Det är högsäsong på jobbet och det innbär att vi har mycket att göra om dagarna.Idag är jag ledig från jobbet och så skönt det är att bara få ta det lungt en dag.Mitt problem är bara att jag inte kan ta det lugnt.Idag tänker jag till och med försöka låta mina hundar få en villo dag från all träning.Dom behöver också få ta det lungt någon dag.Jag ska inte änns ut till landet i kväll och jobba med huset.Det ända som jag måste göra idag är att gå promenad och fixa käk.Det är så skönt att man kan lägga sig här i den varma sköna sängen efter man har vart ute på första promenaden med hundarna.Fy fan vad kallt och jävligt det är ute ogillar.
Jag hade inte så mycket tid på lunchen idag så jag bestämde mig för att köra lite lydnad med min tik.Den senaste tiden så har jag hunnit att träna båda mina hundar på min lunch genom att släga i mig maten i magen.Känner att det inte är så bra att släga i sig maten för jag får så ont i magen efteråt.Nu har jag bestämt mig för att jag tränar dom varannan dag i stället på jobbet och nästa hund efter jobbet.
Jag har tagit lite bilder och testat olika inställningar på min systemkamra.Dessa bilder vart jag mest nöjd över,det är något speciellt med just dessa bilderna.Jag är ingen fotoproffs men vågar man inte testa sig fram hur ska man då lära sig?Det finns inget att skämas över när man vissar sina bilder man har tagit.Jag själv tycker att solroserna vart rätt fina på bild :)
 
Jag befinner mig just nu vid våran badplats och njuter för fulla muggar.Det är skönt att kunna gå hitt och ta lite paus från husbygget.
Satt hemma hos svärmor i hennes kök och käkade lite mat när det helt plöstligt smällde till mellan min tik och hennes tik.Det var inte så lätt att komma åt dom för att sära på dom eftersom att dom bråkade under köksbordet och plus att min hane tror att dom leker och vill vara med dom.Så det första var att försöka flytta bordet så fort som möjligt samtidigt som man ska få bort Rex så man kan sära tikarna.Dom som har sätt ett hundlagsmål mellan tikar vet hur svårt det kan vara att sära dom från varandra.Svärmor lyckades till slut att sära på dom medans jag står och håller Rex.Min tik Stina springer i väg och gömmer sig medans svärmors hund är kvar i köket.Som tur var så hann vi stoppa bråket innan någon av dom vart allvarlig skaddad.Vad det var som utbrött slagsmålet har jag ingen anning om.
 Idag på jobbet så bjöd våra praktikanter oss på massa godsaker dom hade med sig.
Dum som jag är har jag ätit massa godsaker och har därför jätte ont i magen.Men jag kan ju inte bara sitta och kolla in allt gott som finns framför mig.Snart kommer älsklingen hem också med smörgåstårta hur jag nu ska få i mig det.Jag har säkert ätit för 3 personer redan och jag mår illa bara jag tänker på att jag måste äta mat.
 
 
 
Det är många som haft åsikter om att hunden är aggressiv och borde avlivas.Sen jag såg klippet har jag sagt att det är en ouppfostrad, understimulerad hund och ingen aggressiv hund.Jag har de senaste veckorna fått höra ett flertal gånger att jag är korkad för att jag säger att den inte är farlig. Nu har hunden enomgått ett mentalt test och resultatet  är klart. Resultatet vissar att jag har haft rätt hela tiden.Ni som hela tiden har sagt att jag har fel och är knäpp borde nu ta tillbaka allt och be mig om förlåtelse..Om ni vill läsa mitt förra inlägg om hunden så klicka här.
Man vill gärna vara förberedd när man ska ge sig ut på lite lyndadträning.Det är inte så roligt att gå utanför dörren och upptäcka att man har fel kläder på sig.Nu är jag förberedd och klar för att ge mig ut och träna mina hundar.I vanliga fall när vi tränar har jag mina hundförarbyxor på mig just för att dom har många bra fickor.Idag skippar jag att ha dom på mig och kör i mina vanliga kläder.Nej nu ska vi ge oss ut innan regnet kommer.
 
