Hur har era barn reagerat på D-vitamin?

1kommentarer

Vi som alla andra föräldrar har fått D-vitamin droppar utan bvc.Ända sen vi började med dropparna har våran son haft svårt att komma till rå.Vi började upptäcka att han hade magknip om kvällarna/nätterna och av den anledningen skrek som en galning. Vi fick massera honom gång på gång och så fort man la av skrek han.Vi provande att ge honom minniform och det hjälpte lite. I går hoppade vi över att ge honom dropparna för att se om det var dom som låg bakom magknipen.Nu när han inte fick dropparna så vart han en annan bebis.Han somnade utan några större problem i går kväll. Han vaknade ändas en gång i natt och åt.Vi ska till bvc idag och då ska vi ta upp detta med dom. Har ni med någon erfarenhet av att era barn har fått magknip utav D-vitaminerna? I såfall vad gav ni i stället?

1 kommentarer

Anonym

25 Feb 2015 09:34

Jag vet att bebisar har fått magknip av d vitamin och jag rekommenderar minifom droppar. Det finns något som heter semper magdroppar men jag är osäker på om det är för gaser eller hårda magar. Min son hade kolik och minifom funkade skitbra till honom.

Svar: Hejsan :) Vi har provat att ge honom miniform och det hjälte lite bara på kvällarna inte på nätterna.Vi fick tips utav dom på bvc idag är vi var där att prova några droppar med vatten i stället för dropparna med olja.
Carolina

Kommentera

Publiceras ej