång ta vara på ditt egna liv .Lär dig att älska dig själv för kan du inte älska dig själv vem kan du då älska?Jag säger inte att det e det lättaste alla gånger men att försöka kostar inget.

Välj attityd.Är det något som inte känns bra?Kan du förändra det? Gör det.Annars acceptera läget och gör det bästa av det. Gör saker av rätt orsak.Vad är viktigaste att göra andra nöjda eller att behålla din hälsa och din vän? Att säga nej inger respekt.Att ha någon som bestämer över en är inget liv som man vill leva..Vi har egna viljor och vi är ingen sak som man kan äga fast vissa männsikor verkar tro att man kan äga oss..Man kan äga en sak och ett djur men inte en Människa.

Kommentera

Publiceras ej