Min ledighet är påbörjad och den startade med att ta en sovmorgon.Vakande vid 8.30 och det var skönt att slippa gå upp vid 5 i morse.Jag och hundarna har vart ute på morgon promenaden i det fina vädret.Jag har precis fått i mig lite frukost i magen och vad denna dagen har att bjuda på får vi se.Tycker att det är skönt att slippa ha massa inbokat när man är ledig och att man kan ta dagen som den kommer.
Och att det är första dagen på denna veckan.Båda hundarna ligger och sover i sina hundbäddar.Husse han ligger också och sover men inte i en hundbädd utan i våran säng.Jag måste hålla mig vaken ett tag till eftersom att jag har kläder hängades på tork nere i tvättstugan.Jag känner mig så dum som måste väcka hundarna som ligger och sover så söt men dom måste göra i från sig inför natten.Kors i taket måste jag bara få säga för det har fan med inte regnat på hela dagen.Hittade en gammal bild på Stina och min förra hund Kingen
Jag har stått ute hela dagen och kapat ved åt oss.Jag kan lova er att jag har alla mina 10 fingrar kvar:) Det känns i ryggen att man har stått upp hela dagen och kapat veden.Jag har inte bara kapat veden utan slängt in allt som gick i garaget och det som inte fick plats under taket la jag ute så länge i en stor hög.Det var så skönt att slippa regnet för en gångs skull.Älsklingen och Elekrikern har vart inne i huset och fixat med allt.Snacka om att dom fick en chock när dom kom ut och fick se hur mycke ved jag hade kapat.Nu är jag svin trött och det känns som att jag kommer somna vilken minut som helst.
I dag provade jag att cykla med Rex lösspringande bredvid mig för första gången.Först förstog han inte alls vad han skulle göra utan hoppade och skulle bitta i mina ben.Men efter ett tag så kom han på att han skulle springa brevid mig och han tyckte att det var jätte roligt.Det kanske inte var det bästa vädret att Cykla i men roligt hade vi.Båda vi två hade lera över hela oss och trötta vart vi med på köpet.
Nu ska vi se om någon kan gissa vad jag har haft för mig och varför jag har lera i mitt ansikte.Det ska bli rätt spännade och se om någon kan gissa rätt.Berättar vad jag har gjort när jag är hemma i stan igen.
Lördagen är påbörjad och den startar vi med att gå upp tidigt och dricka lite kaffe.Hade jag fått välja hade jag legat kvar i den varma sköna sängen ett par timmar till.Men man kan inte få allt här i livet så det är bara att stå ut ett tag.Vi ska snart åka ut till landet och jobba med huset.När man kollar ut nu genom fönstret har man ingen lust att gå utanför dörren för man ser inte ett skit och det spörregnar ute.Att det regnar är inget ovanligt men jag önskar att solen kan titta fram snart.
Älsklingen kom och hämtade upp mig och hundarna på jobbet.Han skjusade hem oss och skulle bara hem till sin far en snabbis och hjälpa honom med något och sen i väg till Willys.På vägen hem skulle han stanna förbi Pizzerian och handla hem mat åt hos,det har nu gått mer än 3 timmar.Jag undrar om det är maten som tar sin extra tid eller vad det är.Än sak är i allafall säker och det är att jag hade kunat käkat för länge sen om jag hade orkat laga mat själv.
Det är uppenbart att än är inte sista idioten född.Åhh det bara kokar inom mig just nu.Finns det något som retar mig så är det människor som fullkomligt medvetet provocera någon av mina hundar. På promenaden hem från jobbet går jag förbi karlssons kafe där en kille sitter när på knä och jag håller mina hundar intill mig.Vet ni vad fan människan gör? Han drar i Rex koppel och Rex vänder sig om och kollar på honom.Han försöker att utmana Rex och låsas morrar,det var nästan som att han försöker göra så att Rex ska bita honom.
 
Jag lyckades dra bort Rex där i från innan han lyckades provocera honom.Dom som känner mig vet mycke väl att jag inte kan hålla min käft stängd när det väl gäller.Sjävlklart så ska idioten låsas att han inte förstår vad jag säger.Och idioten som gör detta förtjänar att bli hundbiten Så han verkligen lär sig en läxa. Tyvärr är det vi som drabbas i slutändan om hunden biter någon.Bäst att jag avslutar redan här innan jag skriver något jag kommer att ångra sen.
 
Sitter här ute på landet och ska snart sätta mig i bilen för att åka hem till stan.Det ska bli så skönt när man kan säga att man är hemma när man är här ute.Det är så tyst och skönt här ute.Shit vad mörkt det vart på en gång hann inte med att se att det började bli kol svart ute.
Jag drog fram saxen för att experimentera med en tröja som inte riktig var min stil.Min första tanke var att klippa ner den helt och hållet till kortärmad men ångrade mig. Jag tycker att det vart ganska snygg med en långärmad på ena sidan och kortärmad på den andra sidan.Bättre bild får kommer upp senare i kväll ska be min älskling ta kort så ni får en bättre bild.Tyvärr tog jag inget kort på hur den såg ut innan.
Sitter här i vanlig ordning med morgonrocken på mig och med en kopp kaffe i handen.Idag var man uppe med tuppen på min lediga dag.Jag skulle gå ut på en lång promenad med båda hundarna men det slutade med att jag bara fick med mig Rex ut.Stina hon springer och lägger sig under min säng när jag tar fram hennes koppel och jag har ingen lust att krypa och ha mig för att få fram henne.Hon är rätt så rolig för när vi ska till jobbet så kommer hon springades till dörren och hoppar och har sig.Nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe innan det kallnar :)
 Om ni ser eller har fått ett erbjudande om att få en mc donken meny för två kronor,gå absolut inte på det. Det är ett abonnemang för 349kr i månaden som ni tecknarJag tycker att det är så fult att lura folk på detta sättet.
Jag är inte den personen som är lätt lurad men det finns folk som är lätt lurade som går på detta och just därför vill jag varna om detta.Det är helt sjuk hur man kan lura folk på olika sätt.Att man inte skäms när man lurar på folk ett abonnemang som dom inte känner till.Jag skulle aldrig i hela mitt liv komma på tanken att lura någon stackare som går på detta.Hur kommer man äns på tanken?Nej det finns fan med folk till allt och bättre blir det tyvärr inte.
Ihelgen var vi hemma hos våra kompisar som har 2 st labbar en som är 5år och en på 3 månader.Rex och Doglas som deras älsta hund heter är bästisar och delar på allt.Så här kan dom springa runt och leka i flera timmar.Tyvärr fick jag inte med valpen som jag hade viljat men det får bli nästa gång.
Att det spörregnar ute utan jag skulle bli mer förvånad om det inte regnar.Det känns som att det har regnat mer detta året än dom tidigare åren har gjort.Jag menar hade vi någon riktig sommar i år? Alla har säkert hört låten:sommaren är kort det mesta regnar bort så ta för dig solen skiner kanske bara idag.Jag kan göra om den låten till tusen olika ord.Jag är inte den som gnäller om vädret i vanliga fall men nu får det väl vara bra med all jävl* regn.
Idag har jag passat på att jobba lite ute på gården och krattat upp löven som låg över hela gräsmattan:)Jag vet mycket väl att det kommer ligga lika mycke löv där om någon dag.Men tar man lite varje gång man är ute på landet så blir det inte så mycket att ta upp i slut ändan.
Jag kom precis hem från affären där jag har handlat hem lite gott till kvällen.Jag är grymt sugen på gurka,morötter  och dipp så det ska jag nu ställa mig och fixa till.Tror ni inte att jag glömde att handla något gott att dricka till det?Jaha får väl ta något jag att dricka från kylen.Jag har ju lingonveckan och är sugen på precis allt möjligt.(lånar en bild från google så länge)
Jag har haft humörförändringar hela dagen och min pms slog till med full kraft redan cid 10 tiden.Dock är jag inte ensam om att ha pms idag utan min tik har också pms.Ja hon har vart en riktig surkärring och gjort utfall mot allt och alla.Så ikväll ska man nog hålla sig borta från oss båda två surkärringar.Jag skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och dra täcket över mig men det funkar inte på det sättet.Jag är en sådan person som kan skoja om allt möjligt och skratta men idag har jag inte vart på det humöret.Få se om jag blir på bättre humör senare och bloggar mer då.
 God morgon gott folk här sitter  jag och väntar på att klockan ska bli halv 7 och tiden går inte snabbare för det.Jag har vart uppe sen 5 och det börjar blir lite lång tråkigt att vänta in klockan.Man kanske skulle ta och gå lite tidigare hemifrån med hundarna.Stina min tik är rätt rolig när vi ska ut tidigt på morgonen springer hon och gömmer sig under sängen på helgerna, men när vi ska till jobbet då sitter hon vid dörren och väntar så snällt.Jag har verkligen tur som kan ta med mig båda hundarna till jobbet och på det sättet slippa oroa mig för dom.
Hela dagen har gott och jag har gjort en massa saker med mina hundar.Jag kom på mig själv att jag har gott runt med hundförarbyxorna hela dagen.Tanken var att man skulle byta om till vanliga kläder innan vi åkte ut till vårat hus men så långt kom jag dock aldrig.
Idag är det onsdag och det innebär att man är ledig från jobbet.Nu Ska bara få i mig en kopp kaffe till och klä på mig hundförarkläderna och vänta in min vän.Vi ska ge oss i väg ut i skogen med mina hundar tillsammans.Det kan vara skönt med lite sällskap när man ger sig ut med hundarna.Får se om man kanske hinna med att spåra med hundarna.Jag ska ta med mig min kamra och övertala min vän att ta lite bilder på oss under träningen och promenaden.
Jag vet inte om ni kanske har hört talas om hundattacken som skedde i Brunnsparken igår i Göterborg. En 6årig pojke attackerades av en ung Rottis som bet i pojken och slet sönder hans byxor.Det pratar lite här och där om hundattacken och att hunden borde avlivas.Jag själv tycker det ser mer ut som att hunden tror det är en rolig kamp lek som blir värre av att de försöker dra bort pojken.
 
Tycker dock det är väldigt tråkigt att många tar för givet att det är hundens fel när ingen verkar veta exakt vad som hände precis innan(förutom dom som var där) så ingen ide att ens spekulera i det.Tycker så synd om den lilla killen som säkert kommer ha väldigt svårt att lita på hundar igen efter detta. Hela denna historian är dess värre tragisk och borde inte ha hänt från första början. Sen att vi ansvarsfulla rottweiler ägaren får höra skit om våra val av ras gör mig bara så arg.Bilden har inget med attacken att göra utan det är min Valp.
Här kan ni se klippet
 https://www.facebook.com/photo.php?v=10151238250115412
 
Såg precis att min vän Linda har en insamling i år för Rosa Bandet,hon genomför detta genom att skänka pengar ifrån sålda  smycken som hon gör själv.Jag  kommer självklart att bidra med någon slant,jag tror inte riktigt man kan föreställa sig hur mycket cancer påverkar en person förens det är för sent.Detta är väldigt viktig för min del eftersom att jag har en syster som har haft canser men blev av med den tack och lov.Jag tycker att du/ni med borde bidra med en slant ingen slant är en för liten slant.Du kan genom förra detta genom att köpa ett smycke från Linda klickahär för att komma till henne.Ditt stöd och ditt köp av smycken kan rädda liv så vad väntar du på?
Man måste ju bara få skryta litegrann om hur duktig min Rottis valp på 8 månader är.Rex som han heter har träffat min kompis Katt 3 gånger och han sitter mest och kollar in honom.Han kan få för sig att tvätta rent kattens öron och  (bubben som katten heter) är så van vid hundar så han låter Rex få hållas.Är dom inte för söta?Hela jag smäller av av se dom tillsammans
 
Den här veckan har varit helt galen. Jag har haft fullt upp varje dag efter jobbet och jag har haft svårt att hinna med bloggandet.Det är inte förrens nu jag har en liten tid att sätta mig ner och skriva lite här på bloggen.Jag ska strax i väg till svärmor och hämta mina hundar som har vart där i natt och så ska vi få lite mat i magen också.Det är skönt att denna veckan är snart slut och att vi går in på en ny vecka.Hoppas bara inte denna nya veckan blir lika jobbig som denna veckan har vart.
Onsdagar nu för tiden brukar bli min tvättdag för då är jag ledig ifrån jobbet och har tid för att tvätta allt.Det är så jobbigt att komma sent på kvällen från jobbet och ha tvättstugan just därför har jag valt att tvätta på onsdagarna.Det är inte alltid det finns en ledig tid nere i tvättstugan på onsdagarna men jag lyckas alltid på något sätt att få en tid.Nu ska jag fixa allt som är ren tvättat och sen röra mig ut med hundarna.
Klart jag är stolt och glad över mina hundar och speciellt när man har jobbat hårt och ser att det ger resulta med båda.Kom precis in från en lång promenad med båda och dom fick ha sin packväska på sig och att se dom så stolta när dom har på sig den gör mig så lycklig.Rex var det första gången han hade sin på sig och man såg hur hela han lyser upp och han riktigt njuter.Stina hon vart överlycklig när hon fick se att jag tog fram packväskan.Tog 2 st bilder med min mobil på dom och inte världens bästa kvalite på bilderna men men
Jag åt min frukost vid 6 i morse och 12 timmar efteråt fick jag äntligen lite mat i magen.Jag fick hoppa över luchen på jobbet idag för att träna med Rex.Han har verkligen inte vart lätt att göra med idag så därför beslutade jag för att hoppa över luchen och lägga ner tid på honom.Jag vet inte riktigt vad det var med honom men bråkig var han.Efter träningen vart han sig lik igen.Nu sitter jag här mätt och belåten :) ska väl hoppa in i en dusch strax om jag orkar som sagt.